Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Küszöbön áll egy hatalmas...

Küszöbön áll egy hatalmas járvány, ugye nem lesz lezárás?

Figyelt kérdés

Bocs. Tudom már mindenkinek tele van a hócipője a járványokkal. Nekem is. A régi cikkeket ismeritek. Viszont kb egy hete minden nap a mobil ezeket a híreket dobja fel és most már olvasok olyanokat is, hogy Kínában kijárási tilalom lesz. Ez volt a Covidnál is. A keletiek ugyenúgy eszik a denevérek, tobzoskák, madarakat nyersen. Tele van a tiktok vele. Most már azt olvasni hogy bizony az immunológusok szerint is közel egy nagyobb járvány. Nem akarok lezárásokat. Nem tudok online dolgozni. Szerintem ezzel sokan vannak így

Már kifújt az Ukrán háború, elfáradtak a felek. Az ukránok elfogytak hiába kapnak fegyvert, sorozni már alig tudnak és ekkor visszajön a járvány? Pont most?

Tudom, hogy a lezárás megfojtja a gazdaságot és már nem teszik meg. De kínában ez történik mégis. Vakcina meg nincsen [link]

#vírus #Kína #maszk #SARS #metapneumovírus
jan. 16. 08:12
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
#20 Ezt nyílván nem komolyan írtam... csak érzékeltetni próbáltam, hogy ez egy hasonló bornírt, buta megállapítás.
jan. 23. 13:16
 22/56 anonim ***** válasza:
100%

Emberi járvány nem lesz, csak az állatállományokat kell majd járvány miatt levágni, hogy vegán vagy rovarfehérje diétán éljenek minél többen.

https://www.youtube.com/watch?v=lfrjWFhOlEo

You vill eat ze bugs

living in the metaverse

You will comply

Und it vill get worse

jan. 31. 18:18
 23/56 anonim ***** válasza:
60%

10-es: észnél vagy? A covid nem egy sima nátha volt. Teljesen hülyeség, amit írsz, és rosszindulatú.

Mit gondolsz, például mibe halt bele Kóbor János, Balázs Fecó, sorolhatnám.

febr. 16. 15:41
 24/56 anonim ***** válasza:
62%
#23 Ők speciel szívbetegségbe haltak bele. A covidba nem halt bele senki. Sokan meghaltak viszont a pánikkeltés miatt, a leállított egészségügy miatt vagy a kísérleti vakcinák miatt.
febr. 16. 16:07
 25/56 anonim ***** válasza:
30%

Érdekes, pont a járvány idején haltak bele a szívbetegségbe. Meséld annak, aki mindent elhisz.

Pánikkeltés miatt nem szoktak meghalni az emberek. Kísérleti vakcinák szerint sem haltak meg.

Honnan veszed ezeket a hülyeségeket?

Például Falus Ferenc is a covid-ban halt meg. És sorolhatnám.

Te is a károkat okozó vakcinaellenesek közé tartozol.

febr. 16. 16:13
 26/56 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes, pont a járvány idején haltak bele a szívbetegségbe. Meséld annak, aki mindent elhisz."

Mert igazi járványok alatt senki semmiben nem hal meg, csak a járványban, ugye? :D

"Pánikkeltés miatt nem szoktak meghalni az emberek."

A pánikkeltés miatt bizony meg lehet halni. Ha van egy jelentéktelen megfázásod, de te meg vagy győződve arról, hogy halálos beteg vagy, akkor súlyosra fordulhat. Ezt pszichoszomatikának hívják, és létező jelenség, bármelyik pszichológus meg tudja erősíteni.

"Kísérleti vakcinák szerint sem haltak meg."

A kísérleti vakcinák véleményét nem ismerem. A vakcináktól viszont nagyon sokan meghaltak. Az oltottak vére tele van vérrögökkel, amelyek bármikor okozhatnak komoly bajt. Nem véletlenül szaporodtak meg azóta a hirtelen szívhalálok, még teljesen egészséges és fiatal embereknél is.

febr. 16. 16:17
 27/56 anonim ***** válasza:
22%

"A covidba nem halt bele senki"... te magadtól vagy ekkora idióta vagy segítenek? Esetleg sok volt a kannás? 😆😆😆 Melyik szaros konteós propagandaoldal baromságait böfögöd? A Toroczkaira szavazol, ugye? 😆😆😆

Komolyan mondom az ilyen teljesen agyament barmok miatt kár, hogy a Lipótmezőt megszüntették... te odavaló vagy életed végéig!

Jah, Kóbor szívbetegségbe halt bele! Aha persze... amúgy ő eleve nem volt oltott, elutasította az oltást. Vágod kicsirigó? "Véletlenül" pont akkor lett súlyos szívbeteg... Azután Csollány Szilveszter. Ő sem volt oltott. Ő miben halt meg? Gyorsan gondolj ki valamit!

Ti minden szart kitaláltok, mert mint a bolondok, ragaszkodtok az agymenésetekhez, hogy "covidban nem lehet meghalni", "nincs is covid" stb. Teljesen agybeteg barmok vagytok!

Jah, "véletlenül" pont a "nem létező" covid járvány alatt volt bent egyszerre sok ezer ember a kórházban... csak úgy poénból vitték be őket... pont az a magyar egészségügy, amelyik amúgy a félhalottakat is kirugdossa, hazaküldi, nem hogy felvenné bármilyen osztályra...

Erre írtam azt, hogy akkor szerintem meg "nincs olyan, hogy rák", akire ezt mondják, az mind másban halt meg... ennyi erővel ekkora nettó f@szságokat is lehet terjeszteni, úgy is lesz mindíg jó pár madár, akit meg lehet vele etetni.

febr. 17. 00:49
 28/56 anonim ***** válasza:
0%
Majd, ha valamelyik rokonod esetleg rákos lesz és szemberöhögne az orvos, hogy "nincs is olyan, hogy rák", vidd szépen haza és pihenjen (nyílván ez fikció), majd "jobban lesz", azután pokoli fájdalmakkal meghal, neked meg azt mondják, hogy "ne kamuzz, nincs is rák", akkor mi lenne? Felfogtad ezeket kicsihuszár?
febr. 17. 00:53
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
Az édesanyám egészségügyi nővér kórházban és mondta, hogy kétszer is oltottak haltak már meg koronavírusban. Ráadásul pfizerrel voltak kétszer oltva. És ilyen többször is volt, nem elszigetelt esetek. Szóval ennyit erről.
febr. 17. 06:13
 30/56 anonim ***** válasza:
30%

29-es: és ezt el is kellene hinni minden bizonyíték nélkül. Csak kitaláltad.

Terjed ez az oltásellenesség, sajnos. Az egyik rokonom is, aki eddig egészen reálisan gondolkodott, most elkezdett engem győzködni, hogy ne oltassam be magamat semmivel.

Influenza ellen régen nem voltam beoltva, erősen elkapott a betegség. Azóta beoltatom magamat, és nem kapom el az influenzát.

Covid ellen is be vagyok oltva, azt sem kaptam el.

Igaz, kezet mosok gyakran, és nem engedem, hogy az intim szférámba furakodjanak idegenek. Ez biztosan hozzájárul. Mert hiába van valaki beoltva, ha a képébe lihegnek sokan. Plusz le van gyengülve.

febr. 17. 06:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!