Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tilos az abortusz? Ez most...

Tilos az abortusz? Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Ha bejön ez az alkotmány és tilos lesz az abortusz mi lesz majd?

Csak mert védekezés mellett is van esély teherbe esésre. Ki van zárva, hogy én megtartanám.

Lehet, hogy szörnyetegnek tartotok, de ha tényleg betiltanák és védekezés ellenére teherbe esnék én nem is tudom, éheztetném magam vagy különböző módokat keresnék, hogy hogyan tudnám megszakítani a terhességet.

Nehogy már az állam döntse el, hogy hogyan éljem az életem. Mi ez kommunizmus?

Vélemények?

2010. dec. 4. 17:48
 81/93 anonim válasza:
23%
Amit itt írtok az alapján a fél világot ki kellene írtani, mert boldogtalanok, rossz körülmények között élnek stb. kvázi jobb lenne nekik ha nem élnének. Akkor mi a következő lépés?
2010. dec. 6. 18:24
 82/93 anonim ***** válasza:
72%
Nem ugyanarról beszélünk. Bizonyos életkörülmények közt élni vagy beleszületni nem ugyanaz.
2010. dec. 6. 19:41
 83/93 anonim ***** válasza:
69%

Annak az illetőnek üzenném aki ma 13:06-kor írt és az írásában 4-es számmal szerepelt ez a közlemény" 4. Ha valaki szexszel akkor számoljon a következményekkel.

Ha valaki viszont egyáltalán nem szeretne gyereket akkor köttesse el magát. A saját felelőtlensége és élvezete miatt ne egy másik ember "szívja meg" "

Szóval szerinted csak az szexeljen aki gyereket akar? Ezt te most komolyan mondod? Aki ilyet mond az vagy apáca vagy egy megkeseredett aggszűz vagy egy önnön frigiditása miatt embergyűlölővé vált gonosz nő aki úgy gondolja ha neki nem jó akkor másnak se legyen jó a szexuális élete.....ami pedig minden normális ember életénk NAGYON FONTOS része!!!!

És, hogy aki nem akar gyereket az köttesse el magát????

Tegyük fel, hogy valaki úgy dönt, hogy 30-35 éves koráig nem tervez gyereket, de UTÁNA IGEN! Akkor??

Ja tudom erre az lesz a válaszod, hogy akkor 35 éves koráig ne szexeljen.......

Hát ha te ezt tényleg így gondolod akkor csak SZÁNNI tudlak mert nagyon SZÁNALMAS vagy!

" A saját felelőtlensége és élvezete miatt ne egy másik ember "szívja meg" "

Amit az "élvezet" vonatkozásban rólad gondolok azt már kifejtettem fentebb.

A "felelőtlenségről" pedig annyit, hogy te vagy nem tudsz olvasni vagy annyira nehéz a felfogásod, hogy NEM ÉRTED amit már sokan előttem is elmondtak, hogy bárki teherbe eshet VÉLETLENÜL is!!!!!

Tehát ha valaki VÉDEKEZIK és ENNEK ELLENÉRE teherbe esik arről nem ő tehet! Vagyis NEM AZ Ő "FELELŐTLENSÉGE" miatt jött létre (az esetleges) nem kívánt terhesség!

Azt pedig csak zárójelben teszem hozzá, hogy mégha netán úgyis lenne, hogy felelőtlenség miatt esett teherbe valaki (vagyis mert nem védekezett) akkor sincs jogod senkit RÁKÉNYSZERÍTENI arra, hogy megszüljön egy olyan gyereket akit ő nem akar!

Ezzel a gondolkodásmóddal vonulj be talán egy apácazárdába, habár lehet, hogy te onnan írsz.

Ha netán nem vagy apáca akkor tényleg sajnállak, hogy ilyen megkeseredett ember lett belőled a kielégítetlen szexuális életed miatt.

De tudod attól, hogy a normális/boldog nemi élettel rendelkező embereket próbálod itt pellengérre állítani , ATTÓL NEKED NEM LESZ JOBB!

Keress fel egy jó szakembert! Talán még lehet rajtad segíteni!

2010. dec. 6. 20:46
 84/93 anonim ***** válasza:
37%

ma 20:46

Ez tetszett:D

2010. dec. 6. 21:26
 85/93 anonim ***** válasza:
68%

ma 20:46

Ezt amúgy a "kedves" DNPnek is elkéne mondani mert belőlük pattant ki az ötlet...Nem hiszem el hogy egyesek csak azért mert ők képviselők,és mindent megtehetnek,ilyen kérdésben csak úgy döntenek.Erről kéne népszavazás nem a sok baromságról...Na de erről ne is álmodozzunk mert a lakosság 70%-a azt szavazná h ne legyen ez a törvény.Úgyis úgy lesz amit ők akarnak.Elvégre "diktatúra van" áprilistól=)

2010. dec. 6. 21:31
 86/93 doboszoli ***** válasza:
68%

Örömmel látom a szaporodó realista hsz-eket.

Még egy gondolat.

A nemi életem, az hogy milyen irányban nevelem fel a gyermekem,(ateista, vagy vallásos), mind a legszigorúbb magánügyem.

Hogy jön ahhoz egy tetves kormány, vagy egy 15 éve nem k.félt aggszűz, hogy erről véleményt alkosson, vagy hatalmi szóval beleavatkozzon, miközben teli szájjal fröcsög a demokráciáról, az emberi jogokról?

Mi bátorít fel arra valakit, hogy nőket egyfajta tenyésztehénként kezeljen, akinek kötelessége X évente szülni, mert az állam így látja jónak?

Vallási alapon? Erősen muhahaha kategória!

Igenis vallom, hogy a magzat a fejlődés korai szakaszában tudattalan, ahogy valaki megfogalmazta egy szerves képződmény, a gazdaszervezet része. Olyan, mint a gondnokság alá helyezett gyermek, akinek a dolgaiban a gondnoknak kell dönteni.(jól, vagy rosszul, más kérdés)

Ezek tükrében hagy döntse el a nő,ill. a pár, hogy melyiket vállalja: az abortusszal járó traumát, vagy a nem kívánt terhességet. Az ő életük, az ő sorsuk múlik rajta, kívülről beleböfögni nem ildomos.

Lehet, hogy kormányunk újabb kardinális kérdésben dönt:

meghatározza (alkotmányosan), hogy mostantól aki bal oldalon hordta a farkát, kutya kötelessége jobb oldalon

viselni, mert erre kaptak felhatalmazást. Pfffff!

2010. dec. 7. 06:27
 87/93 anonim ***** válasza:
71%
teljesen igaza van az előttem szólónak.Én személy szerint azt kérdezném..Ha a KDNP nem lenne a fidesszel koalícióba,akkor be sem jutott volna.Égi csoda kellene úgyis,hogy legalább a 2% elérje,de maradjunk a 1,5!os aránynál.Kérdem én.Ilyen támogatottsággal,hogy akar egy egész nemzetet érintő törvényt bevezettetni?Inkább húzza meg magát!Most majdnem mondtam valamit,de inkább nem teszem=)
2010. dec. 7. 15:42
 88/93 anonim ***** válasza:
62%

"Milyen erzes a sajat gyereked megolni?"

"kedves"nem tudom ki...ez eleg gyenge kerdes...felteszek neked en is parat...:)gondolom ha itt is hla atlag ber nem 90 rongy lennnle hanem 190 kevesebb aboetusz lenne..

1.Milyen erzes egy nonek ha MASOK raeroltetik a gyereket?

2.MILYEN ERZES lenne szerencsetlen gyereknek h ereztetik vele 1 eleten at h. nem kivant gyerek? De """"""igazad van"""""""" ez """"""NEM"""""""" lenyeg:)

3.Milyen joga van barkinek is elsonteni az adott no helyett hogy SZULJON?MI EZ?????KOMMUNIZMUS???????? Mert nem all tole messze,Lasd Rakosi """"elvtarsat""""":)

2010. dec. 12. 03:30
 89/93 anonim ***** válasza:
59%
istenem!Gyári fizetés?Szerinted hányan nevelik a gyerekeiket gyári fizuból vagy hasonlóból?Szar kifogás!Én 23 vagyok,2 gyerekem van,kevés pénzből vagyunk,de kit érdekel?A fő hogy boldogok vagyunk és egészségesek!!Egy gyerek tönkreteszi az életet?!Te szerencsétlen csak azért írsz ilyeneket mert fogalmad sincs az egészről.Kényelmetlen a gyerekpesztrálás?Téged szerinted nem pesztráltak eleget?Mit szólnál ha téged is kikapartattak volna,na akkor nem építhetnéd a drága karrieredet.Komolyan sajnállak és remélem kevés ember gondolkodik ilyen ocsmányul.Egyébként az abortusz nem feltétlenül "kereszténykedés"(én sem ülök a templomba),hanem elvből nem ártanék egy pici lénynek aki mellesleg a saját vérem.És elegem van a "szövetcsomó dumából"basszus nézzenek már utána dolgoknak KOMPLETT BABÁKAT mészárolnak!!Én remélem a fidesz behozza ezt a törvényt és talán a nők kissé jobban odafigyelnek a védekezésre mert ez nem mehet tovább!
2011. jan. 7. 21:57
 90/93 anonim ***** válasza:
52%
Egy zigóta jogain vinnyogtok szánalmas.
2011. márc. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!