Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi az, amit a legjobban...

Mi az, amit a legjobban szeretsz Magyarországban, és mi az, amit a legkevésbé? (csak 1-1- dolgot írjatok)

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 20:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Megszegem a kérdező óhaját, és több dolgot írok:

Amit szeretek:

Szép hagyományok és népviseletek.

Gyönyörű nyelv.

Finom ételek.

Amit nem szeretek:

Töketlen vezetés... minden más is ennek következménye, így nem is folytatnám.

2010. márc. 25. 22:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Szeretek: gyönyörű tájak

Utálok: a bunkó paraszt emberek (nem csak a cigányok, és sajnos 100 magyarból 85 bunkó, tapló, flegma, és imádnak keresztbetenni másoknak)

2010. márc. 25. 23:41
 13/21 anonim válasza:

Azt hiszem ez egy zseniális megfogalmazás :

http://www.youtube.com/watch?v=ut4zOrjwpkE

2010. márc. 26. 09:11
 14/21 anonim ***** válasza:
9:11 -nél, ez odab@sz ! Tényleg zseniális. :))))
2010. márc. 26. 09:30
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem:a szép magyar nyelv,szép lányok,Budapest

nem szeretem:beképzelt emberek,cigányok

2010. márc. 26. 13:29
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó: Jó helyen vagyunk! /Nagy alföldi terület, jó a mezőgazdaságnak. (enni mindig kell), hatalmas ásványvízvagyon (inni mindig kell), hegyek körülöttünk, amelyek azért eléggé jól megvédenek a szélsőséges időjárástól (nincsenek akkora tornádók, mint az USA-ban)./

Rossz: Politika. /böszmék uralma, pénzlenyúlás/

2010. márc. 26. 19:15
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Szeretem: tulajdonképpen csak a hegyeket...

Nem szeretem. kultúra, ételek, társadalom, politika, nyelv, szegénység.

20/f

2010. márc. 26. 20:09
 18/21 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon nehéz, összetett kérdés! Biztos, hogy kihagyok fontos dolgokat!

De azért: nemzeti kultúránk, történelmünk, művészetünk, írott- és beszélt nyelvünk, csodálatos őseink, rendkívüli génjeink, tudósaink, felétalálóink, művészeink, gasztronómiánk, hazaszeretetünk, huszárságunk, lovászatunk, magyar kutyafajtáink, család-központoságunk, tánckultúránk, népi- és műzenénk, pogány hitvilágunk, sámánizmusunk, gyógynövény-ismeretünk, népi hagyományaink, nemeseink, virtus, lokálpatriarchizmus, stb.

Mit nem szeretek: zsidó vezetés, cigány élősködés, bürokrácia, kormány kizsákmányoló, megnyomorító politikája, agyatlan újgazdag bunkó honfitársaink, pénzközpontú értékrend, irígység, besúgás, kommunista utóhatások: szellemi beszűkülés, szolgalelkűség, Széthúzás, kivagyiság, ateizmus, identitás-vesztés, birkanyáj-szellem, egyhelyben-totyogás, Trianonba való passzív belenyugvás, stb. (bocs, de nem lehet egy szóban!!)

2010. ápr. 1. 04:18
 19/21 anonim válasza:
vannak szép helyek itt Magyarországon de valójában nem rosz kis hely!Sokan azt hiszik erről a helyről mert hogy tele van romákkal akkor már az tuti nem jó hely, én isten hisző ember vagyok és azok akik ugy gondolják hogy ennek a válságnak a romák az oka az téved ez a politikai válság nem roma válság! mert félnek a romák tol koszosak büdösek hol ott a tíz parancsolat valójában nem ezt mondja!!!vagyis ha Magyarországon több nagyobb része utálja azokat az embereket akik csak színben különböznek hol ott a magyarságban is ugyan olyan dolgokat művelnek mint a romák!!!ezek szerint Mgyarország leg töbje nem a biblia szerint él és ezek ne is menjenek templomba!!!
2010. ápr. 2. 00:55
 20/21 anonim válasza:
elsö válaszoloval teljes mérték ben egyett értek
2010. máj. 9. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!