Tilos az abortusz? Ez most komoly?
Ha bejön ez az alkotmány és tilos lesz az abortusz mi lesz majd?
Csak mert védekezés mellett is van esély teherbe esésre. Ki van zárva, hogy én megtartanám.
Lehet, hogy szörnyetegnek tartotok, de ha tényleg betiltanák és védekezés ellenére teherbe esnék én nem is tudom, éheztetném magam vagy különböző módokat keresnék, hogy hogyan tudnám megszakítani a terhességet.
Nehogy már az állam döntse el, hogy hogyan éljem az életem. Mi ez kommunizmus?
Vélemények?
Éltem a Ratkó-korszakban! Hiába büntették szigorúan az abortuszt,mégis sok nő végeztette el titokban.Nagyon sok nő meghalt vagy megnyomorodott a tiltott abortusz miatt. Pedig akkor minden nő dolgozott,és eltudta volna tartani a gyerekét.
Igaz,sok gyerek született ebben az időben. De nem volt elég bölcsöde,ovoda,iskola számukra. Az én gyerekeim a 60-as évek végén születtek. Mégis az iskolába váltott műszakba jártak. Egyik héten délelőtt,másik héten délután. Nem volt elég tanterem és tanár sem a normális iskolai élethez.
Néhány év múlva mennek nyugdíjba a Ratkó-gyerekek. Nem lesz pénz a nyugdíjukra,mert annyira megnövekszik a nyugdíjas társadalom.
Ahol a szülőknek alacsony a jövedelmük,reményük sincs,hagy valaha lesz saját lakásuk,miért szülnének sok gyereket? Miből tartanák el őket? Nem használna a társadalomnak,ha még több alultáplált vagy éhező gyerek lenne az országban.
Ma is nagy a munkanélküliség. Ha az a sok gyerek felnő,miből fognak megélni? Az csak ábránd,hogy a Fidesz sok munkahelyet teremt majd. Ma is azért biztatnak minden fiatalt,hogy járjon egyetemre,mert addig sem jelennek meg a munkerő piacon.
Komolyabb felvilágosító munkára lenne szükség,és ingyen fogamzásgátló szerekre,hogy ne legyen annyi abortusz.
Aki pedig annyira ellenzi,azt kötelezném,hogy vegyen részt az AB-bizottságokban. Aki ragaszkodik az abortuszhoz,és nem engedélyezik neki,annak a gyerekét pedig fogadják ők örökbe. Neveljenek 8-10 ilyen gyereket a népesség szaporodása érdekében. Nemcsak szájat kellene jártatni,mert az a legkönnyebb.
A kérdező egy törtető, karrierista, kegyetlen hárpiaként viselkedik..
Ennyi ez a nő, nem kell vele foglalkozni.
Kaptál is piros kezecskét.
Nekem igenis tönkretenné az életem. Mert számomra a karrier az élet. Én azt élvezem. Nem a gyerek pesztrálását.
Mellesleg megjegyzem, (bár nem magamra célzok), ha nem lennének karrierista emberek, nem fejlődött volna a világ.
Nem azt mondom, hogy mindenki legyen karrierista. Legyen egyensúly. De nehogy már mindenkinek kötelező legyen gyereket szülni.
Én beismerem, hogy nem szeretek gyerekekkel foglalkozni és ezért nem is akarok szülni.
Láttam olyat az utcán, hogy egy anya ordított a síró kisfiával: "Hagyd már abba! Most miért csinálod ezt? Tudod miért? Mert hülye vagy!" Komolyan mondom, az egész sétáló utcai tömeg előtt leordította a gyerekét, hogy hülye. Na ez most csak egy kiragadott példa, de azt akarom mondani, hogy rengetegen vannak akik szülnek de nem alkalmasak rá és csak "rossz" embereket nevelnek. Annak mi értelme?
Jelenleg nem irodában dolgozom, hanem 12 órázom gyárban és mellette egyetemre járok. Keményen megküzdök az álmaimért, amit mellesleg anyagiak miatt is kegyetlen nehéz lesz elérni. Ennyi küzdelem után nem fogom feladni az álmaimat.
Ha már saját magamra nem tudok pénzt költeni, egy gyereket se tudnék felnevelni. Én nem lennék hajlandó gyári fizetésből gyereket nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!