Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amikor Jobbikosokkal vitatkozo...

Amikor Jobbikosokkal vitatkozom, miért van az, hogy alapvető fogalmakat meg kell nekik magyarázni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 21:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a jobbikosokkal nem lehet vitatkozni es ervelni sem. Ha nem ertesz veluk egyet akkor hazaarulo, zsidoberenc, cigany, idegenszivu, antimagyar stb vagy csak azert mert nem vallod az o szent meggyozodesuket! Persze ok csak ugyan azt szajkozzak mint a politikusaik. Mondjuk meg nem is idegesitene a folyamatos III. vilaghaborus viziojuk meg az osszeeskuves elmeleteik sem de ahogy leirod a magadszemszogebol a dolgokat es mondjuk nem gyulolod az ellenseget pl ciganyok, zsidok, mas elveket valloak rogton megkapod a belyeget vagy nyiltan vagy burkolva pl te csak nyelvedben vagy allamoplgarsagodban vagy magyar stb. hat nekem egyetlen part gyoker szavazoja se mondja meg a szarmazasom a sajat szarmazasommal hadd legyek mar tisztaban! A szarmazas ne attol fuggjon ki milyen politikai nezetek vall...ha madj errol leszkonak (nem fognak) akkor szivesen bocsanatot kerek toluk es megkovetem oket de addig hadd altalanositsak en is ha mar ok is folyamatosan ezt teszik!
2011. dec. 14. 22:48
 22/64 anonim ***** válasza:
52%
és akkor? válasszuk a kommunistákat? vagy a zsideszt? ugyan ugyan... nem tanultok semmiből
2011. dec. 14. 22:52
 23/64 anonim ***** válasza:
9%

Én igazából azt veszem észre, hogy akkor jön mindig valamelyik fél ezzel a "nem jól ismered ennek a fogalomnak a jelentését" szöveggel, amikor a másiknak van igaza és csak bele akar kötni, elenyésző az a rész amikor valaki tényleg rosszul használ egy fogalmat.

De akkor kérlek alássan, mondj valami példát, hogy milyen fogalmat nem tud feldolgozni egyesek kicsinyes és gyenge agya? A te felsőbb tudatod nyilván könnyűszerrel mond egy ilyen példát.

2011. dec. 14. 22:56
 24/64 A kérdező kommentje:

"Miért van az, hogy egyes emberek nem tudják elfogadni, hogy valaki nem ért velük egyet? És ennek kapcsán, miért kezdenek el általánosítani?

"

ezt inkább a Jobbikosoktól kéne megkérdezni.

egyébként olvasd el, amit közvetlenül előtted írtam.

Én embernek tekintem őket és kíváncsi vagyok a véleményükre.

2011. dec. 14. 22:58
 25/64 A kérdező kommentje:

"Ugyanis az elmúlt 21 év, kifejezetten káros volt az ország és a társadalom számára"

Bár ez már nem kapcsolódik a kérdésemhez, de azért válaszolok.

Az, hogy az elmúlt 21 év alatt kik voltak hatalmon és mit tettek le az asztalra még nem fogja "jobbá tenni" a Jobbikot.

Nekem nem elég az, hogy még nem voltak kormányon.

2011. dec. 14. 23:00
 26/64 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, hogy hiába próbálnám rávenni a kedves kérdezőt, hogy belássa általánosít, ez az egész kérdés csak arra megy ki, hogy okosabbnak tüntesse magát fel, kifejezze lenézését, nem képes belátni, hogy bizony vannak olyan esetek, hogy valaki mást tart igaznak.. Magyarázkodni az ostobák szoktak, az értelmes emberek, eltudják mondani a mondanivalójukat úgyis, hogy az mindenki számára közérthető legyen.
2011. dec. 14. 23:01
 27/64 A kérdező kommentje:

"Mégis mikor az álláspontját hallod mellébeszélésnek titulálod, csak mert számodra esetleg nem érthető, de te abba kötsz bele,"

Én csak neked írtam, hogy mellébeszélsz.

Eddig nem úgy tűnt mintha Jobbikos lennél, legalábbis nem vallottad magad Jobbikosnak, de most mégis magadra veszed az egészet.

Továbbra is mellébeszélsz.

2011. dec. 14. 23:01
 28/64 A kérdező kommentje:

"Szituáció kérdése, hogy ki mit ért Jobbikos alatt és mivle ez egy internetes oldal, ahol téged nem ismernek, honnan tudjuk, hogy nem most vagy először az oldalon, hogy te kikkel vitatkozol itt stb.."

talán nem olyan nehéz kikövetkeztetni, mivel ITT EZEN AZ OLDALON tettem fel a kérdést, tehát azért sejthető, hogy az itteni vitákra kérdeztem rá.

De nyugodtan dugd homokba a fejed.

2011. dec. 14. 23:03
 29/64 A kérdező kommentje:

"Én igazából azt veszem észre, hogy akkor jön mindig valamelyik fél ezzel a "nem jól ismered ennek a fogalomnak a jelentését" szöveggel, amikor a másiknak van igaza és csak bele akar kötni, elenyésző az a rész amikor valaki tényleg rosszul használ egy fogalmat. "

ez így kissé nyakatekert logika és inkább azt bizonyítja, hogy tényleg nem vagy tisztában bizonyos fogalmakkal.

2011. dec. 14. 23:04
 30/64 A kérdező kommentje:

"A te felsőbb tudatod nyilván könnyűszerrel mond egy ilyen példát."

Nincs felsőbbrendűségi tudatom.

Pl mikor valakinek lel kell magyarázni, hogy mi az, hogy érzelemből politizálás...

2011. dec. 14. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!