Normális ez a Rétvári Bence? Elakarja törölni a bejegyzett élettársi viszonyt! Sajnálja tőlünk ezt a kis jogot is amit a melegek kapnak?
15:22
Sok kövér ember igenis undorító. Ráadásul a melegekkel ellentétben ők tehetnek arról, ahogyan kinéznek, mert zabálnak éjjel nappal. Persze sokféle embert felhozhatunk, a lényeg az, hogy egy demokráciába el kell viselnünk egymás furcsaságait. biztos neked is van olyan furcsaságod, ami sok embernek nem tetszik, mégse akarnak börtönbe záratni. A rosszindulatodból kiindulva biztos sok ember utál téged jobban, mint a melegeket.
Áááá, a homoszexualitásnak nincs evolúciós oka, olvass már el pár antropológiai és/vagy evolúcióbiológiai tanulmányt. Bár ez a logika, hogy ami undorító ezért az evolúcióba nem férhet bele kicsit önkényes cseppet sem tudományos. Tudod mit, ha undorítónak találod ne gondolj bele, ennyi. Hogy nem lehet felfogni, hogy a melegség nem csak a szexből áll. Szerelem, érzelem elköteleződés, pont mint a heteróknál. Kíváncsi vagyok a homoób férfiakra, hogy miért gondolnak a melegségről egyből az anális behatolásra, miért pont ez jut eszükbe? Miért nem komplexen látják a jelenséget: érzelmi vonzalommal együtt. Sőt nekem undorító belegondolni a heterók szexelésébe, főleg ha extra dolgokat művelnek, még se utálok közülük egyet se.
Ami a heterók vonulását illeti, ezt teszik minden nap ma is 10 párt láttam kézen fogva. Úgy hogy ne gyere a felvonulással b@meg.
17:22
Nem veszed észre, hogy csak egy gyűlölködő kisebbségbe tartozol? Szépen szokj hozzá, hogy a melegek már soha ne fognak bujkálni, mert a nagy többség már nem homofób.
18:34
Akkor szépen tűrni fogod. Nincs más választásod. Az összes párt meg szerveződés a markunkban van.
19:49
kevesek vagytok ellenünk.
Mi mindenhol ott vagyunk úgy, hogy be se tudtok azonosítani minket.
Borzasztó, hogy min mehetnek át egy ilyen aberráltnak a szülei.
A fiú, akinek kötelessége lenne továbbvinni a családot, más férfiakba veri.
Utolsó igen én meleg vagyok, de én úgy szeretnék gyereket párommal, hogy lesz egy leszbikus pár barátnőnk és ők lennének a gyerekeink édesanyjai...
Mesterséges megtermékenyítésről hallottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!