Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem úgy, hogy...

Csak én érzem úgy, hogy Magyarország utolsó reménye a Fidesz?

Figyelt kérdés

Szerintem legalább 2-3 cikluson át a Fidesz lesz kormányon. Mivel megvolt nekik a 2/3, új alkotmányt tudtak készíteni az ideiglenes 89-es alkotmány helyett. Új adórendszert hoztak létre, csökkentették az adót. A nyugdíjrendszert is átalakították, megszüntették azt, hogy életerős emberek 45 évesen 100%-os nyugdíjba menjenek. Megvédték az emberek pénzét az MSZP által létrehozott magánnyugdíjpénztárak kezeitől, amibe anno kötelező volt belépni. Elüldözték az IMF delegációt, nem engedték, hogy Románia, vagy Görögország sorsára jussunk. Az átszervezésekkel visszafogták a fölösleges kiadásokat, és teljes erővel elkezdték törleszteni az államadósságot. Újraindították a Széchenyi-tervet, ami az adócsökkentéssel együtt a gazdaság beindulását fogja okozni. Elindultak/el fognak indulni a közmunka-programok, ami szintén javítja az emberek fizetőképességét. A kilakoltatásokra is próbáltak összehozni valami megoldást (szerintem nem tökéletes). Visszavásárolták a MOL-részvényeket, amit anno az MSZP adott el. Az államadósság hosszútávú törlesztését is tervezik, amit az MSZP olyan könnyedén felvett, most minden százalékért keményen meg kell dolgoznunk.

Szerintem jó úton haladunk, és most több mint 1 évtizedig egy párt sem fog belezavarni a dolgokba. Igaz, nagyon keményen meg kell dolgoznunk minden privatizálásért, minden rontásért, amit az MSZP 8 év alatt elkövetett. De ez az egyenes út a cél felé.

Ti mit gondoltok erről?

2011. jún. 19. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
35%
Fizessék vissza ők, amit eldőzsöltek!
2011. jún. 21. 13:26
 62/87 anonim ***** válasza:
52%

Nem, nem csak te. 2022-ig biztosan Fidesz kormány lesz,

a sok köcsög ballib hadd pukkadozzon :-)

2011. jún. 21. 14:14
 63/87 anonim ***** válasza:
35%
Ez nem is fideszes, ez egy provokatív kérdés!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 23. 22:11
 64/87 anonim ***** válasza:
Sima vagy érdes a nyelved?
2011. jún. 23. 22:23
 65/87 skiny1204 ***** válasza:
0%
Tömören?Szerintem van még pár ilyen ember,de remélem egyre kevesebb...
2011. jún. 23. 22:55
 66/87 anonim válasza:
44%

szerintem tuti te és a fajtád... bizonyára vagy gazdag vagy, vagy kisebbséghez tartozol.

Egyáltalán ki lehet az az elmebajos aki azthiszi hogy az alkotmány módosítás jót tesz nekünk? aki józanul gondolkodik és van kellő logikája az átlátja a dolgokat és nem dől be ennek a parasztvakításnak!!!

meg van még pár "apróság" ami szintén nem a mi javainkat szolgálja, pl: ez a dolog a rendőrökkel, tűzoltókkal stb. nagyon gáz. most őszintén egy 50 éves tűzoltó vagy rendőr hogy a fenébe teljesíthetné a szolgálatát normálisan mikor már mindegyiknek gerincproblémái vannak, vagy akár félig meg is rokkantak , mellesleg a tűzoltóknak a tüdejük se vmi jó... biztos nem ismersz egyetlen ilyen hivatású embert sem.

meg a másik: ez a cigi dolog is rettentő gáz.. jó megértem én h a nem dohányosoknak jobb lesz vmivel, de akkor már ha itt tartunk ez a törvény meg a dohányosok jogait sérti rendesen. pl: nem dohányozhatnak a kijelölt helyeken a kedvenc kávézójukban ahol a nem dohányzókat egyáltalán nem zavarják... a kocsmákból és más szórakoztató egységekből is kivan tiltva ahova pedig épp azért megy le a legtöbb ember hogy pl megigyon vmi és jólérezze magát...ha neki épp a cigizés az ami feldobja akk mért ne tenné???:O

szerintem ezeket egyáltalán nem az egészségünk védelmében teszik, hanem ezzel álcázzák azt hogy minől több pénzt szedjenek be , gondolok itt a büntetésekre... mellesleg biztos nem olvasol újságot se vagy nem nézed a híreket a neten, de rengeteg vendéglátós tiltakozik ez ellen, joggal, mivel ezáltal az ő forgalmuk fog esni.

mindent összevetve a fidesz megint csak a gazdagoknak ad és a szegényektől vesz el!!

megjegyzem én pártatlan vagyok. nem is lett vna baj a fidesz-szel, ha nem kétharmados többségben lennének és minden párt bele tudna szólni az irányításba. így ők csak diktatúrát vezetnek be...

2011. jún. 23. 23:03
 67/87 anonim ***** válasza:
0%
Az "új" alkotmánytól is mégis mit vársz kedves kérdezó? Azt hiszed 100%ban új lesz... Nevettséges....:D orülj ha 5-10%ot módosítanak a mostanin.TE.... most mondanék vmit de inkább nem mert megsértödsz....:)
2011. jún. 24. 03:19
 68/87 anonim ***** válasza:
44%

A válaszokból egyértelmű, hogy a fidesz idáig amit igért nem tartotta be!

Taktikázik a magnyug.-al, munkahelyekkel, adókkal, minden rosszat az előző pártokra fog, bizonygat!

Ki fogja megvizsgálni a bedőlt volt-fideszes városokat településeket,- ahol eltűntek a pénzek? Budai?? neki még rá sem lehet nézni,kompromittálná a FIDESZT!

Független pénzügyi szakemberek kellenek, akár az EU-ból!

2011. jún. 24. 08:38
 69/87 anonim ***** válasza:
Azért az túlzás, h utolsó remény, de esély.
2011. jún. 24. 09:10
 70/87 anonim ***** válasza:
KAMU A KÉRDÉS KEDVES SZOCI PAJTÁS!!!
2011. jún. 24. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!