Tilos az abortusz? Ez most komoly?
Ha bejön ez az alkotmány és tilos lesz az abortusz mi lesz majd?
Csak mert védekezés mellett is van esély teherbe esésre. Ki van zárva, hogy én megtartanám.
Lehet, hogy szörnyetegnek tartotok, de ha tényleg betiltanák és védekezés ellenére teherbe esnék én nem is tudom, éheztetném magam vagy különböző módokat keresnék, hogy hogyan tudnám megszakítani a terhességet.
Nehogy már az állam döntse el, hogy hogyan éljem az életem. Mi ez kommunizmus?
Vélemények?
"De könyörgöm, hol van az a lefektetve, hogy Magyarországon 10 millió embernek kell élnie? Bőven elég lenne 7 millió fő is."
Úgy látszik te is csak elemit végeztél, és fogalmad sincs az "öregedő" népességről és a nyugdíjrendszer összeomlásáról..
Szánalom.
13:52
Tehát nekem azért kell gyerekgyárat működtetnem felelőtlenül, hogy legyen majd X év múlva aki kitermeli a nyugdíjkat.
Mintha ezt már a közelmúltban próbálták volna.
Úgyhogy ne máson szánakozz, keress egy tükröt.
Csak a kérdést olvastam és az első kommentet. Először az utóbbira válaszolnék: Ha nem önszántából csinálta, akkor mi van? Vagy nem lenne képes felnevelni (mert fiatal, karriert épít stb.)? Kíváncsi vagyok mit szólnál, ha neked kéne megszülni valakit, akit nem akarsz. Nem hiszem hogy kellemes dolog.
A kérdésre válaszolva pedig: Szerintem az abortuszt nem szabadna tiltani, (illetve a magzat bizonyos fejlettségi szintje után igen), de a kedves kormányunkból (aki eléggé komcsi, hiába is tagadják egyesek) kinézem. Mindenesetre külföldön továbbra is elvégzik a beavatkozást, bár a költségeit állni kell majd...
18/F
"Tehát nekem azért kell gyerekgyárat működtetnem felelőtlenül, hogy legyen majd X év múlva aki kitermeli a nyugdíjkat."
Nem gyerekgyárat kell működtetned, hanem részt venni a folyamatban.. 2 gyerekkel már ki is vennéd a részed..
Ha minden pár 2 gyereket vállal, akkor legalább stagnál a népesség..
Most mínuszba megyünk..
Nem tudom, a magyar nők nagyobb tündérkirálykisasszonynak képzelik magukat, mint az amerikaiak, ahol egy nőre pont 2 gyerek jut.. Meg persze átlag házasságkötési kor 24-25 év..
Évi 30,000+ népességfogyással, ami elég hosszú ideje fenn áll, és egy rakás elvándorlóval, nem lesztek szerencsések.
Beteg egy társadalom a magyar...
Ezért lefognak pontozni tudom, de ettől nekem nem lesz rosszabb.. És nektek se lesz jobb..
Tönkremegy (ment?) a magyar társadalom és ilyen hozzáállással nem is lesz már fénykora soha..
Kultúra, nyelv elveszik; a népesség nagyon lecsökken.. Válság minden téren.. (Herder?)
"Nem tudom, a magyar nők nagyobb tündérkirálykisasszonynak képzelik magukat, mint az amerikaiak, ahol egy nőre pont 2 gyerek jut.."
Már megint Amerikával jött egy nagyokos... Gondolkodjál már, hogy mennyivel élnek ott jobban az emberek és, hogy mennyivel támogatják jobban a gyerekvállalást?
A kérdés az abortusztilalomról szólt és nem arról, hogy hol hány gyereket képesek eltartani az emberek...
A témát én itt le is zártam. Ha már válaszolsz akkor ne írogass baromságokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!