Magyar Péter mai szegedi látogatásán lévő tömeg csak megjátszott volt?

Sok volt az álszegedi. Olyan emberek voltak a tömegben, akik életükben nem jártak még Szegeden.
Ezek az új fogalmak... Nálunk volt az építőiparban egy fidesz bértroll, az használt ilyen szavakat. Szerencsére lapátra lett rakva.

#8 Buszokkal vittek rengeteg embert Budapestről.
Buszokkal a narancskárosultakak vitték tavaly birkamenetre, némi jattért cserébe...

Sok volt a nem szegedi? Vélhetően az egész megyéből mentek be emberek ahogy én se arra a beszédre mentem ami a városomban volt mivel itt nem volt.
Barmok :D

Én kaptam egy fideszes hírlevelet, hogyha tehetem látogassak el Szegedre Magyar Péter bohóckodására.
A levél lényege az volt, hogy Kedves Vezetőnk számít rám is, hogy részt veszek ebben a dezinformációs műveletben, ha időm engedi. Ennek a műveletnek a célja a hírlevélben is le volt írva, hogy a tiszások erejének és támogatottságának a téves túlbecslésére tett kísérlet. Egy kérés volt: Ne csináljunk balhét, annak nem most jött el az ideje és, hogy amíg Magyar Péter nem végez a monológjával, addig ne beszéljünk erről senkinek. Utána már, ha véget ért a rendezvény, lehet beszélni róla. Kérték, hogy az üzenetet semmisítsem meg. Feltételezem, hogy a többi fidesz szimpatizáns is így tett.
Bölcs királyunk útjai így kifürkészhetetlenek maradhatnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!