Mit szeretsz Magyarországban?
"És ha rádtámad egy az utcán késsel és megsebesít,de te is megütöd úgy hogy meghal,mindezek után te kerülsz börtönbe akkor mizujs?"
Én a "szégyen a futás, de hasznos" módszerrel kerülnék ki ebből. Amúgy se vagyok egy atletikus alkat, tehát harcban nemigazán tudnám "legyőzni". Egyébként az ismeretségi körömben még senkivel sem történt még hasonló se, és nem, nem a Rózsadombon élünk, hanem Csepelen.
Egyébként, ha azt hiszed, hogy Magyarország "cigányproblémája" egyedi eset, akkor utána lehet nézni, hogy pl. Argentínában még Buenos Airesben is milyen LŐFEGYVERES rablók szoktak császkálni, hogy szinte az összes Nyugat-Európai nagyvárosban mennyivel nagyobb a zsebtolvaj-probléma Budapesthez képest, hogy az USÁ-ban mi a helyzet a nagyvárosok nemcsak gettó negyedeiben is.
Elhiszem, hogy nem vagyunk olyan biztonságos ország, mint Kanada és Svédország, de azért nem kéne elefántot csinálni a bolhából, mert SOKKAL rosszabb helyen is élhetnénk.
Semmit, mert:
- gyűlölöm a magyar nyelvet
- utálom, hogy nem kommunista az ország
- Észak-Koreában szeretnék élni
Ide születtem, itt élek, és itt érzem jól magam. Jelenlegi keresetemből én megélek, szóval ez sem zavar. Gyakran megyek ki Bécsbe, de Budapest jobb. Bécs időjárása sz@r. Egyszerűen nem lehet kibírni, Magyarország tökéletes, örülök, ha nyár van, örülök, ha tél van.
Persze, mondhatnám, hogy fújj Orbán (mert a kérdező azért tette a politika rovatba, hogy ezt kitegye, mert a kérdésnek a helye nem a politika rovatba való, szóval én ezt egy freudi elszólásnak nézem, akkor a kedves kérdező annyira szereti a politikát, hogy már az MSZP emblémájára is feláll a f@sza.)
Lehet szidni, lehet szeretni, egyéntől függ. Én nem akarom ráerőltetni senkire, mint ahogy a kérdező, szerintem ez egy jó ország.
UK? Lehet rá pedálozni, megyek nyáron, látom szép idő van, megyek egy pulóverben és mire odaérek a Tescohoz, már esik mint az állat. Sz@r az időjárás.
Franciaország? Tőlem, az kibírható, az nekem is az egyik kedvencem. Németország is jó hely, de viszont a német nyelvvel még van egy-két problémám, szóval az még problémás, pláne, hogy hozzászoktam az osztrák akcentushoz.
Szóval van jobb hely is, mint Magyarország, de itt élnek a szeretteim, és ettől jobb lesz, mint az összes ország a világon.
Másrészt hogy a kérdezőnek is legyen valami ajándékom:
először arra gondoltam, hogy beszúrok egy képet a tisztelt m***terelnökúrról, és akkor végre megkönnyebbülhetsz, de inkább:
fúj! rászístia disznó mind! Fásisztak! Nácik!!! Le a Viktorrál!!!
Vilcsikét ákárom néznyi a tívíben!!! Le a teljes párlámenttel!!!
Boldog karácsonyt, kérdező, ezt csak neked:
"Föl, föl, ti rabjai a földnek,
Föl, föl, te éhes proletár!
A győzelem napjai jönnek,
Rabságodnak vége már.
A múltat végképp eltörölni
Rabszolga-had indulj velünk!
A Föld fog sarkából kidőlni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!"
UI: kérdező, azért a f@rkadat töröld meg, ne vajas kézzel mocskold össze a billentyűzetet. :)
Hm, na én ezt szeretem a magyarokban, ezt az irdatlan bunkóságot, a self-defense attitűdöt, a másik lenézését, és hogy csak egy féle vélemény lehet.
Meg a nagy edukáltságot!
Meg a legjobban azt, hogy én rajtatok még tudok nevetni, a kis pillanatnyi döbbenet után!
Amúgy a Fideszt és az MSZP-t is elkerülöm.
6 éve nem láttam magyar műsort, nem olvastam magyar újságot.
Nem is akartam, hogy bárki is itt pártokkal dobálózzon, jobb ha nem tudom mit csinálnak ezek a pártok.
semmit.
ahogy kijártam a gimnáziumot megyek is ki Berlinbe.
mentségemre szolgáljon, hogy félig német vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!