Mit NEM szeretsz Magyarországban?
Engem a magyar emberek hozzáállása és mentalitása irritál a legjobban, (persze nem mindenki ilyen, de ez kifejezetten jellemző ránk, magyarokra), tudjátok ez a pesszimista hozzáállás, meg ez az örökös magát sajnáltatás. Engem nagyon zavart pl, hogy hónapokig csak a vörösiszapról volt szó a tv-ben, sőt még most is néha szó esik róla. Felfogtam a dolgot és nagyon sajnálom őket, de ettől vannak sokkal nagyobb katasztrófák, mégis ha itthon történik valami, teszem azt túl sok eső esik, akkor mindjárt nyávog a fél ország :S
Légyszí csak a kérdésre válaszoljatok! Köszönöm!
A vörösiszap esete kis pont. Engem a holokausztozás jobban zavar, pedig az jóval régebben volt, de mindig bedobják az épp aktuális kormánypártok a médiával karöltve. Nagyon unalmas már ez. Kollektív bűntudatot akarnak kelteni bennünk? Na az nálam nem fog menni, a háborúban én még a fasorban sem voltam, egy zsidót sem öltem meg, de még nagyapám sem. Nem veszik észre magukat a vezető politikusaink, hogy sokan pontosan ezért utálják meg a zsidókat? Vagy ez a cél?
Így szeptember 11 környékén a könyökömön jönnek ki a terroristás dokumentum- és kalandfilmek is, erről is lesz megemlékezés száz év múlva is. Mert sajnálni kell a WTC elleni merénylet áldozatait. Annyira sajnálom őket, mint az amerikaiak a Hirosimára és Nagaszakira dobott atombomba ártatlan áldozatait.
Utolsó:megy a zöld mancs.
Miket utálok ebben az országban:Cigányok,cigánypárti kormány,korrupció,bűnüldözés hiánya(gondolok itt pl. a Stohl-ügyre),rossz gazdaság,rossz fizetés,dráguló élelmiszer,képmutató politikusok akik minden ellopnak ami nincs lebetonozva,bürokrácia,rengeteg adólevonás a semmiért,rossz egészségügy,munkanélküliek tényleges támogatása(sajnos egy kis ideig kénytelen voltam szoc.segélyen élni,tudom milyen),az emberek folyton egymást marják míg a kormány elvesz/elad mindent tőlünk.
Úgy kapásból ennyi.Nagyon szeretnék kimenni innen a jó francba,de egyenlőre nincs rá lehetőségem.De amint lesz,pattanok.Itt nem lehet emberhez méltóan megélni.
Hogy nem vagyunk összetartóak, hogy a legapróbb ügynek is 30 nap az átfutási ideje, és hogy ha magad intézed el a problémádat, még téged büntetnek meg, de ezt is azért kell megtenni, hogy magad intézkedsz, mert a hatóságok le se sajnálnak.
Nem jó a közbiztonság, rendet kéne már tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!