Gyurcsány Ferenc a dombóvári időközi választáson hatalmas vereséget mér a TISZA Pártra?
Párt érdekek és párt katonák helyett, vele jobban járnak a választók, ha saját magukat akarják képviseltetni
🤣
Ha nem mennek el, azzal a DK-t erősítik
A matek sokaknak nem erős oldala.
Tudtommal a Tisza nem indul az időközi választásokon.
Arra emlékszel, hogy a 2024-es választásokon a Tisza országosan sokkal jobban szerepelt, mint a DK?
#3 Eddig mindig az olvastam a választások ELŐTT, hogy aki nem megy el, az a Fideszt erősíti. (Utána azt, hogy aki nem szavazott, az ellenzéki. Tudjuk, csak az ökör következetes.)
#5-nek:
Két, teljese különböző felállás van.
A Tisza sokkal több fideszest tudott megszólítani, mint DK-t. Ezt, remélem nem vitatod. Ők maradnak otthon.
Ragozzam még, vagy neked is "kijött" a helyes következtetés?
Aki nem indul, arra nem lehet "hatalmas vereséget mérni".
#6 A helyes következtetést urnazárás után tudjuk levonni. Addig csak találgat mindenki. 2022 januárjában volt olyan ellenzéki, - már nem emlékszem ki, csak azt tudom, hogy nő - aki 2/3-os ellenzéki győzelemről beszélt. Dombóvár állítólag stabil fideszes körzet.
#7-nek:
Remélhetőleg, csak volt stabil fideszes.
Ha elég nagyot tarolt a Tisza a soraikban, és a Tiszások nem mennek szavazni, akkor még az az extrém helyzet is simán előállhat hogy a DK nyer!
Ha a Tisza nem igazán érintette a DK sorait, és az előző választások eredményeit vesszük alapul, akkor már egy 1/3-os fideszes létszámcsökkenés is DK fölényt fog eredményezni.
#8-nak:
Én viszont, ismerve a DK-sokat, bízom benne hogy a mi sorainkat nem igazán gyengítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!