Amikor Jobbikosokkal vitatkozom, miért van az, hogy alapvető fogalmakat meg kell nekik magyarázni?
""A kérdező kommentje:
"Mert bizony én szoktam a gyk-n elég sokat, főleg a gazdasági kérdésekben kérdezni, válaszolni, de valahogy mindíg én jövökki az érvekkel jobban a dolgokból! "
ja igen, tudom, te vagy a Drábik és duálisgazdaság mániás...
szerintem azért tűnik úgy neked, hogy te jössz ki győztesen, mert már senki nem akar reagálni ugyanarra a bebiflázottt szövegre, amit itt nyomatsz már hónapok óta.
Lesz@rom Drábikot, van valamennyi igazságalapja, de messze nem logikus és helytálló a logikai láncolata, és nem is teljesen a 100% os valóságon nyugszik.
A gazdaságunk meg tényleg dulis, hiszen nagyon kevés az átmenet, kapcsolat, a két oldalközött.
Mert senki nem reagál?
Mert nem tud.
Soha nem is tudott.
Sőt, 90% ban átváltanak személyeskedésbe.
De tessék, itt a lehetőség, hiszen te annyira zseni vagy.
Tárgyaljunk meg valamit, szolíd és érveken alapuló vitában.
Válassz te.
"de beszélj komcsikkal is, vagy akár olvasgasd a Népszabin a cikkek kommentjeit. A magukat toleráns értelmiségnek képzelő balosok is erős IQ-harcosok ám :) "
ezt nem vitatom.
A Népszavát kb. a "balos" kurucinfónak tartom.
röhej
""A kérdező kommentje:
"Ember vagyok és, mint embert zavar, hogy azt hiszed attól, hogy valaki nem ért egyet veled, ostobább nálad,"
Fogd már fel végre, hogy itt nem arról van szó, hogy valaki egyetért velem vagy sem.
A szék attól még szék marad,hogy te azt állítod, hogy hajtómű...
És ez fordítva azt hiszed hogy nem igaz?
Sőt! Pontosan ti vagytok azok akik a tényekkel mentek szembe, a megfogható, materialista valősággal, az elmúlt 21 év sikertelenségével!
"Tárgyaljunk meg valamit, szolíd és érveken alapuló vitában.
Válassz te.
"
nem kell terelni a témát.
"a megfogható, materialista valősággal, "
áruld már el, hogy hogyan kell nem materialistának lenni?
vagy tudod mit?
inkább ne
"És igen: szerintem is barom az, aki az utóbbi 20 évben ezerszer leszerepelt milliárdos bűnözőkben látja a megoldást."
szerintem is
de ettől még nem leszek Jobbikos.
"A kérdező kommentje:
"Ez táregyilagos, tudományos, tényeken alapuló megálapítás. "
Már bocs, de a radikálisokat mikor szokta érdekelni a tárgyilagosság, a tudományosság, vagy a tények?
Engem spec mindíg.
De a baráti társaságom bármely politikai elkötelezettséggel megáldott tagját is.
Mi nem úgy osztályzunk hogy ki hová húz, hanem hogy milyem alapjai vannak az érveinek, és milyen logikai vonalvezetéssel képes képviselni.
""""A kérdező kommentje:
"a megfogható, materialista valősággal, "
áruld már el, hogy hogyan kell nem materialistának lenni?
vagy tudod mit?
inkább ne
Sehogy!
Ne te légy materialista, hanem az érveid.
Elég volt szerintem, az elméleti konstrukciókból, mint a szocializmus vagy a neoliberalizmus. Amik elvként szuperek, csak éppen a az emberi tényezővel nem számolnak.
Kedves kérdező!
Nem ártana kezeltetned magad, annyi szőrszálhasogató hülyeséget írogatsz ide, hogy az hihetetlen. Keress fel egy pszichológust és kezeltesd magad. Eleve ilyen degenerált kérdéseket feltenni már kissé zavart elmére vall. Alapvető fogalmakat megmagyarázni nekik? Kinek képzeled magad? Mindenhatónak, aki mindent tud és osztod itt az észt? A Jobbikosokat meg nem kell lenézni, eleve egy törvényesen és legálisan bejegyzett pártról van szó. Ott is ugyanolyan emberek vannak, mint akármelyik másik pártban, csak más módon szemlélik az eseményeket és más alternatívákat kínálnak a megoldásokra. Ha meg nem akarsz fogalmakat magyarázni, ne vitatkozz. Nem azért vannak a Parlamentben meg az EU parlamentben, mert annyira hülyék lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!