Normális ez a Rétvári Bence? Elakarja törölni a bejegyzett élettársi viszonyt! Sajnálja tőlünk ezt a kis jogot is amit a melegek kapnak?
Az kéne még csak nektek, egyházi esküvő.
És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten. Ezek az Úr szavai!
Biblia azt is mondja hogy meg kell kövezni a házasságtörőket és el kell adni fiadat ha visszabeszél.
Eszel Garnéla rákot? Az se szabad Biblia szerint!
"Biblia azt is mondja hogy meg kell kövezni a házasságtörőket és el kell adni fiadat ha visszabeszél.
Eszel Garnéla rákot? Az se szabad Biblia szerint!"
Nem érdekel a Biblia, nem vagyok vallásos, de azért mindennek van határa. 10 év múlva már itt is az lesz mint Hollandiában, hogy pártot alapítanak a pedofília legalizálásáért.
Gondolom itt mindenki keresztényi erkölcsöt szem előtt tartva él, jár misére, és segíti az elesetteket. Én az ismerőseim közt - ami mai világban olyan átlagosan szerintem 700-800 fő lehet - összesen 1 embert ismerek, aki így él. Tegyünk hozzá egy kis hibahatárt, hogy sokakat nem ismerek rendesen stb, és legyen ez 4-5 ember. Nem egy nagy szám.
és nézzük meg hányan papolnak keresztényi erkölcsről, meg Úr szaváról? KDNP, Fidesz, Jobbik, konzervatívok... Sokan azt hiszik hogy máig az ország 90%-a hívő. Pedig nem. Papíron sokan keresztények, de akik hívők, azok nagyjából a 10%-ot teszik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!