Egyetértesz azzal, hogy közmunkára vezényeljék a cigányokat?
Első lépésként az új alaptörvénybe betették a munkakötelezettséget. Aztán hallottam Szíjjártó Pétertől, hogy ennek keretében több 100 ezer segélyezett embernek szerveznek közmunkát. És most Orbán egy történelminek nevezett megállapodást készül kötni Farkas Flóriánnal, aminek alapján a nem dolgozó cigányok százreit küldenék kötelezően közmunkára. Nekem ez elég hátborzongatóan hangzik, meg nagyrészt értelmetlennek is; nem tudom, meg tudják-e csinálni, mert gondolom, rengetegbe is kerül. Ez lenne a híres EU-s roma stratégia, amit beígértek?
"Ha meg erre nem hajlandó, akkor haljon éhen, ha meg bűnöz, akkor zárják be úgy, hogy a lakat is rárohad."
Az a gond, hogy ezzel sem érsz semmit. Éhen halni nem fog mert lop magának, ha bezárod eteted is, a börtönévekre meg külön büszke lesz.
"Mondjuk Hitlert azért nem venném példának..."
Ezzel a példával mindössze azt próbálom érzékeltetni mennyire lehetetlen vállalkozás ez.
"ha bezárod eteted is, a börtönévekre meg külön büszke lesz."
De legalább addig se kint van az utcán és bűnöz, mivel be van zárva, ugye. Ha már mást nem tudunk vele csinálni, ugyanis felakasztani nem lehet már egy jó ideje.
20:59: egyet kell értenem sajnos.
ma 21:00: igen, van olyan. bár szerintem ez nem fajfüggő, de ez már felfogás kérdése ezen ugyan ne vesszünk össze. viszont ez azért kis számban fordul elő, és tényleg minden nemzetiségből vannak ilyen f*szkópék akik soha nem lesznek rendes emberek. ettől még nem kell csírájában elfojtani minden próbálkozást. igen, marad majd egy kis réteg aki még mélyebbre süllyed, de ha az általam kijelölt (hahahaa, na jó elképzelt) úton haladnánk, akkor ők lennének a börtönökben, együtt a többi nemzetiségű ugyanilyennel, és nem lenne probléma belőle. deviáns emberek is kellenek a fejlődéshez.
A szocializmusban csak elmaszatolták a problámát, de a rendszerváltás után sem volt, és máig nincsen semmiféle következetes, hosszútávú program a probléma megoldására. Az nem járható út, hogy egy százezres nagyságrendű kisebbségre csak akkor legyen "szükség" amikor szavazni kell, cserébe egy csomag tésztáért, vagy politikai fegyverre van szükség.
Sajnos itt már két generáció nőtt fel úgy, hogy nem látott dolgozni senkit, és ezek az emberek egymás között, zárt közösségekben élnek.
Én nem vagyok cignyellenes, sem fajgyűlölő. Hiszek abban, hogy a cigányok is tudnak dolgozni.
Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ingyen kellene őket tartani.
Igenis kell változás. Ha kell, ha szükséges, akkor akár "radikális" eszközökhöz kell nyúlni.
Ugyanakkor ennek mindenkor igazságosan, korrekt rendszer keretei közötti, következetes munkával kell maradni.
Mindíg a közösség, a kisebbségi, és a többségi közösség közös érdekeinek megfelelően kell, kellene ennek történni.
most ezt a börtönös dolgot úgy mondta itt valaki mintha magyar ember nem ülne börtönbe, azt is etetni kell ugyanis. ez legyen a legnagyobb próbléma.
egyébként kérdező, hiszed vagy nem sajnos nekem msot be kell ismernem hogy Hitler jó példa volt. az az ember egy hihetetlen nagy p*cs volt, akit saját kezűleg tudtam volna fejbelőni mert ellenkezik minennel amiben én hiszek, de be kell látni: hihetetlen okos hadvezér volt. olyan avlamit ért el a tömegkoncepciójával, amit előtte se utána se senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!