Mit gondoltok arról, hogy a kormány megadóztatná a lekvárokat azért mert a legtöbben nincs benne elég gyümölcs?
Kifogyhatatlanok az újabb adók kitalálásában.
A városunkban most azt tervezik,hogy végig járják a családi házakat.és ahol fúrott kút van,adót kell fizetni.
Attól függ!
Én nem csippantom a fideszt,sőt nem is értek a gazdaságpolitikájával eggyet. De lehet ha hasonlókban gondolkodik az nem lesz rosz. A kérdés hogy a meglépi e az ahoz szükséges lépéseket hogy jól jöjjünk ki belőle.
A képlet az,hogy sok ország ezt az utat fogja választani ,e gyszerűen mert magyarázható.
Na most, ha pld a cukrozott lekvárt extra adó sujtja, már is életképes lehet a bio. Az az, ha támogatná a biotermelés lendületbehozatalát a fidesz akkor 1, a sok szemét importot kiütnénk 2, megfelelő marketing mellet komoly biotermelő ország lehetnénk, kemény feldolgozó iparral.
Persze én inkább jobbikos vagyok, így a gondolkodásmódom is a szinergiák körűl forog.
jöljünk
Még mielőtt leharapná valaki a
"Az az, ha támogatná a biotermelés lendületbehozatalát a fidesz akkor 1, a sok szemét importot kiütnénk 2, megfelelő marketing mellet komoly biotermelő ország lehetnénk, kemény feldolgozó iparral. "
Pl a kávé és a lekvár helyett milyen bio ételt tudsz kitalálni?
crem0001:
megsimogatom a pici buksid... az ilyen együgyűek mondják, hogy legyen csak jó drága a benzin, meg a gázolaj, legalább kisebb lenne a környezetszennyezés...
persze, meg minden megdrágulna, amit szállítani kell. ja persze, az már nem tetszene.
"létjogosultsága lenne a bio élelmiszereknek"
valahogy így írtad. persze, négy-ötszörös áron, mint az adóztatott. ja igen, a másik dolog a bio élelmiszered is addig bio, amíg a szomszéd nem kezd el permetezni... tudod, te nem permetezel, de a szomszéd permete hozzád is eljut, tehát onnantól a bio élelmiszer csak duma.
bioélelmiszer... miért nem olcsó a bioélelmiszer, ha a mi érdekeinket nézi ez a sz@rházoi kormány a chipsadóval, ami természetesen a mcdonaldsra nem vonatkozik.
boldog együgyűség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!