Szeretsz egyedül lenni otthon?
a testvéremet ki nem állhatom,a szüleimet szeretem,de szerintem nincsen jobb dolog annál,amikor egyedül vagyok itthon,azt csinálok amit akarok,senki sem zavar,senki sem mondja meg h mit csináljak.
ti h vagytok ezzel?
Imádtam egyedül lenni otthon, mert nyugodtan csinálhattam a dolgot. Senki nem szidott, senki nem zavart. Nekem is van egy húgom 7 évvel fiatalabb tőlem szóval állandóan ott volt a közelemben.
Most már inkább a társaságot keresem, mert elkerültem otthonról egyetemre és ha tudok akkor állandóan a húgom és apu közelében vagyok főleg. Anyuval a 3 lépés távolságot megtartom.
19/L
Általában igen :)
Nekem már saját családom van, de néha nagyon jó az, amikor senki nem nyüzsög, csak én vagyok itthon, senki nem kérdezi, hogy mi hol van, senki nem kér ezt vagy azt, amikor épp leültem, stb.
Egy rövid ideig totál egyedül laktam, nem volt rossz.
El tudok lenni úgy is, engem nem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!