Mi az, amit a legjobban szeretsz Magyarországban, és mi az, amit a legkevésbé? (csak 1-1- dolgot írjatok)
Megszegem a kérdező óhaját, és több dolgot írok:
Amit szeretek:
Szép hagyományok és népviseletek.
Gyönyörű nyelv.
Finom ételek.
Amit nem szeretek:
Töketlen vezetés... minden más is ennek következménye, így nem is folytatnám.
Szeretek: gyönyörű tájak
Utálok: a bunkó paraszt emberek (nem csak a cigányok, és sajnos 100 magyarból 85 bunkó, tapló, flegma, és imádnak keresztbetenni másoknak)
Azt hiszem ez egy zseniális megfogalmazás :
Szeretem:a szép magyar nyelv,szép lányok,Budapest
nem szeretem:beképzelt emberek,cigányok
Jó: Jó helyen vagyunk! /Nagy alföldi terület, jó a mezőgazdaságnak. (enni mindig kell), hatalmas ásványvízvagyon (inni mindig kell), hegyek körülöttünk, amelyek azért eléggé jól megvédenek a szélsőséges időjárástól (nincsenek akkora tornádók, mint az USA-ban)./
Rossz: Politika. /böszmék uralma, pénzlenyúlás/
Szeretem: tulajdonképpen csak a hegyeket...
Nem szeretem. kultúra, ételek, társadalom, politika, nyelv, szegénység.
20/f
Nagyon nehéz, összetett kérdés! Biztos, hogy kihagyok fontos dolgokat!
De azért: nemzeti kultúránk, történelmünk, művészetünk, írott- és beszélt nyelvünk, csodálatos őseink, rendkívüli génjeink, tudósaink, felétalálóink, művészeink, gasztronómiánk, hazaszeretetünk, huszárságunk, lovászatunk, magyar kutyafajtáink, család-központoságunk, tánckultúránk, népi- és műzenénk, pogány hitvilágunk, sámánizmusunk, gyógynövény-ismeretünk, népi hagyományaink, nemeseink, virtus, lokálpatriarchizmus, stb.
Mit nem szeretek: zsidó vezetés, cigány élősködés, bürokrácia, kormány kizsákmányoló, megnyomorító politikája, agyatlan újgazdag bunkó honfitársaink, pénzközpontú értékrend, irígység, besúgás, kommunista utóhatások: szellemi beszűkülés, szolgalelkűség, Széthúzás, kivagyiság, ateizmus, identitás-vesztés, birkanyáj-szellem, egyhelyben-totyogás, Trianonba való passzív belenyugvás, stb. (bocs, de nem lehet egy szóban!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!