Ha elveszik tőlünk az Eu elnökséget a fidesz mivel fogja magyarázni?
"Felveti a kérdést, hogy egy ilyen ország méltó-e az EU vezetésére "
Egy nem szabad ország nem vezethet
nem veszi el
az index meg szeret rettegni
UI: utálom Orbánt
"az index meg szeret rettegni "
Mit ijesztget? Ő csak leírja azt amit a a külföldi lapok írnak, illetve külföldi politikusok mondanak. Közlik a tényeket.
hmm közlik a tényeket
NEM ők véleményeket közölnek
Fogjátok már fel, hogy sokkal rosszabb lenne, ha elvennék ezt a diszpinty elnökséget
Már máshol is írtam: van egy feladat, amit el kell végeznünk! Még ha Győzike lenne is kormányon akkor is meg kell csinálnunk
Akkor itt van más portál
"Mostanáig (Aljakszandr) Lukasenkát (fehérorosz elnököt) tekintették az utolsó diktátornak Európában. Nem ez lesz a helyzet, amikor a törvény hatályba lép" - mondta Asselborn."
"A magyar kormánynak önvizsgálatot kell tartania, hogy eldöntse: valóban ki tud-e állni az Európai Unió chartája mellett, magáénak vallja-e annak értékeit, és ennek megfelelően tudja-e átvenni január 1- én az EU-elnökséget"
"Jean Asselborn szerint az Európai Bizottságnak sürgősen fel kell lépnie a jogszabály ellen. "(A törvény) közvetlenül veszélyezteti a demokráciát. Az állam ellenőrzést fog gyakorolni a vélemény fölött" - jelentette ki, hozzátéve, hogy a jogszabállyal Magyarország hasonló csónakba kerül, mint amilyenben Fehéroroszország van. "Mostanáig (Aljakszandr) Lukasenkát (fehérorosz elnököt) tekintették az utolsó diktátornak Európában. Nem ez lesz a helyzet, amikor a törvény hatályba lép" - mondta Asselborn."
"Már máshol is írtam: van egy feladat, amit el kell végeznünk!"
Az országnak kell irányítani. Az országot pedig a magyar kormány irányítja.
Én örülnék neki, mert Orbán rájönne, hogy változtatni kellene a hozzállásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!