Mi az, amit a legjobban szeretsz Magyarországban, és mi az, amit a legkevésbé? (csak 1-1- dolgot írjatok)
a kulturam,az emberek,MAGYARORSZAG
amit nem: ciganyok,politikai helyzet
Nekem az a jó, hogy középen vagyunk, és biztonságos (például ha valaki mondja hogy elárasztja a tenger a földet, akkor nekünk van bőven időnk kieszelni valamit! :D (elég hülyeség :$)
A rossz pedig az, hogy mindenki bunkó, szemetel, tele van cigányokkal, gyilkosokkal, bűnözőkkel, és mocskos kommunistákkal :D Válság van, drága minden, szegény az ország :(
15/L
Kutyás vagyok. Kedvenc fajtám magyar fajta <3
[link] egy pár szín :D
Amit a legjobban utálok: intolerancia. A magyarok mindenkit utálnak aki nem olyan mint ők, nem úgy gondolkozik. Mert csak az lehet a helyes amit ők gondolnak! Utálják azt aki nem akar gyereket, aki nem akar szoptatni, aki meleg, mindenkit! Ami más országokban senkit sem érdekelnek! És aztán meg csodálkoznak, hogy miért megy a széthúzás, miért olyan rosszkedvűek mindig!
Szeretem: ide köt minden, ez a szülőhazám.
Nem szeretem: a cigányoknak több joga van, mint a magyarnak.
a másodikkal teljes mértékben egyetértek!!
ami jó: hát eleve, Magyarország (L) és büszke vagyok, hogy magyar lehetek:D
ami rossz: a cigányok, a lopás, hazudozás, nameg a politikai helyzet....
13/L
amit szeretek: hogy itt élek.
amit nem: (túlozni fogok de kb.)akik itt élnek. :)
Szeretem: Hogy a magyar emberek nagy részével bármikor leülhetek megbeszélni a dolgokat és haverkodhatok velük, hiába vagyunk akár más-más párt tagjai/szimpatizánsai. Azt, hogy ez a szülőhazám, s hogy még mindig van remény feltámadására.
Nem szeretem: A cigányok nagy részének cselekedeteit [(rablás, gyilkolás, köpködés, verekedés) bár van két cigány barátom is, normálisak, jól megvagyok velük :)]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!