Mit szeretsz Magyarországban?
"Amerikát senki ne szidja , ha már valaki elvégez egy középiskolát és dolgozik egy bejelentett munkahelyen pl McDonald’s akkor olyan fizetésese lesz ,amivel pályakezdő létére fent tudja magát tartani és ott az emberek lépnek előre és egy idő után hogy sokat tud keresni jóval jobban tud élni mint Mo-n azok akiknek diplomájuk van azok még többet tudnak előre lépni a raglétrán!"
Ott a pont!! Ebben minden bölcsesség benne van, hiteles a forrás.
Amúgy a kaja is szubjektív, nem mindenki szereti ezt a paprikatúltengést, és a történelem inkább tragédiák sorozata.
De ez nem a lényeg!
"minden pénzen: IN GOD WE TRUST"
Nagy dicsőség, hogy a XXI. században egy láthatatlan, kitalált szellemtől várják az életük javulását és erre olyan büszkék, hogy még a pénzre is ráírják...
Affelé kéne törkedni, hogy a pénzen inkább olyasmi legyen, hogy:
IN EACHOTHER WE TRUST (egymásban bízunk)
vagy
IN SCIENCE WE TRUST (a tudományban bízunk)
Akkor maradj Európában ha nem tetszik!
Az az ateizmus virágzó tere, engem meg HAGYJ BÉKÉN!!
Menj a szar tőzsdédre, legyél bűnös, csalj, hazudj; élj Isten nélkül, de HOZZÁM NE SZÓLJ!
"Akkor maradj Európában"
Nem is terveztem, hogy elköltözök innen. Szeretem Európát, az itteni fejlettséget, világnézetet, barátságosságot, sokszínűséget. Megfelel ez a hely, hogy itt éljem az életem.
"Az az ateizmus virágzó tere"
Igen, ezt eltaláltad, de nem csak Európa. Valamiért a fejlett országok közül csak az USA ilyen vallásos.
"legyél bűnös, csalj, hazudj; élj Isten nélkül"
Öhh, már bocsi, de attól, hogy valaki nem egy égi szellemtől várja az élet javulását, hanem a tudomány és az emberek közti bizalom fejlődéséből és a szociális érzék növekedéséből, attól miért lenne valaki "bűnös" és miért "csalna, hazudna" amikor pont az ilyesmi ellen tesz?
Most törlöm a kérdést a listámról, nem nézek vissza rá!
A lényeg az: hogy keresd az első teremtőt. ha van is evolúció ne a majomnál, ne a tengerben élő első sejtnél kezd.
valami megmagyarázhatatlan van előtte.
A szirupos saját magad megváltását meg felejtsd el, úgy sem sikerül.
SZIASZTOK! Írhattok egymásnak, én léptem, nem kapok értesítést erről a kérdésről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!