Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz-e azzal, hogy...

Egyetértesz-e azzal, hogy Orbán Viktor azonosítja magát Magyarországgal?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 23:28
1 2 3 4
 1/38 csapacsupa ***** válasza:
28%
Hát a 2/3-ával biztosan joggal azonosulhat. Onnantól meg már felfele kerekítünk nemde? ;-D
2011. márc. 24. 23:40
 2/38 anonim ***** válasza:
13%
Jogosan teszi. Én mellette állok, a havi több mint félmilliós keresetemet is megemelte az új adótörvénnyel. Másnak is jobb lesz, csak tenni kell érte. Meg idő is kell az új munkahelyek megteremtéséhez, ez nem megy egyik napról a másikra. Mielőtt jönnének a beszólások, két diplomás 5 nyelvet perfektül beszélő 35/F vagyok.
2011. márc. 24. 23:50
 3/38 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen mindegy, hogy mennyi a kereseted, ilyet nem tehet jogosan. Gyanítom, hogy nem is tesz ilyet, mivel nem hülye. Csak a kérdező szeretné, hogy hülye legyen és ezt ő is pontosan tudja...

Tehát a kérdés provokatív.

2011. márc. 25. 00:04
 4/38 anonim ***** válasza:
81%

Ezt a kérdést értelmezni kell.

Vajon mire volt kíváncsi a kérdező?

Arra-é, hogy szerintünk Orbán azonosítja-e magát Mo.-gal, vagy arra, hogy szerintünk igaza van-e Orbánnak, ha azt képzeli magáról, hogy ő Magyarország. Nagyon nem mindegy.

2011. márc. 25. 00:09
 5/38 anonim ***** válasza:
97%

Kedves második:

Gratulálok az 5 diplomádhoz, én lehet az elsőt nem tudom befejezni, mert magas a tandíj. Nagyon nagy költség megy el utazásokra az egyetemre, emellett meg akarja szüntetni a diákkedvezmény is , így ez dupla annyiba fog kerülni...

A Fidesz adó"reformja" miatt a fizetésem közel 3000 Ft-tal csökkent. Ez nekem mondjuk havonta egy light-osabb biztosítás lehetne...

(nem kötekszem, csak lásd a másik oldalt is)

Egy fiatal

2011. márc. 25. 00:12
 6/38 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem Orbán=Magyarország és ezt maga Orbán is sejti a lelke mélyén, de még nem mondott olyat, amivel erre utalt volna.

Vagy fordítva.

De az is lehet, hogy a C a helyes válasz.

2011. márc. 25. 00:13
 7/38 anonim ***** válasza:
65%
Perfektül beszélni. Rokonaim élnek Európa különböző országaiban, van aki már 20 éve és elég jó állásban mégsem hallottam még ezt a kifejezést, hogy perfektül. Perfekt=befejezett. Egy nyelv megismerése soha nem lehet egy lezárt folyamat, az 5 nyelvvizsgás antiintelligens. Amúgy jobb napjaimon én is 3 idegen nyelven beszélek folyékonyan. A rosszabb napjaimon is megy a 3 idegen nyelv folyékonyan, csak akkor mind a 3-at képes vagyok egy mondatban használni.
2011. márc. 25. 00:18
 8/38 Panda Péter ***** válasza:
96%

"Jogosan teszi. Én mellette állok, a havi több mint félmilliós keresetemet is megemelte az új adótörvénnyel. Másnak is jobb lesz, csak tenni kell érte. Meg idő is kell az új munkahelyek megteremtéséhez, ez nem megy egyik napról a másikra. Mielőtt jönnének a beszólások, két diplomás 5 nyelvet perfektül beszélő 35/F vagyok."

nem akarok kötekedni, de nem tudom, mi a jó abban az adó"reform"ban, ahol a félmilliós fizetésű emberek fizetését növelik, a középosztálybeliekét pedig csökkentik (ilyen nem elég hogy szartengerben fuldokolsz, meg rá is taposunk a fejedre effektus).

amúgy félreértés ne essék, semmi bajom veled, se a diplomáddal, se a nyelvtudásoddal, se a fizetéseddel (max az, hogy nem az én bankszámlámra utalódik).

2011. márc. 25. 00:20
 9/38 anonim ***** válasza:
14%
Egyetértek, legyen ő az új Magyarország!
2011. márc. 25. 00:21
 10/38 anonim ***** válasza:
10%
Támogatom, hogy azonosítsa magát Magyarországgal, ha így kívánja.
2011. márc. 25. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!