Magyar Péter mai szegedi látogatásán lévő tömeg csak megjátszott volt?
Figyelt kérdés
Nem lehet, hogy ezek sorosista bértüntikézők lehettek meg indiai bérnyaloncok?tegnap 21:46
1/19 anonim 

válasza:

Fidesz szavazók voltak kint nagyrészt. Rogán küldte őket.
2/19 anonim 

válasza:

Sok volt az álszegedi. Olyan emberek voltak a tömegben, akik életükben nem jártak még Szegeden.
3/19 A kérdező kommentje:
Ez meg sem fordult a fejembe...
tegnap 21:49
4/19 anonim 

válasza:

Én nem láttam a beszédét, de volt róla szó, hogy mit akar kezdeni a 10000 Ft-ért vett szavazatokkal? Mit talál erre ki a rendszerváltó?
6/19 anonim 

válasza:

#1 te ennyire szenvedsz, hogy nem tudsz már mit kitalálni? Rogán küldte őket????? Te úristen bas zki és te még szavazatot is adhatsz....
7/19 anonim 

válasza:

Buszokkal vittek rengeteg embert Budapestről.
8/19 anonim 

válasza:

Több mint 10.000 rendszerváltó volt jelen Szegeden a Tisza fővárosában.
9/19 anonim 

válasza:

Mi van fidernyákok ennyire tele van a gatyátok?
10/19 anonim 

válasza:

Akkor végülis meg lehet magyarázni azzal, hogy egy ezek álrendszerváltók voltak, hogy Magyar Péter azt higgyje velük van. Jó, hogy ezt a kérdést valaki feltette, mert belenéztem a videóba és furcsáltam is. Ez a sok-sok ember nem lehet Magyar Péterrel, hisz mindenhol olvasni vége van kicsi stb. Most már nyugodtan alszom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!