Mit NEM szeretsz Magyarországban?
Engem a magyar emberek hozzáállása és mentalitása irritál a legjobban, (persze nem mindenki ilyen, de ez kifejezetten jellemző ránk, magyarokra), tudjátok ez a pesszimista hozzáállás, meg ez az örökös magát sajnáltatás. Engem nagyon zavart pl, hogy hónapokig csak a vörösiszapról volt szó a tv-ben, sőt még most is néha szó esik róla. Felfogtam a dolgot és nagyon sajnálom őket, de ettől vannak sokkal nagyobb katasztrófák, mégis ha itthon történik valami, teszem azt túl sok eső esik, akkor mindjárt nyávog a fél ország :S
Légyszí csak a kérdésre válaszoljatok! Köszönöm!
Megpróbálom listaszerűen összeszedni, amit nem szeretek az országban:
- korrupció
- magyar birka (ez a bedőlünk minden ígéretnek hozzáállás, holott tudjuk, hogy jobb nem, csak rosszabb lehet)
- politikusok (hadd ne részletezzem, hogy az ország vezetése Európa szégyene)
- az általad említett pesszimista hozzáállás
- magyar utak színvonala
- amire nem kell, arra mindig van (800 milliós nemzeti konzultáció, 200 ezres iPad minden képviselőnek, több 10 milliós luxusautók), amire meg kéne (béremelés) arra nincs
- folyamatosan csökkenő reálbérek (ugye az ár nő, a bér marad)
- bolhából elefántot csináló média
- tönkrevágott ipar és mezőgazdaság, ami nélkül az ország sosem fog talpra állni (és nem a beáradó multi gyárakról beszélek)
CSAK A FIDESZ!
(úgy látszik mégsem...)
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:26
Igen, sajnos igazad van... persze nem mindenkire, én nem is szoktam általánosítani, de ezek is kifejezetten jellemzőek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!