A diploma adó a nem államisokra is vonatkozna?
"kizárt, szerintem aki költségtérítésesen van, azt nem fejik meg még egyszer"
valóban nem, ők csak a 2-3 szorosát fizetik az eddigi ktgtérítésüknek :)
Egyébként a nagyobb baj, nikább az, hogy öghöz kötnék a friss diplomásokat.
Valóban súlyos probléma a külföldön tudását kamatoztató diplomások magas aránya, de ettől függetlenül ez egy átgondolatlan koncepció.
Nem mindenki tud a szakmájában elhelyezkedni külföldön.
Majd ha az itteni bérek is emelkednek, többen maradnak itthon.
Addig csak ilyen vasfüggönyös módszerekkel lehet itt tartani az embereket.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-10 20:22
Ennyi ésszel inkább ne írogass ide.
"Aki költségtérítésesre került, magára vessen, nem tanult középiskolában, "
Azért más egy harmadrangú kommédia szakos és más egy ELTE-s ktgtérítéses.
(az előbbire elég a minimumpont, az utóbbira min. két 5-ös érettségi, de már a nyelvvizsga is kötelező lesz mindenkinek)
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-10 21:25
Továbbá az sem veszed számításba,hogy van, aki a második diplomáját csinálja az pedig már nem lehet ingyenes.
Kicsit nagyobb látószög kéne és aztán okoskodni.
"tetro válasza:
gyerekek, két diplomán van. a harmadik csinálom jelenleg. meg hozzá két okj-s b@szom. egyiket sem használom a világon, de a világon semmire. jobban keresek-e mind te ketten együtt? igen"
Hát a te taníttatásodra is kár volt áldozni, ha nem használod semmire, de mégis jól keresel, összefüggéseket nem látsz és itt okoskodsz...
Való igaz, hogy a diplomával ész nem jár.
"zerinted volt bármi értelme annak, hogy az állam fizette az én képzéseim nagy részét, és fizeti jelenleg is?"
Dehogy volt, sőt az ilyen f@szfejekkel szemben, mint te, alapkövetelméány lenne, hogy legalább két képzésének árát fizesse vissza.
Továbbá ez elég kamunak hangzik, mert ha 5 évig jársz egy képzésre, akkor valószínűleg a mostani nappalis képzésedet már ktgesen végzed, mert elfogytak az állami féléveid.
ne kamuzz, nem érdemes.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-10 22:28
ott ap ont!
ha valaki folyamatosan végzi az iskolákat, de semmire nem megy velük, akkor elég nagy idióta és valszeg csak lébecolni akar (azért 2-3 év egyetem után már tudhatnád, hogy mihez akarsz kezdeni)
Ennek ellenére te támogatod a javaslatot, mert hülye vagy.
" el lehet lébecolni egyetemeken állami pénzből, sőt ösztöndíjjal és szoctámmal, úgy hogy aztán a képzésedből a társadalomnak baromira nem lesz semmilyen haszna. én ezt nem támogatom"
Valóban nem.
hanem aktívan csinálod ezt :)
"Ennek ellenére te támogatod a javaslatot, mert hülye vagy."
Ez tetronak szólt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!