Miért utálják a zsidókat?
17 éves vagyok, édesapám zsidó. Bevallom, kissé burokban nevelkedtem, nem nagyon értem az antiszemita nézeteket.
Rocker vagyok. Ma a parkban hozzánkcsapódott pár hungarista sarác. Jókat beszélgettünk. Az egyiküket felhívták és egy Kárpátia szám, az Ó, bujdosó székely volt a csengőhangja. Megkértem, hogy küldje át, mert szeretem.
Közben az egyikük valami vita kapcsán felkiálltott, hogy "k.csög zsidó!" gondolom viccből.
Én pofátlanul rákérdeztem mi a bajuk a zsidókkal.
Válasz: Neked miért nincs bajod velük?
Én itt nem bírtam a számmal, és elkottyintottam, hogy az apám családja az.
Erre baromira felhúzták magukat, a srác megszakította a bluetooth küldést, Mocskos zsidó ne hallgassa ezt felszólalással. Ott is hagytak minket.
A barátaim se értik mi volt ez.
Légyszíves ne szedjetek szét!
"abból h a szüleid főnöke zsidó, nem következik h kidolgoztatja a belüket."
Ő szerintem csak a zsidó kapzsiságra próbált utalni
Ez lényegtelen, hogy van olyan is, aki nem zsidó és kidolgozzák a belét.
Elmondok nektek valamit. A zsidók között van egy réteg, aki úgymond egy soviniszta-nacionalista kisebbséget alkot és összetartóak. Köztük is szokott lenni testvérháború, nekik is vannak belső ellentéteik. Ez a politikai zsidóság és nagyon veszélyesek, maffiaszerűen működnek. Lényegében ők a legrégebbi bűnszervezet.
Ennek a csoportnak a vezetői zsidók között halásznak és az arra érdemeseknek felajánlják, hogy csatlakozzanak közéjük, mert ők az egész zsidóságért küzdenek. A legtöbb zsidó nem is tud róluk, csak akkor lesznek beavatottak, ha a vezetés alkalmasnak véli őket erre. A beavatás lényege a felsőbbrendűségi, nemzeti tudat, a gátlástalanság és az ész. Ha ezek megvannak, akkor beveszik a zsidóembert és testvérükké fogadják. Segítik őt.
Én ezt tapasztaltam. Barátom főnökét be akarták szervezni, mert az egyik MSSZP-s rendezvényen találkoztak vele és nagy szakálla volt és a két zsidó be volt csípve és odament hozzá, hogy beszélni akarnak vele. Ott kitálaltak pár dolgot.
Apám főnöke is ugye be van szervezve, mert az ő másodunokatestvére a Raifeissen bank egyik vezetője és mindig úgy tud számára pénzsegítséget nyújtani, hogy ismeri a kiskapukat. Ezt a bank el is nézi, mert lényegében a vezetése is az egyik zsidó szervezetnek a kezében van és nekik is érdekük, hogy egyre több tulajdon kerüljön az ő zsidó szervezetük kezébe.
El sem tudjátok képzelni, hogy milyen bizniszek mennek ott...
21:29
Igen csak tudod a legtöbb zsidó nem ilyen. Az emberek pedig az ÁTLAG alapján ítélnek.
Ez kb olyan, minthogy a kólásüvegben azt feltételezed h kóla van. Mondjuk valamelyikbe véletlenül kávét öntünk de ezt te nem tudod. Tegyük fel mondjuk szereted a kávét, de utálod a kólát. Amikor meglátod ezt a kólásüveget, nem fogod kibontani, mert azt feltételezed, h kóla van benne amit utálsz. És mivel nem vizsgálod meg alaposabban, nem is derül ki h valójában a kedvenc kávéd volt beletöltve.
Továbbra sem értem hogy jövök ide én és a családom.
Úgyértem miért kell egy réteg miatt mindenkit utálni?
Magyarok közt is van szerintem ilyen réteg, nem? Vagy azokis abba bizonyos MSSZPbe tartoznak?
Tegyük fel!
Kimész külföldre és beszédbe elegyedsz egy külföldivel.
Elmondod hogy magyar vagy.
Erre a külföldi illető felháborodik, kijelenti, hogy a magyarok lopnak, mert az ő házát is egy magyar banda rabolta ki. Sőt a szomszéd házát is.
Nyilván sértene és bántana, hogy egy réteg miatt elítélnek téged.
21:46
Miért azt hiszed külföldön nem nézik le a magyarokat? Pl Ausztriában kiirják h "magyar ne lopj" meg ilyenek. A szlovákokról románokról meg jobb nem is beszélni magyarul megnyikkansz már szétvernek.
Pedig a magyarok sokkal kevesebb genyaságot követtek el a történelem során mint a zsidók. Ugyhogy ennyit erről.
"Pedig a magyarok sokkal kevesebb genyaságot követtek el a történelem során mint a zsidók. Ugyhogy ennyit erről."
Nem szívtak emiatt a zsidók eleget? Sok száz év gyűlölet nem elég büntetés?
Főleg olyanoknak akik nem tehetnek semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!