Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Küszöbön áll egy hatalmas...

Küszöbön áll egy hatalmas járvány, ugye nem lesz lezárás?

Figyelt kérdés

Bocs. Tudom már mindenkinek tele van a hócipője a járványokkal. Nekem is. A régi cikkeket ismeritek. Viszont kb egy hete minden nap a mobil ezeket a híreket dobja fel és most már olvasok olyanokat is, hogy Kínában kijárási tilalom lesz. Ez volt a Covidnál is. A keletiek ugyenúgy eszik a denevérek, tobzoskák, madarakat nyersen. Tele van a tiktok vele. Most már azt olvasni hogy bizony az immunológusok szerint is közel egy nagyobb járvány. Nem akarok lezárásokat. Nem tudok online dolgozni. Szerintem ezzel sokan vannak így

Már kifújt az Ukrán háború, elfáradtak a felek. Az ukránok elfogytak hiába kapnak fegyvert, sorozni már alig tudnak és ekkor visszajön a járvány? Pont most?

Tudom, hogy a lezárás megfojtja a gazdaságot és már nem teszik meg. De kínában ez történik mégis. Vakcina meg nincsen [link]

#vírus #Kína #maszk #SARS #metapneumovírus
jan. 16. 08:12
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

30

Aki oltott, az attól még elkaphatja.

febr. 17. 06:46
 32/56 anonim ***** válasza:
A környezetemben az oltottak az oltás óta állandóan betegek, minden nyavalyát elkapnak. Én és a többi oltatlan pedig csak olyan gyakorisággal betegszünk meg, mint előtte.
febr. 17. 07:55
 33/56 anonim ***** válasza:
#30 Pont ezt írtam, hogy Kóbor és Csollány nem voltak beoltva, mégis meghaltak. Több ismerősöm is meghalt még az oltások előtt. Pár nap alatt. Én 2x vagyok oltva (Szputnyik), egyáltalán semmilyen negatív mellékhatást nem tapasztaltam azóta sem...
febr. 17. 08:28
 34/56 anonim ***** válasza:

32-es: az én környezetemben pedig az oltottak (beleértve engem), nem betegek.

Miért áll érdekedben az oltásellenesség? Vagy csak okoskodni akarsz?

febr. 17. 14:52
 35/56 anonim ***** válasza:

Talán ha használnád az agyacskád akkor észrevennéd, hogy melyek azok az oltások amik működnek és melyek nem.

Pl torokgyíkkal, diftéria, kanyaró stb betegségekkel az elmúlt évtizedben gyakorlatilag senki sem találkozott és ma már nem hal bele senki sem ezekbe. Orvosok közül is csak pár nyugdíjas orvos találkozott testközelből ezekkel. Tehát ezek az oltások esetében látható, hogy működnek mert senki nem hal bele ezekbe és nyomuk sincs ma már ezeknek a betegségeknek.

Viszont a korona oltás esetében semmi ilyen nincs, ugyanúgy tombolt a jarvány hiába oltattak be erőszakkal mindenkit ha kellett háromszor is, ugyanúgy meghaltak oltott betegek is koronavírusban. Akkor miért is kellene elhinni, hogy ér bármit is?

Talán ha nem lennél ennyire agymosott és gondolkodnál akkor nem mosnád össze a kettőt, mert ég és föld a különbség azok az oltások közt amik működnek és amik nem.

febr. 17. 16:35
 36/56 anonim ***** válasza:

#33 Csollány sokáig ellenezte az oltást, aztán meggondolta magát és mégis beoltatta magát. Annyi volt a probléma, hogy akkor már benne volt a szervezetében a vírus, és az oltással együtt már sok volt a szervezetének. Magyarul ha nem oltatta volna be magát, még ma is élne. Persze ezt nem verték nagy dobra a médiában.

Kóbort szívklinikán kezelték, tehát a szívével volt baj. Ha covidos volt is, nem az volt a legnagyobb baja.

febr. 17. 16:59
 37/56 anonim ***** válasza:

Szerintem Csollány és egyéb élsportolók esetében a cuccozás -- teljesítménynövelők, étrendkiegészítők szedése tette halálossá a vírust. Fiatal, valóban egészséges azaz nem élsportoló, és alapbetegséggel nem rendelkező embert aligha tudott megölni a vírus.

A kórházi bakteriális fertőzések és a horkolásgátló (lélegeztetőgép) ledugása a tüdőbe annál inkább, a vírus ott csak a legyengítésben játszott közre.

Kérdeznék minden konteó ellenest: Miért van az, hogy az egész világon egyetlen esetről sem tudunk, ahol kórházon kívül halt meg valaki covidban. Ha mégis volt ilyen, kérlek linkkel támasszátok alá. Nem tagadom, hogy lehetséges, hogy előfordult ilyen csak annyira ritka volt, hogy szerintem nincs ilyenről tudomásunk. Ha lett is volna ilyen, egyszerű otthoni oxigéneztetéssel meg lehetett volna menteni őket is.

febr. 17. 23:04
 38/56 anonim ***** válasza:

Azért, mert vészhelyzetet hirdettek ki, készen álltak a kórházak és a mentősök arra, hogy a tünetek jelentkezésekor beszállítsák a kórházba a covidost. Már csak azért is, hogy ne fertőzze a környezetét.

Ennyire egyszerű.

Csak te váltig hirdeted itt a káros oltásellenességedet. De miért? Feltűnési viszketegségből? Vagy anyagi érdeked fűződik hozzá? Vagy egyszerűen okosabbnak képzeled magadat az orvosoknál és tudósoknál? Mindenképpen káros vagy.

febr. 18. 06:57
 39/56 anonim ***** válasza:

#36 Szerintem hagyjuk ezt... láthatóan mindenáron be akarod magyarázni, hogy nem halhattak meg covidban. Hitvita. Neked van egy "hited" (bár az egészség soha nem hitkérdés, de legyen így... a mai világban mindenki úgy hülye, ahogy akar...), amiből nem akarsz engedni. Vallásos értelemben ezt dogmának hívják.

Kóborról soha, senki, semmilyen zenésztársa, barátja, családtagja nem vetett fel olyant, hogy nem volt köze a covidnak a halálához. Eleve sźívprobléma esetén nem tartanak mélyaltatásban senkit. Azonkívül te semmilyen, Kóbor János kezelésével kapcsolatos információnak nem lehetsz a birtokában, ezek ugyanis nem nyilvánosak. Magyarul tippelgetsz, úgy próbálod magyarázni, ahogy az a te elméletedbe belepasszol. Van egy ideológiád ("nincs covid") és minden eseményt úgy magyarázol, hogy az idomuljon ehhez. Nyilván amit nem lehet ezzel az elmélettel megmagyarázni, az nincs is...

febr. 18. 07:20
 40/56 anonim ***** válasza:
#35 Alapvetően ez a helyes gondolkodás. Viszont az a nagy probléma, hogy a terjedő hardcore oltásellenes nézetek miatt már a kipróbált, bevált oltásokkal kapcsolatban is egyre nő az ellenállás. Nem egy emberrel találkoztam mostanában (és nem is csak a tanulatlanok között), aki már bevált oltásokat is kerzd megkérdőjelezni. Ez az igazi veszély. A mai világban a neten mindenki korlátlanul terjesztheti a butábbnál butább nézeteit és nem tudja már sok ember szűrni a napi szinten rá zúduló információáradatból, hogy mi a valós és mit kell fenntartással kezelni.
febr. 18. 07:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!