Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szeretsz Magyarországban?

Mit szeretsz Magyarországban?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
6%

"És ha rádtámad egy az utcán késsel és megsebesít,de te is megütöd úgy hogy meghal,mindezek után te kerülsz börtönbe akkor mizujs?"

Én a "szégyen a futás, de hasznos" módszerrel kerülnék ki ebből. Amúgy se vagyok egy atletikus alkat, tehát harcban nemigazán tudnám "legyőzni". Egyébként az ismeretségi körömben még senkivel sem történt még hasonló se, és nem, nem a Rózsadombon élünk, hanem Csepelen.

2010. dec. 26. 17:50
 32/79 anonim ***** válasza:
48%

Egyébként, ha azt hiszed, hogy Magyarország "cigányproblémája" egyedi eset, akkor utána lehet nézni, hogy pl. Argentínában még Buenos Airesben is milyen LŐFEGYVERES rablók szoktak császkálni, hogy szinte az összes Nyugat-Európai nagyvárosban mennyivel nagyobb a zsebtolvaj-probléma Budapesthez képest, hogy az USÁ-ban mi a helyzet a nagyvárosok nemcsak gettó negyedeiben is.

Elhiszem, hogy nem vagyunk olyan biztonságos ország, mint Kanada és Svédország, de azért nem kéne elefántot csinálni a bolhából, mert SOKKAL rosszabb helyen is élhetnénk.

2010. dec. 26. 17:55
 33/79 anonim ***** válasza:
ne csináljunk elefántot a bolhából,amikor Miskolcon nem merek kimenni este az Árpád út mögé,és az osztálytársamat fényes nappal ütik le és rabolják ki szintén Miskolc történelmi főutcáján?
2010. dec. 26. 18:01
 34/79 A kérdező kommentje:
53 %: az a gáz, hogy a kis "comfort zone"-odban megállnál félúton, és téged ez nem zavar.
2010. dec. 26. 18:02
 35/79 anonim ***** válasza:
0%

Semmit, mert:

- gyűlölöm a magyar nyelvet

- utálom, hogy nem kommunista az ország

- Észak-Koreában szeretnék élni

Ide születtem, itt élek, és itt érzem jól magam. Jelenlegi keresetemből én megélek, szóval ez sem zavar. Gyakran megyek ki Bécsbe, de Budapest jobb. Bécs időjárása sz@r. Egyszerűen nem lehet kibírni, Magyarország tökéletes, örülök, ha nyár van, örülök, ha tél van.

Persze, mondhatnám, hogy fújj Orbán (mert a kérdező azért tette a politika rovatba, hogy ezt kitegye, mert a kérdésnek a helye nem a politika rovatba való, szóval én ezt egy freudi elszólásnak nézem, akkor a kedves kérdező annyira szereti a politikát, hogy már az MSZP emblémájára is feláll a f@sza.)

Lehet szidni, lehet szeretni, egyéntől függ. Én nem akarom ráerőltetni senkire, mint ahogy a kérdező, szerintem ez egy jó ország.

UK? Lehet rá pedálozni, megyek nyáron, látom szép idő van, megyek egy pulóverben és mire odaérek a Tescohoz, már esik mint az állat. Sz@r az időjárás.

Franciaország? Tőlem, az kibírható, az nekem is az egyik kedvencem. Németország is jó hely, de viszont a német nyelvvel még van egy-két problémám, szóval az még problémás, pláne, hogy hozzászoktam az osztrák akcentushoz.

Szóval van jobb hely is, mint Magyarország, de itt élnek a szeretteim, és ettől jobb lesz, mint az összes ország a világon.

Másrészt hogy a kérdezőnek is legyen valami ajándékom:

először arra gondoltam, hogy beszúrok egy képet a tisztelt m***terelnökúrról, és akkor végre megkönnyebbülhetsz, de inkább:

fúj! rászístia disznó mind! Fásisztak! Nácik!!! Le a Viktorrál!!!

Vilcsikét ákárom néznyi a tívíben!!! Le a teljes párlámenttel!!!

Boldog karácsonyt, kérdező, ezt csak neked:

"Föl, föl, ti rabjai a földnek,

Föl, föl, te éhes proletár!

A győzelem napjai jönnek,

Rabságodnak vége már.

A múltat végképp eltörölni

Rabszolga-had indulj velünk!

A Föld fog sarkából kidőlni,

Semmik vagyunk, s minden leszünk!"

UI: kérdező, azért a f@rkadat töröld meg, ne vajas kézzel mocskold össze a billentyűzetet. :)

2010. dec. 26. 18:57
 36/79 A kérdező kommentje:

Hm, na én ezt szeretem a magyarokban, ezt az irdatlan bunkóságot, a self-defense attitűdöt, a másik lenézését, és hogy csak egy féle vélemény lehet.

Meg a nagy edukáltságot!

Meg a legjobban azt, hogy én rajtatok még tudok nevetni, a kis pillanatnyi döbbenet után!

2010. dec. 26. 19:02
 37/79 A kérdező kommentje:

Amúgy a Fideszt és az MSZP-t is elkerülöm.

6 éve nem láttam magyar műsort, nem olvastam magyar újságot.

Nem is akartam, hogy bárki is itt pártokkal dobálózzon, jobb ha nem tudom mit csinálnak ezek a pártok.

2010. dec. 26. 19:08
 38/79 anonim ***** válasza:

semmit.

ahogy kijártam a gimnáziumot megyek is ki Berlinbe.

mentségemre szolgáljon, hogy félig német vagyok.

2010. dec. 26. 19:08
 39/79 A kérdező kommentje:
Na az jó, de ne is kérj mentséget ezektől, mert nem csinálsz semmi rosszat!
2010. dec. 26. 19:11
 40/79 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem kell tartani életveszélyes szintű földrengésektől, forgószelektől, vulkánkitörésektől és szökőártól, amik tömegeket pusztítanak máshol. Vannak persze nálunk is természeti csapások, de sokkal elviselhetőbb mértékben, mint a kockázatosabb területeken.
2010. dec. 26. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!