Küszöbön áll egy hatalmas járvány, ugye nem lesz lezárás?
Bocs. Tudom már mindenkinek tele van a hócipője a járványokkal. Nekem is. A régi cikkeket ismeritek. Viszont kb egy hete minden nap a mobil ezeket a híreket dobja fel és most már olvasok olyanokat is, hogy Kínában kijárási tilalom lesz. Ez volt a Covidnál is. A keletiek ugyenúgy eszik a denevérek, tobzoskák, madarakat nyersen. Tele van a tiktok vele. Most már azt olvasni hogy bizony az immunológusok szerint is közel egy nagyobb járvány. Nem akarok lezárásokat. Nem tudok online dolgozni. Szerintem ezzel sokan vannak így
Már kifújt az Ukrán háború, elfáradtak a felek. Az ukránok elfogytak hiába kapnak fegyvert, sorozni már alig tudnak és ekkor visszajön a járvány? Pont most?
Tudom, hogy a lezárás megfojtja a gazdaságot és már nem teszik meg. De kínában ez történik mégis. Vakcina meg nincsen [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!