Tilos az abortusz? Ez most komoly?
Ha bejön ez az alkotmány és tilos lesz az abortusz mi lesz majd?
Csak mert védekezés mellett is van esély teherbe esésre. Ki van zárva, hogy én megtartanám.
Lehet, hogy szörnyetegnek tartotok, de ha tényleg betiltanák és védekezés ellenére teherbe esnék én nem is tudom, éheztetném magam vagy különböző módokat keresnék, hogy hogyan tudnám megszakítani a terhességet.
Nehogy már az állam döntse el, hogy hogyan éljem az életem. Mi ez kommunizmus?
Vélemények?
"Vannak keresztények, akik abortuszt végeztetnek"
Nincsenek. Ők nem igazi keresztények.
gondolom az evolúciót vallod, de fogalmad sincs honnan lett az első sejt..
mert tudománnyal az ugyan nem magyarázható.
Nem igazi keresztények? Ha hisznek Istenben, akkor keresztények. Nem kell mindenkinek szentfazéknak lenni.
Na de ez már más téma. Ne menjünk, bele mert erről is órákig lehetne vitatkozni.
Tudománnyal nem. De vallással sem. Nem tudod bebizonyítani.
Senki nem tudja, hogyan keletkezett a világ. És mi volt előtte. Valószínűleg mindennek a legelején a nagy semmi volt. És milyen a semmi?
Ezt nem lehet felfogni, még a legokosabb ember sem képes rá. Én nem magyarázok bele holmi Ádámot és Évát.
El kell fogadni, hogy nem mindenre találjuk meg a magyarázatot.
Ez az, tiltsák be az abortuszt! Szülessenek meg a nem kívánt gyerekek! Hajrá! Amerika menő! Ott is nagyon bejött a dolog: [link]
Ne gyilkoljuk a gyerekeket! Inkább verjük és kínozzuk, mert nem akartuk!!! Hajrá Mindenki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!