Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tilos az abortusz? Ez most...

Tilos az abortusz? Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Ha bejön ez az alkotmány és tilos lesz az abortusz mi lesz majd?

Csak mert védekezés mellett is van esély teherbe esésre. Ki van zárva, hogy én megtartanám.

Lehet, hogy szörnyetegnek tartotok, de ha tényleg betiltanák és védekezés ellenére teherbe esnék én nem is tudom, éheztetném magam vagy különböző módokat keresnék, hogy hogyan tudnám megszakítani a terhességet.

Nehogy már az állam döntse el, hogy hogyan éljem az életem. Mi ez kommunizmus?

Vélemények?

2010. dec. 4. 17:48
 41/93 anonim ***** válasza:
43%
Tényleg nem értelek kérdező, hogy ilyen felfogással miért nem gondolkoztál még az elköttetésen. Gyermeket szülni nem akarsz, és azt mondod nem is valószínű, hogy valaha megtennéd. Miért nem veszed elejét? Így te is megnyugodnál, és nem is kéne abortuszt végeztetned (magán vélemény, hogy én a magzatot embernek tartom, főleg azután, hogy embriológiából megtanultam mennyire fejlett és élő már akkor is, mielőtt kiderülne a terhesség).
2010. dec. 4. 20:03
 42/93 anonim ***** válasza:
23%
Azt gondolni, hogy bárcsak ne szülték volna meg elég könnyű, de ha valaki egy pisztolyt tartana a fejéhez az ilyenek 98%-a az életéért könyörögne. Az élet véleményem szerint a petesejt megtermékenyítésénél kezdődik, mivel onnantól kezdve megindul a folyamat mely bizonyos idő elteltével önfenntartó reprodukcióra képes egyedet hoz létre. Ebbe a folyamatba beavatkozni 1 hetesen vagy 10 évesen szerintem gyilkosságnak számít.
2010. dec. 4. 20:04
 43/93 anonim ***** válasza:
13%

"Vannak keresztények, akik abortuszt végeztetnek"

Nincsenek. Ők nem igazi keresztények.

2010. dec. 4. 20:07
 44/93 anonim ***** válasza:
3%

gondolom az evolúciót vallod, de fogalmad sincs honnan lett az első sejt..

mert tudománnyal az ugyan nem magyarázható.

2010. dec. 4. 20:08
 45/93 A kérdező kommentje:

Nem igazi keresztények? Ha hisznek Istenben, akkor keresztények. Nem kell mindenkinek szentfazéknak lenni.

Na de ez már más téma. Ne menjünk, bele mert erről is órákig lehetne vitatkozni.

2010. dec. 4. 20:09
 46/93 anonim ***** válasza:
66%
A Vallásos emberek meg a teremtő intelligencia létrejöttét nem tudják megmagyarázni (nem is érdekli őket). Tudomány : hit 1:'
2010. dec. 4. 20:11
 47/93 anonim ***** válasza:
10%
mármint 1:1
 48/93 A kérdező kommentje:

Tudománnyal nem. De vallással sem. Nem tudod bebizonyítani.

Senki nem tudja, hogyan keletkezett a világ. És mi volt előtte. Valószínűleg mindennek a legelején a nagy semmi volt. És milyen a semmi?

Ezt nem lehet felfogni, még a legokosabb ember sem képes rá. Én nem magyarázok bele holmi Ádámot és Évát.

El kell fogadni, hogy nem mindenre találjuk meg a magyarázatot.

49/93 anonim ***** válasza:
58%

Ez az, tiltsák be az abortuszt! Szülessenek meg a nem kívánt gyerekek! Hajrá! Amerika menő! Ott is nagyon bejött a dolog: [link]

Ne gyilkoljuk a gyerekeket! Inkább verjük és kínozzuk, mert nem akartuk!!! Hajrá Mindenki!!!

2010. dec. 4. 20:13
 50/93 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, a keresztények Istenben hisznek. Legalábbis a katolikus keresztények biztos. Ezt tudom, mivel meg vagyok keresztelve, sőt még elsőáldozó meg bérmálkozó is voltam. De csak mert akkor még fiatal voltam ehhez, hogy saját véleményem kialakuljon.
2010. dec. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!