Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szeretsz Magyarországban?

Mit szeretsz Magyarországban?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
6%
Azt hogy gazdag ország, kiváló termőföldekkel és hogy nem vagyunk olyan csúful eladósodva mint pl Németország.
2010. dec. 26. 19:25
 42/79 A kérdező kommentje:
dehogynem vagyunk csúful eladósodva; Németország 80+ millió lakos, Mo. hajszálnyira + vagy - 10 millió.
2010. dec. 26. 19:27
 43/79 anonim ***** válasza:
32%

"Semmit."

Akkor te is hasíthatsz kifelé mielőbb. :)

2010. dec. 26. 19:30
 44/79 anonim ***** válasza:
22%

Egy probléma azért felmerül:

Én vagyok a freudi elszólásodat kielemező ember.

Ha nem szimpatikus neked egy párt sem, akkor ez a kérdés hogy kerül a politika rovatba? Pláne magyar politika rovatba? Azért, mert h*lye vagy, nem kellene lepontozni.

Másrészt: hiába mész ki, megnyugtatlak, nem fognak egyből állást adni, tudod ahhoz kell a perfekt nyelvtudás (ez gondolom meg is van), és mivel az amerikaiak nem állnak ma sem jól a munkanélküliséggel, ezért nem te leszel az első, akit felvesznek. Kár, hogy tőlem tudod meg, amerikai anyád mondhatta volna.

Engem egyáltalán nem zavar, ha elmegy valaki az országból, mert átlagosan tényleg jobb az életszínvonal, de vannak olyan nyugdíjasotthonban felnevelkedett 20 körüli emberek, akiknek a fejébe van verve (minden logikus magyarázat nélkül), hogy Amerika, és nyugat az a menny.

Hát ezt a legendát valahol 1960 és 1970 között találták ki, akkor nem is volt legenda. De ez ma, most olyan, mintha franciaként azt hinnéd, hogy a gyarmaton kinyalják a s€gged.

Hacsak nem milliomos vagy (akkor meg tökmindegy hol élsz), akkor nem nagyon fognak neked állást ajánlani. Amúgy Amerikában a legtöbb ember szintén úgy él, mint Magyarországon, semmivel sem jobb az életük. Persze más világ, ami miatt én is szeretem Nyugat-Európát, de a tőzsdével tudok itthon is foglalkozni, és gondolom a 20 éves gyerekek az anyjukat is eladnák, vagy annyira mű érzelmeik vannak, hogy itthagynának bárkit, csakhogy ugyanazt a zenét hallgassák.

Magyarországon ugyanúgy van kóla, senkinek nem kell küldened.

Iphone ugyanúgy van.

Amerikai dolgot meg nem nagyon tudsz mondani, mert ami amerikai, azt Tajvanon, Kínában vagy Dél-Koreában gyártják. Akkor már rögtön oda menj.

A legszörnyűbb, hogy a nyugatb*zi emberek azt gondolják, hogy Amerika mennyire menő. Pedig Amerika hamarosan nagyot fog sz*pni azért, mert Kína felvásárolta. Észak-Korea meg atomhatalom, szóval ellenük nehezebb lesz a harc, mint a terroristákkal. Ha meg Dél-Korea akár egyetlen atombombát is kap, akkor egy ideig nem lesz Amerika menő. Pláne mert a hippik ezerrel nyomulni fognak, és Amerikát még jobban utálni fogja Ázsia, mint valaha.

Szóval Amerika sem a régi már. A kommunista időszakban még az volt, de ma már Amerika itt van Magyarországon.

Aztán vannak az 54% körüli idi*ták, akik azt hiszik, hogy Magyarország a világ közepe. Azokból is elegem van, mert ők azt nem tudják felfogni, hogy Magyarország csak egy a sok közül.

Viszont én szeretem Magyarországot, ha te az USA-ban tudsz jól élni, élj, de van egy ismerősöm, akiért elég sokat kellett szenvednem, hogy legyen állása. Most ő ugyanúgy alsóbb-középosztálybeli, mint az amerikaiak 60%-a.

2010. dec. 26. 20:20
 45/79 A kérdező kommentje:

Az orvosok az USA-ban gyorsított letelepedési procedúrán esnek át és várják is őket!

Kanadának is szép nagy listája van, akiknek nem kell sokat várniuk, mert olyan szakmájuk van.

Perfekt nyelvtudás igen meg van, nem csak angolból ;)

És a stílusod nem tetszett, ez az obszcén, lekezelő hozzáállás, előítéletekkel teli; és nem maga a lényeg amit át akartál adni.

"Ez szerintem nem teljesen így van. Talán.... De a te véleményedben is vannak igazságok"

Vagy: "A b... k.... 1 értelmes szó g... f....; takarodj innnen a rákba a büdös..."

Amúgy te sem voltál még kint soha, ha azt mondod, ugyanúgy élnek mint mi! Mert még csak távolból sem, se az USA-ban, se Ausztriában vagy Angliában!

2010. dec. 26. 20:32
 46/79 anonim ***** válasza:
A tájakat, a nyelvet, a népzenét, kajákat, meg a régi magyar mentalitást, ami sajna már átalakult kissé. Most más nem jut eszembe.
2010. dec. 26. 20:35
 47/79 A kérdező kommentje:

"Amerika itt van Magyarországon."

Na jó, többet nem kel írnod..

2010. dec. 26. 20:42
 48/79 anonim ***** válasza:
33%

Mutass valamit, amit nem lehet beszerezni, amit Amerikában igen!

Ha tudsz mutatni, akkor gratulálok neked.

Amúgy meg megrendelem interneten, és itt is van.

Szóval ne keress, mert úgysem találsz.

2010. dec. 26. 21:38
 49/79 A kérdező kommentje:

Nem voltál még kint... különben értenéd.

És tudod mit rendelj meg és hozzál be nekem az országba:

egy rakás, mosolygós, optimista, törekvő vidám embert; mert ez itt nálunk hiánycikk

2010. dec. 26. 21:45
 50/79 A kérdező kommentje:
Meg ha kimész vegyél magadnak egy szélesebb látókört, egy kis kedvességet, elfogadóképességet és nyitottságot.
2010. dec. 26. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!