Ezen az oldalon miért csak siránkozni tudnak a legtöbben?
16:24
"Lehet, hogy ez nem jut el a ti kis agyatokig és szeretitek, ha vakvágányon működik itt szinte minden és csak annyit tesztek, hogy felültök a rózsaszín kis békefelhőcskéitekre és lebegtek bele a nagy semmibe és közben vigyorogtok, hogy milyen csodás is az életetek, miközben minimálbérből éltek (mint az ország legnagyobb része)"
Minimálbért kb. a dolgozók egyhatoda keres.
Vagyis hozzászólásod nagy része rinyálás és fennhéjázó személyeskedés torz elegye, és egyetlen tényállítás van benne, az meg hazugság.
ma 17:40
Ákos, ezt mi alapján számoltad ki? Érdekelne.
"a cigányok száma már évek óta egy millió fölött van"
Forrás?
Kaptam egy körlevelet gmail-el pár éve ,de nem találom sehol.Ha valakinek megvan linkelje már be.
Abban az volt , h Magyaro.-on kb 15000 csücsülnek börtönökben akikből 12000 cigány.
Ezt ott elkezdték osztani szorozni a lakossággal és kijött, h minden 6 cigány aki veled szembe jön az utcán az vagy börtönbe volt vagy börtönbe van , vagy börtönbe lesz.Ezt minden 600.(?) magyarról is el lehet mondani.
Lehet már rosszul emlékszem , azt se tudom már , h milyen forrásból indultak ki .Ezért is volna jó a link .
Nem dolga bárkinek a megoldásokat megtalálni a problémákra, mert megvannak az arra hivatottak.De akinek problémái vannak és hallgat róluk szerintem hibát követ el.Ugyan olyan hibát mint az aki feleslegesen nyafog minden apróságért, vagy a saját hibáiból bekövetkezett rossz helyzete miatt.
Azonban az igaz, h nem indulunk egyenlő eséllyel márcsak egyéni adottságaink és a családi és egyéb környezeti helyzetünk miatt sem. De akkor is kitartóan és mereven állítom , h mindenki a maga sósának a pogácsa!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!