Csak én érzem úgy, hogy Magyarország utolsó reménye a Fidesz?
Szerintem legalább 2-3 cikluson át a Fidesz lesz kormányon. Mivel megvolt nekik a 2/3, új alkotmányt tudtak készíteni az ideiglenes 89-es alkotmány helyett. Új adórendszert hoztak létre, csökkentették az adót. A nyugdíjrendszert is átalakították, megszüntették azt, hogy életerős emberek 45 évesen 100%-os nyugdíjba menjenek. Megvédték az emberek pénzét az MSZP által létrehozott magánnyugdíjpénztárak kezeitől, amibe anno kötelező volt belépni. Elüldözték az IMF delegációt, nem engedték, hogy Románia, vagy Görögország sorsára jussunk. Az átszervezésekkel visszafogták a fölösleges kiadásokat, és teljes erővel elkezdték törleszteni az államadósságot. Újraindították a Széchenyi-tervet, ami az adócsökkentéssel együtt a gazdaság beindulását fogja okozni. Elindultak/el fognak indulni a közmunka-programok, ami szintén javítja az emberek fizetőképességét. A kilakoltatásokra is próbáltak összehozni valami megoldást (szerintem nem tökéletes). Visszavásárolták a MOL-részvényeket, amit anno az MSZP adott el. Az államadósság hosszútávú törlesztését is tervezik, amit az MSZP olyan könnyedén felvett, most minden százalékért keményen meg kell dolgoznunk.
Szerintem jó úton haladunk, és most több mint 1 évtizedig egy párt sem fog belezavarni a dolgokba. Igaz, nagyon keményen meg kell dolgoznunk minden privatizálásért, minden rontásért, amit az MSZP 8 év alatt elkövetett. De ez az egyenes út a cél felé.
Ti mit gondoltok erről?
""A korábbi hírekkel ellentétben az állam nem visszaállamosítja a repteret, hanem értékesíti a Budapest Airportban (BA) meglévő részesedését - a határozat már meg is jelent a Magyar Közlönyben."
"
Tudok róla. Most nincs pénz arra, hogy visszavásároljuk, de amint lehetőség adódik, visszafogjuk. Orbán is ezt mondta, az előbb is ezt írtam le.
"És én be is fejezem a vitát mert ilyen elvakult fideszessel még nem találkoztam. (vagy lehet)"
Nem vagyok elvakult, csak a józan eszemmel gondolkozok. Szarból várat nem lehet építeni...
"Tudok róla. Most nincs pénz arra, hogy visszavásároljuk, de amint lehetőség adódik, visszafogjuk. Orbán is ezt mondta, az előbb is ezt írtam le."
OK nincs pénz visszavásárolni, de akkor miért adjuk el a mardékot?
ma 18:59
Ezért adják el.
ma 19:31
Mire gondolsz? Mi folyik itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!