Jobbikosok mit tennétek ha ez a program tartana előadást középiskolás gyermeketek középiskolájában?
"Akkor minek kell állandóan kérdezősködni? "
Ki a franc kérdezte, hogy meleg vagy, avagy sem? Nem érdekel. Ezért ne beszélj róla. A kérdés pont erről szól: előadás az iskolában. Nem kíváncsi rá a legtöbb ember. Ennyi.
"Sok nő fejében megfordul, hogy talán meleg a kiszemeltje."
Hát az enyémben nem fordult meg soha. Nem vagyok olyan aberrált, hogy eleve azt feltételezzem egy férfias férfiról, hogy b.uzi. Szép is lenne.
22:06
Gondolom rámászol bárkire. Nem érdekel, hogy hetero-e, vagy sem.
22:03
Olvasd el a kérdést rendesen. Ne a nunusodba hordd az eszedet.
A füzetről volt szó, meg a mellette ülő lányról. olvasd vissza.
22:03
ne azt a kérdést olvasd. nem is arról volt szó most.
"Gondolom rámászol bárkire. Nem érdekel, hogy hetero-e, vagy sem."
Az a köcsögök szokása. Nem vagyok rossz csaj, nem is voltam soha. Nem volt szükségem soha arra, hogy bárkire "rámásszak". A mostani megnyilvánulásod pedig csak arról szól, hogy nem csak szexuálisan vagy ferdült, hanem mentálisan is.
mit köcsögözöl? Egy jó férj kell neked, aki jól megnevel az öklével. Mocskos a szád. Egy nőtől ez undorító.
Eleve mitől vagy ilyen homofób, kikosarazott egy?
22:13
A tejaktád rámászik bárkire. ugyan olyan mocskos vagy belül, mint amilyen a szád. Egy gyűlölködő, homofób nőnél nincs undorítóbb.
"Egy jó férj kell neked"
Férjnél vagyok, és még nem hallottál mocskosul beszélni. Azt is tudok. A férfiak többsége szereti az ilyesmit. Persze most férfiakról van szó. A személyeskedést te kezdted, velem rosszul jársz hidd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!