Hogyan lehet az, hogy még Macedónia is több mint kétszer annyi aranytartalékkal rendelkezik mint Magyarország?
Link: [link]
A táblázat szerint Macedónia 6,8 tonna aranytartalékkal rendelkezik, míg Magyarország "csak" 3,1 tonnával, de ott van még például Szlovákia 31,8 tonna, Fehéroroszország 38,5 tonna, Bulgária 39,9 tonna, Románia 103,7 tonna. Magyarország miért "csak" ekkora arany tartalékkal rendelkezik, amikor nálunk kisebb országok 10x-er annyi, vagy 50x-er annyi aranytartalékkal rendelkeznek.
Emberek, azt ugye tudjátok, hogy soha, senki nem zálogosította el a Koronát, vagy a vizet?
Ez egy tipikus riogató kamuduma, a nagyon emeszpéfób időkbő...
Haha, a kis gyurcsány-árva hogy elkezdte mosni a kezeket:D
Nyilván dr. Bencze Izabella is hülyeségeket beszél.
Ciki ez neked, elhiszem. Nem véletlenül nem szavaz már épeszű ember a baloldalra.
"A Fidesz szerint zálogba került a nemzeti vagyon..."
Igen, innen lehet leginkább tudni, hogy kamu. Mint az MSZP által ellopott magánnyugdíjpénzek... ami szintén ordas kamu volt.
A Korona és a Parlament nem becsülhető, és nem használható fel hitelfedezetként, mivel nemzeti műemlékek. Ez nem olyan, mint egy állami telek...
"Márpedig a jog ismeri az elidegeníthetetlen vagyontárgy fogalmát."
Ott a cikkben a válasz arra, hogy miért hülyeség az egész...
Ciki lehet ez neked...
Értem, tehát csak a csúnya fidesz alaptalan hazugságai miatt utálja az egész ország az mszp-t:)
Talán, ha végigolvasnád a cikket:
"Bencze Izabella, a Kincstári Vagyonügynökség volt vezérigazgató-helyettese egy napilapnak az mondta, a szerződés alapján "elvileg akár a Szent Koronát vagy éppen a Parlament épületét is végrehajtás alá vonathatják", ha nem fizetjük vissza az adósságot."
De sebaj. Régi jó szokás azon a háztájékon mindent kidumálni. Ezt csinálták már 40 évvel ezelőtt is.;)
Az pedig, hogy a szerződés érvénytelen, mert alkotmányba ütközik, ama szerencse nem az mszp kedvességének, jóindulatának köszönhető - egyáltalán nem rajtuk múlott.
Ja, még egy mondatra hadd hívjam fel a figyelmet!:D
"A Korona és a Parlament nem becsülhető, és nem használható fel hitelfedezetként, mivel nemzeti műemlékek. Ez nem olyan, mint egy állami telek..."
- Jah, mint a Sukorónál lebonyolított telekcserék az izraeliek számára:D Az MSZP külön az ő kedvükért módosította a vagyontörvényt erre, hogy pályáztatás nélkül megkaphassák. Forintban kifejezve mekkora is volt a vagyoni kár az államnak? 700 millió?
"külön az ő kedvükért módosította a vagyontörvényt "
Hasonlóra mintha mostanában is láttunk volna példát... Bár nem egészen, hiszen ez a mostanában ráadásul visszamenőleges hatályú volt.
Ha valamit pedig elmeszel az Alkotmánybíróság, akkor ugye egyszerűbb módosítani a jogkörét, mert nehogy már keresztbe tegyenek holmi alkotmányossági akadállyal...
Kedves 54%-os, olvasgatom itt a válaszaidat, és nem értem, hogy miért jó neked, hogy így csöpög belőled a gyűlölet? Mások érveit nem fogadod el, a sajátjaid persze szentek, és színigazak mind... Te meg úgy látszik, tévedhetetlen vagy.
Azért nézz körül kicsit, hogy ez a fene nagy magabiztosságod vajon nem egyszerűen csak tájékozatlanságból fakad-e?
Pedro
Kedves Pedro, ráadásul még szegénykém azt hiszi, hogy MSZP-s vagyok... lehet meginogna a világképe, ha tudná, hogy kétszeresen is Fidesz szavazó voltam... :D
"Értem, tehát csak a csúnya fidesz alaptalan hazugságai miatt utálja az egész ország az mszp-t:)"
Ilyet soha nem mondtam. Ezt hívják szalmabáb érvelésnek - olyat adsz a vitapartner szájába, amit nem mondott - amit leginkább érv nélküli, csekély értelmű személyek szoktak használni.
" Lövétei István alkotmányjogász úgy véli, amíg a magyar jog szerint egy tárgy – például műemlék, műalkotás, nemzeti ereklye, védett érték – védelem alatt áll, nem idegeníthető el, függetlenül attól, hogy szerepel-e egy szerződésben, mint garancia, vagy sem."
Tessék, a cherry-pickinghez én is értek.
"külön az ő kedvükért módosította a vagyontörvényt
-> Hasonlóra mintha mostanában is láttunk volna példát... Bár nem egészen, hiszen ez a mostanában ráadásul visszamenőleges hatályú volt."
- Én valahogy nem sajnálom, hogy visszamenőlegesen megadóztatták a horribilis "végkielégítéseket", meg a bankok összeharácsolt vagyonát.
Ezek - hiába voltak papíron legálisak - közerkölcsbe ütköznek, és éppen így kezelendőek is. Az nem ment fel egy rablót, vagy egy gyilkost a bűn alól, hogy "de a kormány megengedte". Vannak BTK-n felüli törvények is. Általános emberi normák.
"Kedves 54%-os, olvasgatom itt a válaszaidat, és nem értem, hogy miért jó neked, hogy így csöpög belőled a gyűlölet?"
- Csöpög, ja. Ha nem tapsolok a globalista pénzemberek érdekeit kiszolgálóknak, az ország tönkretételének, akkor a mai, szürreális, agymosott, a média által a Nyugat birkájává butított társadalomban már "gyűlölködök".
"Mások érveit nem fogadod el, a sajátjaid persze szentek, és színigazak mind... Te meg úgy látszik, tévedhetetlen vagy."
- Toposz. Érveket hoztam fel. Nemhogy érdemben, de egyáltalán nem kaptam rájuk még választ sem! Ellenben a nekem szóló írásokra én mind részletesen, sort sor után kiemelve válaszoltam. Kicsit átlátszó ez a képmutatás, kedves Pedro!
"Azért nézz körül kicsit, hogy ez a fene nagy magabiztosságod vajon nem egyszerűen csak tájékozatlanságból fakad-e?"
- Na ez PONT a hozzátok hasonlóakra illik. Talán nézzetek szét egy kicsit a világban, lehet, nem minden úgy működik benne, mint ahogy a média sugallja. Lehet, nem feltétlenül az a jó kormány, amivel az EU meg van elégedve. Lehet, nem véletlen, hogy a bankokat érintő törvényeket kifogásolják. Lehet, nem véletlen, hogy kényük-kedvük szerint manipulálják a forint értékét, hogy ezzel irányítsák a döntéseinket. Persze, mindig vannak szolgalelkű opportunisták.
Fene nagy magabiztosság meg megint csak rátok jellemző, el sem olvassátok az ellenérveket, hiszen "hülyeség az egész", kezetekben van a Bölcsek Köve.:)
Ezzel az álszerény, kívül barátságosan mosolygó, de belül lekezelő dumával az érveitek/cáfolataitok hiányát próbáljátok elfedni.
"Értem, tehát csak a csúnya fidesz alaptalan hazugságai miatt utálja az egész ország az mszp-t:)
-> Ilyet soha nem mondtam. Ezt hívják szalmabáb érvelésnek - olyat adsz a vitapartner szájába, amit nem mondott - amit leginkább érv nélküli, csekély értelmű személyek szoktak használni."
- Tudod, az a baj, hogy vissza lehet olvasni: "Igen, innen lehet leginkább tudni, hogy kamu. Mint az MSZP által ellopott magánnyugdíjpénzek... ami szintén ordas kamu volt." -> Én pedig erre reflektáltam a fenti, általad kifogásolt mondatot.
" Lövétei István alkotmányjogász úgy véli, amíg a magyar jog szerint egy tárgy – például műemlék, műalkotás, nemzeti ereklye, védett érték – védelem alatt áll, nem idegeníthető el, függetlenül attól, hogy szerepel-e egy szerződésben, mint garancia, vagy sem."
- Ez pedig annyit jelent, amit mondtam: az, hogy az MSZP szerződése az IMF-fel alkotmányba ütközik, ezért érvénytelen, nem az MSZP érdeme, nem rajtuk múlott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!