Legkésőbb 2026-ban végre vége lesz az Orbán-Gyurcsány korszaknak?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:44
3/12 anonim válasza:
Legyen vége.
De, ne valami liberális förmedvény jöjjön.
Mellesleg, Gyurcsány is az.
4/12 anonim válasza:
A Gyurcsány korszaknak 2008-ban vége lett. Azóta ő csak szeretne saját korszakot. Az Orbán korszak végének a reménykedés biztosan nem vet véget. Az utálkozás se. Kizárólag a tett fog véget vetni neki. Vagy a halál.
5/12 A kérdező kommentje:
#4: Még nincs vége a Gyurcsány korszaknak, mert Orbánnal elválaszthatatlanok. Csak akkor lesz vége, ha mindkettőtől elbúcsúzunk.
tegnapelőtt 17:00
6/12 anonim válasza:
Tegyük fel, lesznek választások '26-ban és nyer a Tisza. A csúti c mindent meg fog tenni, hogy akadályozza a hatalomátvételt. De szerintem el fogják halasztani a választásokat, ha mérések Tisza előnyt fognak jelezni.
7/12 A kérdező kommentje:
#6: Ha elhalasztják, akkor később még nagyobb előnnyel fog győzni.
tegnapelőtt 17:16
8/12 Alex Fly válasza:
Valami zavart érzek az erőben... Olyan korszak nem létezik: már 15 éve Orbán egyeduralma alatt élünk, amibe semmi beleszólása sem Gyurcsánynak, sem bármely más magyar állampolgárnak.
9/12 A kérdező kommentje:
#8: Gyurcsánynak pedig közvetve igenis volt beleszólása. A puszta jelenlétével sorra biztosította a Fidesz kétharmadát. Nagyon is van felelőssége abban, hogy ez a rendszer kialakult és így megerősödött.
tegnapelőtt 17:36
10/12 anonim válasza:
Mindenképp vége lesz egyszer, mert Orbán Viktor 61 éves. Én már azon is csodálkozom, hogy 26-ban még ő lesz a miniszterelnök jelöltje a Fidesznek de egy esetleges vereség után tuti váltás jönne, ha nyernek akkor meg 2030-ra már 66 éves lesz, szerintem "nyugdíjba" fog vonulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!