Amikor Jobbikosokkal vitatkozom, miért van az, hogy alapvető fogalmakat meg kell nekik magyarázni?
Én igazából azt veszem észre, hogy akkor jön mindig valamelyik fél ezzel a "nem jól ismered ennek a fogalomnak a jelentését" szöveggel, amikor a másiknak van igaza és csak bele akar kötni, elenyésző az a rész amikor valaki tényleg rosszul használ egy fogalmat.
De akkor kérlek alássan, mondj valami példát, hogy milyen fogalmat nem tud feldolgozni egyesek kicsinyes és gyenge agya? A te felsőbb tudatod nyilván könnyűszerrel mond egy ilyen példát.
"Miért van az, hogy egyes emberek nem tudják elfogadni, hogy valaki nem ért velük egyet? És ennek kapcsán, miért kezdenek el általánosítani?
"
ezt inkább a Jobbikosoktól kéne megkérdezni.
egyébként olvasd el, amit közvetlenül előtted írtam.
Én embernek tekintem őket és kíváncsi vagyok a véleményükre.
"Ugyanis az elmúlt 21 év, kifejezetten káros volt az ország és a társadalom számára"
Bár ez már nem kapcsolódik a kérdésemhez, de azért válaszolok.
Az, hogy az elmúlt 21 év alatt kik voltak hatalmon és mit tettek le az asztalra még nem fogja "jobbá tenni" a Jobbikot.
Nekem nem elég az, hogy még nem voltak kormányon.
"Mégis mikor az álláspontját hallod mellébeszélésnek titulálod, csak mert számodra esetleg nem érthető, de te abba kötsz bele,"
Én csak neked írtam, hogy mellébeszélsz.
Eddig nem úgy tűnt mintha Jobbikos lennél, legalábbis nem vallottad magad Jobbikosnak, de most mégis magadra veszed az egészet.
Továbbra is mellébeszélsz.
"Szituáció kérdése, hogy ki mit ért Jobbikos alatt és mivle ez egy internetes oldal, ahol téged nem ismernek, honnan tudjuk, hogy nem most vagy először az oldalon, hogy te kikkel vitatkozol itt stb.."
talán nem olyan nehéz kikövetkeztetni, mivel ITT EZEN AZ OLDALON tettem fel a kérdést, tehát azért sejthető, hogy az itteni vitákra kérdeztem rá.
De nyugodtan dugd homokba a fejed.
"Én igazából azt veszem észre, hogy akkor jön mindig valamelyik fél ezzel a "nem jól ismered ennek a fogalomnak a jelentését" szöveggel, amikor a másiknak van igaza és csak bele akar kötni, elenyésző az a rész amikor valaki tényleg rosszul használ egy fogalmat. "
ez így kissé nyakatekert logika és inkább azt bizonyítja, hogy tényleg nem vagy tisztában bizonyos fogalmakkal.
"A te felsőbb tudatod nyilván könnyűszerrel mond egy ilyen példát."
Nincs felsőbbrendűségi tudatom.
Pl mikor valakinek lel kell magyarázni, hogy mi az, hogy érzelemből politizálás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!