Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit NEM szeretsz Magyarországban?

Mit NEM szeretsz Magyarországban?

Figyelt kérdés

Engem a magyar emberek hozzáállása és mentalitása irritál a legjobban, (persze nem mindenki ilyen, de ez kifejezetten jellemző ránk, magyarokra), tudjátok ez a pesszimista hozzáállás, meg ez az örökös magát sajnáltatás. Engem nagyon zavart pl, hogy hónapokig csak a vörösiszapról volt szó a tv-ben, sőt még most is néha szó esik róla. Felfogtam a dolgot és nagyon sajnálom őket, de ettől vannak sokkal nagyobb katasztrófák, mégis ha itthon történik valami, teszem azt túl sok eső esik, akkor mindjárt nyávog a fél ország :S

Légyszí csak a kérdésre válaszoljatok! Köszönöm!

2011. szept. 10. 14:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

A vörösiszap esete kis pont. Engem a holokausztozás jobban zavar, pedig az jóval régebben volt, de mindig bedobják az épp aktuális kormánypártok a médiával karöltve. Nagyon unalmas már ez. Kollektív bűntudatot akarnak kelteni bennünk? Na az nálam nem fog menni, a háborúban én még a fasorban sem voltam, egy zsidót sem öltem meg, de még nagyapám sem. Nem veszik észre magukat a vezető politikusaink, hogy sokan pontosan ezért utálják meg a zsidókat? Vagy ez a cél?

Így szeptember 11 környékén a könyökömön jönnek ki a terroristás dokumentum- és kalandfilmek is, erről is lesz megemlékezés száz év múlva is. Mert sajnálni kell a WTC elleni merénylet áldozatait. Annyira sajnálom őket, mint az amerikaiak a Hirosimára és Nagaszakira dobott atombomba ártatlan áldozatait.

2011. szept. 10. 17:22
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:megy a zöld mancs.

Miket utálok ebben az országban:Cigányok,cigánypárti kormány,korrupció,bűnüldözés hiánya(gondolok itt pl. a Stohl-ügyre),rossz gazdaság,rossz fizetés,dráguló élelmiszer,képmutató politikusok akik minden ellopnak ami nincs lebetonozva,bürokrácia,rengeteg adólevonás a semmiért,rossz egészségügy,munkanélküliek tényleges támogatása(sajnos egy kis ideig kénytelen voltam szoc.segélyen élni,tudom milyen),az emberek folyton egymást marják míg a kormány elvesz/elad mindent tőlünk.

Úgy kapásból ennyi.Nagyon szeretnék kimenni innen a jó francba,de egyenlőre nincs rá lehetőségem.De amint lesz,pattanok.Itt nem lehet emberhez méltóan megélni.

2011. szept. 10. 21:31
 23/26 anonim ***** válasza:

Hogy nem vagyunk összetartóak, hogy a legapróbb ügynek is 30 nap az átfutási ideje, és hogy ha magad intézed el a problémádat, még téged büntetnek meg, de ezt is azért kell megtenni, hogy magad intézkedsz, mert a hatóságok le se sajnálnak.

Nem jó a közbiztonság, rendet kéne már tenni.

2011. szept. 12. 19:20
 24/26 anonim ***** válasza:
Én például nem szeretem a hagyományos ünnepi menüsort (halászlé, töltött káposzta, húsvéti sonka főtt tojással stb.), a Himnuszt hallgatni újévkor, nem tetszik a magyar népviselet, meg az sem, hogy tapsolnak a repülőn zökkenőmentes leszállás közben is.
márc. 2. 21:01
 25/26 anonim válasza:
Nekem is ez a síránkozás és pesszimizmus nem tetszik! Ha nem jó itt mehetsz külföldre
ápr. 27. 12:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Igy van. Aki meg sem próbál innen legalább egy időre lelépni, és itt akarja leélni az egész életét, az tényleg egy szerencsétlen vesztes. Kivéve a jómódban élőket. Meg az élet túl rövid ahhoz, hogy egyetlen országban éljük le, legyen szó bármelyikről a világban.
máj. 3. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!