Jobbikosok mit tennétek ha ez a program tartana előadást középiskolás gyermeketek középiskolájában?
"Ne akarja senki már bebeszélni, hogy a homoszexualitás normális."
És te mégis ki vagy? Egy faj egyetlenegy kicsiny tagja, aki gyakorlatilag annyit ér, mint tű a szénakazalban. Szúr, ha valaki kényelmesen bele akar heveredni...
Nehogy azt mond már nekem, hogy te tudod a választ, vagy egyáltalán megkérdőjelezheted a természetet. Senki nem kérdőjelezheti meg. Mindennek van oka, valószínűleg a homoszexualitásnak is, mivel a kezdetektől fogva jelen van a társadalmunkban. Ha annyira létképtelen lenne ez az életforma, akkor már rég kihalt volna az összes meleg... De hagyjuk, úgysem érted meg.
"Mindennek van oka, valószínűleg a homoszexualitásnak is"
Ez nagyon rossz érv. Szellemi fogyatékosok is vannak, természetesen oka is van a létezésüknek (genetika), attól még nem lesz normális.
"Azt állítod, a melegség nem mentális zavar. "
nem én állítom, hanem a szakemberek, akik nálad okosabbak.
amúgy szépen eltértél a tárgytól, miután nem tudtál olyan dokumentumot felmutatni az öngyilkosságokkal kapcsolatban, ami téged igazolt volna :D
"Én erre kérdezem: eszerint az normális dolog, ha nem egy férfi nemiszerv és egy női nemiszerv csatlakozik egymáshoz, hanem két egyforma?"
nem attól lesz valaki heteroszexuális, ha nővel dug, vagy homokos, ha férfival, az már csak a megnyilvánulása a szexualitásának. érzelmekről van szó, szerelemről. de hiába is magyarázom ezt olyannak, aki az embert dugógépeknek tartja.
azt meg, hogy minek mi a kizárólagos rendeltetése, nem te fogod eldönteni. ennyi erővel az is rendellenes, ha valaki borotválkozik, mert a szőrnek nem az a rendeltetése, hogy le legyen borotválva...
(két egyforma nemiszerv meg nem tud egymáshoz "csatlakozni", te szerencsétlen)
"Nehogy azt mond már nekem, hogy te tudod a választ, vagy egyáltalán megkérdőjelezheted a természetet. Senki nem kérdőjelezheti meg."
- Épp te kérdőjelezed meg azzal, hogy punci helyett egy másik fiúba dugod a hímvessződet, aminek nem ez a természetszerű rendeltetése.
Elfogadom, megint mondom, de ne akard rámerőltetni, hogy ez "normális dolog", mert nem az, és ekképp mindenki betegségként is kezeli.
"Mindennek van oka, valószínűleg a homoszexualitásnak is, mivel a kezdetektől fogva jelen van a társadalmunkban."
- Ahogy írták: albínók is vannak. Epilepsziások is. Óriás -és törpenövésűek, 11 ujjal születők, korán öregedők, üvegcsonttal rendelkezők, és még szántalan genetikai betegség. A homoszexualitás ezekben annyiban különbözik, hogy nem fizikai, hanem mentális betegség, mint a skizofrénia, üldözési mánia, szellemi fogyatékosság, egyebek.
"Ha annyira létképtelen lenne ez az életforma, akkor már rég kihalt volna az összes meleg..."
- Hát nem is születik utódjuk...
"Épp te kérdőjelezed meg azzal, hogy punci helyett egy másik fiúba dugod a hímvessződet, aminek nem ez a természetszerű rendeltetése. "
Ha már ennyire érdekelnek a részletek, én vagyok a befogadó fél általában... Így megint olyan érvet hoztál, ami nem igaz.
""Ha annyira létképtelen lenne ez az életforma, akkor már rég kihalt volna az összes meleg..."
- Hát nem is születik utódjuk..."
Na akkor: ha nem vagytok képesek csak heteró utódokat nemzeni, ti kedves hűdenagy heterók, akkor vállaljátok a velünk járó következményeket is! Na ez már nem megy, mi?
"de hiába is magyarázom ezt olyannak, aki az embert dugógépeknek tartja."
- Na elmész te a fenébe...
"azt meg, hogy minek mi a kizárólagos rendeltetése, nem te fogod eldönteni."
- Nem, persze, hanem a biológia. Tanultál olyat, remélem.
"ennyi erővel az is rendellenes, ha valaki borotválkozik, mert a szőrnek nem az a rendeltetése, hogy le legyen borotválva..."
- Csak az a különbség, hogy erre senki nem érez belső "késztetést", hogy megborotválja az arcát. Megborotválja, hogy szépítse magát, vagy mert ez a divatos a szőrös arccal szemben. Az sem lehetetlen, hogy meghagyja a szakállát, de formázza. A külsőnk csinosítása, formázása, díszítése egészen más téma. Elég kontárság ide érvként felhozni. Nyilvánvalóan már csak kapálózás.
"két egyforma nemiszerv meg nem tud egymáshoz "csatlakozni", te szerencsétlen"
- Ezzel mondjuk pont öngólt lőttél, de sebaj!;)
Csak azt nem értem, hogy miért nem vállalod fel nyíltan, hogy meleg vagy? Azok után, hogy "homofóbnak" nevezed azt is, aki csupán annyit mer tenni, hogy a statisztikában nem igazolja a melegek nagyobb arányú öngyilkosságát, és még lehetne sorolni, mikben nyilvánul meg teljes és végletes elfogultságod, mindez eléggé nyilvánvaló.
(Nyugodtan leírhatnád, elvégre is nem csak a valódi, de még a felhasználói nevedet sem látja senki.)
Az általad kért forrásokat pedig már más felhasználó beidézte itt korábban, olvasd vissza, én nem másolgatom ki újra.
Sg Fan:
Attól az alaptétele a mondatnak nem változik. Láthatóan nem tudsz kibújni a nyilvánvaló tény számodra kedvezőtlen megválaszolása alól, ezért a mellébeszélés és a terelőszövegek.
"Na akkor: ha nem vagytok képesek csak heteró utódokat nemzeni, ti kedves hűdenagy heterók, akkor vállaljátok a velünk járó következményeket is! Na ez már nem megy, mi?"
- Ugyanúgy vállalnám, mintha testi, vagy szellemi fogyatékos gyerekem lenne. Ugyanúgy segíteném, amiben tudom, ugyanúgy védeném, amennyire erőmből telik, ugyanúgy szeretném, sőt, fokozottan elesettsége miatt. De természetesen bolond nem lennék, látnám, hogy beteg. Ahogyan egy meleg is az. Vagy egy Down-kóros, vagy egy autista.
"két egyforma nemiszerv meg nem tud egymáshoz "csatlakozni", te szerencsétlen"
"- Ezzel mondjuk pont öngólt lőttél, de sebaj!;)"
Szerintem ez mindent vitt :D, és nincs is sok értelme a folytatásnak kedves "kitaszítottak".
"Nem, persze, hanem a biológia."
akkor lapozd fel a biológiakönyvet az emberi szexuális orientáció címszónál ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!