Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok mit tennétek ha ez...

Jobbikosok mit tennétek ha ez a program tartana előadást középiskolás gyermeketek középiskolájában?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 25. 11:14
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/274 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig csak reagálok."

Keresd vissza, hogy mire kezdtél parasztozni!

2012. nov. 26. 22:32
 132/274 anonim ***** válasza:
83%

"olvasd csak vissza micsoda ocsmányságokat írnak sokan."

Te az én kommentemre reagáltál parasztozással.

2012. nov. 26. 22:34
 133/274 anonim ***** válasza:
26%

22:32

már elegem van abból, hogy meg kell húznom magam, mert a "többség" diktatúrájában kell sínylődnöm. A sok homofób paraszt tesz mindenre, azt hisztik, hogy nekik minden szabad, mert ők heterók. Hát nem. Elegem van, hogy a nyakamra lépnek. A többség nem ilyen. Igenis tapintatosak, figyelnek másokra, így ne jöjjön senki se a "többséggel". Ettől durrant el az agyam.

2012. nov. 26. 22:38
 134/274 anonim ***** válasza:
24%

22:38

Attól még, hogy hetero vagy igazán tapintattal lehetnél másokra is.

Volt egy osztálytársam, akinek meghajt az anyukája. Azóta idegeneket nem kérdezgetek a szüleiről, mert nem akarom kínba hozni. A legtöbb embernek az én korosztályomban él az anyukája, mégsem kezdem el verni a mellem, hogy az árvák alkalmazkodjanak, mert kisebbségben vannak.

2012. nov. 26. 22:44
 135/274 anonim ***** válasza:
86%
Látom sikerült találnod valamit, ami szerinted indokolja a parasztozást. Demokráciában a többség akaratát kell figyelembe venni. Ez van, jobb, ha hozzászoksz. Elhiszem, hogy szerinted az a normális, ha eleve Down kórosként kezelek mindenkit, csak azért, mert van egy pár Down kóros a világban, de a többség szerint ez nem így van. A többségbe én is beletartozom.
2012. nov. 26. 22:47
 136/274 anonim ***** válasza:
83%

" Azóta idegeneket nem kérdezgetek a szüleiről, mert nem akarom kínba hozni."

Na látod, ez baromság! Nem kínos, ha érdeklődsz valakiről, aki a tudtod nélkül történetesen már nem él. Mint ahogy az sem udvariatlanság, ha megkérdezi valaki egy melegtől, hogy nős-e. Válaszolja azt, hogy nem és kész. Ennyi, mi ebben a kínos?

2012. nov. 26. 22:52
 137/274 anonim ***** válasza:
100%

22:47

A demokrácia az egyén szabadságáról, nem a többség diktatúrájáról szól. Most nem szavazol.

Emberi jogi kérdésekről nem is lehet szavazni.

Demokrácia, vagy diktatúra,nem azt kell figyelni. Figyelni kell másokra.

A Down kórosok egy kicsit más kategória.

Itt most párkapcsolati dolgokról volt szó. Máskülönben elő se jönne a meleg kérdés.

Ha egészségről van szó, az a téma, akkor igenis gondolj arra, hogy nem mindenki egészséges, talán Down kóros.

Neked az a problémád, hogy hagy viselkedhess úgy, mintha mindenki hetero volna, mindenki egészséges lenne, a melegek, betegek meg húzzák meg magukat.

2012. nov. 26. 22:54
 138/274 anonim ***** válasza:
100%
Persze ez az egész hülyén hangzik. Talán ha a melegeknek nem kellene félniük az előbújástól, akkor nyugodtan nézhetnél bárkit heteronak anélkül, hogy bárkit kellemetlenség érne. Ha a melegek nyugodtan válaszolhatnának, akkor nem lenne probléma.
2012. nov. 26. 22:57
 139/274 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakiről kiderül, hogy meleg, akkor egyből elkezdik támadni, így sokan félnek, hogy kiderül róluk. ezért kellemetlen, ha érzékeny témát feszegetsz. Ha a párkapcsolatairól kérdezel valakit, akkor a szexualitásukról faggatod. A melegek ilyenkor leginkább elfutnának. bárhol máshol lennének, csak ott nem előtted.
2012. nov. 26. 23:01
 140/274 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokszor a frász jött rám, ha a párkapcsolataimról kezdtek kérdezősködni (van-e barátnőd stb.), láttam magam kívülről, ahogy elkezdek furán, kínosan, gyanúsan viselkedni. Nem akartam, hogy megtudják, hogy meleg vagyok, mert az sosem jó. Már láttam a lelki szemeim előtt, hogy tovább fognak kérdezősködni.
2012. nov. 26. 23:07
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!