Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lehet Dr Orban Viktor...

Mi lehet Dr Orban Viktor celja a Pride betiltasaval ?

Figyelt kérdés
miert tiltja be Dr Orban Viktor azt az esemenyt , amihez az elmult 16 evben nem nyult ?
tegnap 21:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Ő akarja megrendezni. A béke menet előtt lesz a Pride.
tegnap 21:39
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Úgy gondolja, hogy ez népszerű döntés lesz és ugye róla lehet majd mintázni 'A populista" szobrát, ha egyszer lesz.
tegnap 21:51
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Csak a szája jár. Pályázna a jobbos szavazókra, főképpen azokéra akiknek amúgy sem szimpatikus a "prájd".
tegnap 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
13%

Valahol, valamikor gátat kell szabni az elmebajnak. Azt üzeni, hogy elég volt. Térjünk magunkhoz.

Az LMBTQ szép dolog ; Én döntöm el, hogy milyen nemű legyek, legyen az akár egy teljesen definiálatlan keverék is. Én felette állok Istennek az anyagnak, mert nem az leszek ami teremtetett. Valójában ugyanolyan hormonok hagyják el a testét, amibe teremtetett. Sosem lesz normális párja. A melle sem jól áll a mikrobigyulához amit szintén át kell műttetni. A vége a teljes elmebaj betetőzése. Nem helyes az elfuserált életet reklámozni.

tegnap 22:01
 5/11 anonim ***** válasza:
14%

A pride, LMBZQ egy jóléti betegség és jól mutat a gazdag nyugati társadalmakban. Hitlert kompenzáljék. Amikor már minden megvan. Nincs miért hajtani és csak gyűlik a pénz a bankszámlán eközben az irodában elunja az ember magát, akkor jó olyanokon agyalni, hogy én nő vagyok? Körülvesznek a nők és már hozzájuk idomult a viselkedéssémám is. Nő vagyok vagy férfi?

Itt keleten ez szívás

tegnap 22:03
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Igazodni maximálisan Puttyantóhoz, majd É-Koreához ezzel a hozzáállással, nem kihagyva Belarussziát sem.
tegnap 22:22
 7/11 Mad Max2 ***** válasza:
83%
Az hogy a fia ne tudjon odamenni rózsaszìn tsngában kéjelegni
tegnap 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Pataki Attila fogja megnyitni a Prájdot Mága Zoltán hegedűművész úrral.
tegnap 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Én azt gyanítóm, hogy Pride helyett egy hetes meleg fesztivált akar csinálni inkább valami eldugott helyen, ahova 18 év felettieket várnak majd, de nem csak az országból, hanem az egész világból. Így akarja felpörgetni a turizmust és megóvni gyermekeinket ettől a fajta deviáns viselkedéstől.
tegnap 22:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Több napos Pride lesz sok helyszínen. Budapest, Felcsút, Győr, Siófok, Miskolc.
tegnap 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!