Miért utálják a zsidókat?
17 éves vagyok, édesapám zsidó. Bevallom, kissé burokban nevelkedtem, nem nagyon értem az antiszemita nézeteket.
Rocker vagyok. Ma a parkban hozzánkcsapódott pár hungarista sarác. Jókat beszélgettünk. Az egyiküket felhívták és egy Kárpátia szám, az Ó, bujdosó székely volt a csengőhangja. Megkértem, hogy küldje át, mert szeretem.
Közben az egyikük valami vita kapcsán felkiálltott, hogy "k.csög zsidó!" gondolom viccből.
Én pofátlanul rákérdeztem mi a bajuk a zsidókkal.
Válasz: Neked miért nincs bajod velük?
Én itt nem bírtam a számmal, és elkottyintottam, hogy az apám családja az.
Erre baromira felhúzták magukat, a srác megszakította a bluetooth küldést, Mocskos zsidó ne hallgassa ezt felszólalással. Ott is hagytak minket.
A barátaim se értik mi volt ez.
Légyszíves ne szedjetek szét!
Vannak filmek, amik ugyanarról szólnak, csak kicsit másképpen. Keressetek rájuk, sokaknak persze biztos nem mutatok újat.
-Zeitgeist
-A pénz mint adósság
-Ébresztőfilm
Ezek a filmek évek óta kinn vannak a neten, mégsem érti meg az ostoba világnépe, ezért már megcsinálták rajzfilmben, hogy még az óvodás is megértse:
(Görgess le a filmért az oldalon)
De hiába csinálták meg ezt is, egyszerűen hülye a világ, alig érti meg a 10%-unk!
Akkor most mi is lesz itt? Egyszer egy újabb világháború, mikor az új generációk ezt már megértik, mert már az igazságba nőnek bele? Mi lesz itt szerintetek?
19:03
Aki hisz benne annak számára meggyőződés nem? Ugyanúgy mint a kereszténység, vagy a judaizmus.
Azzal a különbséggel hogy az antiszemitizmusnak jól körülhatárolható okai vannak.
"Nem légy naiv, ha függetlenséget gazdagságot akarsz azért küzdeni kell."
No, de ha ők a világ urai, akkor hogyan küzdesz ellenük? Attól, hogy te itt zsidózol nem leszünk függetlenebbek :)
együgyükém
"viszont valós, megtörtént esemény. Ellenben a médiában alig hallunk róla, senkinek nem jut eszébe h a bűnösöket felelősségre vonja"
csakúgy megtörtént, mint a holokauszt, még ha neked ez (nem) is tetszik (már nem tudom eldönteni, hogy nektek náciknak miért jó az, hogy nem történt meg).
Ja és gondolom azt sem fogod fel, hogy a vesztes oldalon álltunk, tehát k*rvára nem jár semmilyen kártérítés. Jó lenne, de nem lesz.
20:31
Ez igaz. De legalább új megvilágításban láthatunk bizonyos problémákat :)
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:39
b+, ha ennyire értessz a gazdasághoz apád f@száért nem vagy még az IMF fővezére?
20:33
Ez a "nektek náciknak" amolyan kollektív bűnösségelmélet nálad? Vagy ugy gondolod, hogy a "nácik" vmi kollektív tudatalattival rendelkeznek és mind ugyanugy gondolkoznak.
Nem hasonlít ez a "zsidók" egyetemes felelőssége analógiájára?
20:36
Hát vaze rossz fajhoz születtem :)))))))
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:29
Elolvastad a kérdező kommentejiet? abból vilgásoan kitűnik, hogy nem tartozik bele az általad melített kaetógriába.
Ennyi erővel írhattál volna egy védőbeszédet a zsidók mellett, mondván, hogy a hungarista akar közelfékőzni hozzá.
Isteneeem a GYK a prolik gyűjtőhelye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!