Tilos az abortusz? Ez most komoly?
Ha bejön ez az alkotmány és tilos lesz az abortusz mi lesz majd?
Csak mert védekezés mellett is van esély teherbe esésre. Ki van zárva, hogy én megtartanám.
Lehet, hogy szörnyetegnek tartotok, de ha tényleg betiltanák és védekezés ellenére teherbe esnék én nem is tudom, éheztetném magam vagy különböző módokat keresnék, hogy hogyan tudnám megszakítani a terhességet.
Nehogy már az állam döntse el, hogy hogyan éljem az életem. Mi ez kommunizmus?
Vélemények?
Jelenleg Magyarországon évente több abortuszt végeznek mint ahány gyerek születik.
Hova rakja majd az állam azt a sok nem várt gyereket?
Ebből hogy akarnak pénz csinálni vagy ennek mi értelme?
Szépen megindul majd külföldre az abortusz-turizmus. Csak, hogy olyan is legyen végre. Rakjuk megint más országok zsebébe a pénzt.
Huh kérdező, ha ennyire gyermekellenes vagy, akkor miért nem kötteted el magad? Ez most csúnyán hangzik, de végig úgy nyilatkoztál, mintha egy gyermek lenne a legrosszabb dolog az életben...
Én a célt meg tudom érteni, amiért ezen gondolkoznak, a saját szemmel láttam, hogy a legtöbb anya, aki abortuszra megy, az nem védekezés mellett esett teherbe, hanem csak felelőtlen volt, és a teljesen egészséges magzatot kapartatta ki. Nekem szívügyem a gyermektéma, hiszen azért jöttem az orvosira, hogy később gyermekorvos lehessek. Ehhez hozzátartozik, hogy bár fiatal vagyok (19), és védekezem is tablettával, ha esetleg becsúszna a terhesség, biztos, hogy nem vetetném el, ha csak az alábbi esetek nem állnának fenn 1) erőszakból fogant 2) életveszélyben vagyok miatta 3) a magzat genetikailag rendellenes, de ez én vagyok. Viszont az abortusz betiltása nem megoldás, pont az illegális abortuszok megnövekedése miatt. Inkább könnyítsék meg a gyermekvállalást, hogy ne abortáljanak magzatot csak azért, mert nincs pénzük felnevelni. De persze a betiltás könnyebb megoldásnak tűnik eleinte, és a következményekbe úgy tűnik, nem gondolnak bele.
"ennyi hibaszázalékot el kell viselni"
Nem minősítem, mert kitiltanak. Hiába 0.0001 ezrelék az esélye annak, hogy a sivatagban vízbe fulladsz, ha veled történik meg. Érted?
Amúgy meg ebben a nagy ki.aszott demokráciában, ahol minden disznóságot el lehet bújtatni az emberi jogok mögé, szavazati jogot készülünk adni MÁS ORSZÁGBAN élőknek, nehogy már az a nyomorult nő ne dönthessen a sorsáról. Jó, lehet okoskodni, hogy miért nem előre gondolkodott. Akik ezzel érvelnek, valószínűleg nem voltak még rendesen meg..gva.
Szüljünk hatalmi szóval, jó sok gyereket, hiszen üresek a börtönök, meg az árvaházak. Megáll az eszem!
Kedves Kérdező! Gratulálok, Te gondolkodsz felelősen, nem az Isten segedelmével macska módra szülők. Te belátod, hogy alkalmatlan vagy a gyerekvállalásra.
Ezzel az erővel klónozni is lehetne a gyerekeket, ha csak a létszám fontos.
Bocs a szokatlan stílusért, de ezek a farizeusok mindig felbosszantanak.
Úgy lehet bizonyítani, hogy elkéred a rendőrségi papírok másolatát.
Már ha volt eszed feljelentést tenni.
Gyermekellenes, te szerencsétlen?! Gondolkozzál már! Védekezett, tehát nem akar gyereket. Lényegtelen, hogy nem telik rá, vagy karriert akar, stb. Védekezik, nem működik a fogamzásgátló, terhes lesz, erre állam bácsi azt mondja, hogy b*szhatod h*lye kis p*csa, neveld fel azt a gyereket, nem baj, ha nincs miből, majd menj segélyért, mint a cigányok. Tudod mi lesz ebből?! Sok-Sok megszületet, de nem kívánt gyerek kerül árvaházba, sok-sok életképes, de nem kívánt gyerek kerül kukákba, mi lenne, ha odaadnák neked az összes gyereket, hogy neveld fel. Milyen életük lesz így azoknak a gyerekeknek???? Aba belegondoltál, te szerencsétlen begyöpösödött turbómagyar népszaporulat !#&@#Đ#@@&?!!!
Sok hülye meg játssza itt az eszét, hogy így gyilkosság, meg népszaporulat... Eszetlen banda!
Akkor egyszerű a képlet:ne qrjon az aki nem akar gyereket.
A normálisabb fajta csak olyannal jön össze akitől el tudna fogadni egy gyereket valamikor de ha nem megfelelő időben becsúszna akkor sem vetetné el.Miért? mert az illető sokat jelent neki aki meg tőle van az szintén.Hova lett a világ?Összeházasodunk pár hét ismeretség után max elválunk.teherbe esünk valakitől akinek csak a becenevét ismerjük:oda se neki elvetetjük.Maga a felfogás ami most van elhibázott.De sajnos ehhez hozzászokott a társadalom és mint látjuk hülyék közt a normálisat hülyézik le.
Visszatérve a 100%ra:az óvszergyártó cégek nem azért mondják a termékre hogy nem 100% csak 98-99 mert tényleg csak annyi hanem hogy ne adjanak támadási felületet.pl jön egy csaj aki azt állítja hogy védkezett mégis terhes-a gyártó emberei hiába tudják hogy teszem azt kamuzik,nyűg lenne lefolytatni a bizonyító tesztkutatásokat hogy márpedig ilyen biztonságos olyan biztonágos.Ésszerű az mondani nem tuti és akkor minden pofát lőre befognak.Amúgy ismer itt valaki olyasvalakit aki védekezett és terhes lett???
Na egyrészt: ismerek valakit, akinek az első gyereke óvszer használata mellett fogant, a második meg tabletta mellett. Nem tartom kizártnak, hogy csak akart egy jó sztorit mesélni, de attól még lehetséges.
Másrészt: Én hiába találom megfelelőnek a férfit, hogy neki szüljek gyereket, ha úgy döntök, hogy családot alapítok a nagy szerelmemmel, az meg kb egy év múlva (vagy akár több év, de lehet hogy csak pár hónap) lelép vagy elkezd verni. Sose lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!