Mit szeretsz Magyarországban?
Te egy barom vagy!
Sokan szeretik, szeretjük.
Bevallom, a rootbeert utálom, de A Dr Peppert imádom
Akkora egy hülye vagy, nem is ismersz!
Szánalmas azzal vádol, hogy nem ittam dr peppert.
Ha már voltam kint, szerinted ezt a cultot hagytam volna ki?!
ha ha jót nevetek rajtad
"ÉS TUDOD MI NINCS?
ELÉG KERESZTÉNY HÍVŐ!!!!!!"
Nekünk, európaiaknak abszolút nem hiányzik az, hogy magukat kereszténynek valló beszűkült tahók mindenféle középkori tanokkal bűntessék a gyereküket, mert meleg, valamint kapzsin a pénzükben ússzanak és kb. semmilyen szociális dologra nem ajánlják fel a pénzüket, "mert akkor komcsik", valamint lassítsák a tudományos világnézet általános terjedését a kreacionizmusukkal. Kb. ez mondható el a nagy amerikai kereszténységről. Erre nekünk nincs szükségünk!
Nekünk van, a középnyugaton és a délen főként, még ha NY és a kaliknél ez rombolódik!!
Nekem ez iszonyatosan fontos!
minden pénzen: IN GOD WE TRUST
eskü a zászlóra: "... ONE NATION UNDER GOD INDIVISIBLE WITH JUSTICS AND LIBERTY FOR ALL"
Én ezt csodálom, és nagyon tisztelem!
Amúgy gáz, ha ilyenek miatt kihúzod magad ez alól, tudod, hogy csak kifogásokat keresel; amit a JóIsten nem biztos hogy díjazni fog!
De ezt a témát ne itt vitassuk meg, hanem egy másik kategóriában!
Van sok jó keresztény, hiába pocskondiázol.
Amerikában sokkal több templom van, jobban meg is telnek, mint itt Mo-n.
Ez abszolút tény.
Én írtam egy szóval is ,hogy nem tudsz angolul?
azt írtam hogy én is megértetem,mi még otthon anyámmal angolul beszélünk hogy miért mert az édes anyám amerikai és most édesapámmal aki magyar Magyarországon élünk,már több mint 4 éve márt édesapámnak honvágya van ,de nekem a szívem visszahúz Californiába.Úgy gondolom továbbra is ,hogy vannak sokkal rosszabb helyek mint Mo-n ,Mo-tele van ,szép várakkal,marhajó kajákkal,hosszú és tanulságos történelemmel,de Amerikát senki ne szidja ,hogy milyen rossz ott az élet ,frászt,ha már valaki elvégez egy középiskolát és dolgozik egy bejelentett munkahelyen pl McDonald’s akkor olyan fizetésese lesz ,amivel pályakezdő létére fent tudja magát tartani és ott az emberek lépnek előre és egy idő után hogy sokat tud keresni jóval jobban tud élni mint Mo-n azok akiknek diplomájuk van azok még többet tudnak előre lépni a raglétrán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!