Mit szóltok Orbánék jutalomosztásához, az olimpiai aranyakért?
Figyelt kérdés
30-35 millió, +havonta 350000ft(??) életük végéig!!!
Én tisztelem azért amit elértek a bajnokok, de ha az ország szegény, illetve az adósságunk 80% körül van, és nem utolsó sorban állandóan adóemelés, akkor azt mondom, ez kicsit túlzás.
Tőlünk csak az USA és Franciaország ad többet, na de ugye ők gazdag, fejlett országok hozzánk képest.
Németország ha jól tudom, 4,5 milliót adott egy aranyért.
Szerintetek mire jó az, ha adok ekkora jutalmat, de még mellé 350-et is havonta életük végéig? Ez "csak" egy aranyérem. Ha kiszámoljuk az összes aranyérmet amit eddig nyertek, és ezután fognak, ez egy horribilis összeg az országnak.
2012. aug. 15. 21:01
51/51 anonim válasza:
Ma 21:45.
Na így van ezt én is ugyan így gondolom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!