Küszöbön áll egy hatalmas járvány, ugye nem lesz
lezárás?
Figyelt kérdés
Bocs. Tudom már mindenkinek tele van a hócipője a járványokkal. Nekem is. A régi cikkeket ismeritek. Viszont kb egy hete minden nap a mobil ezeket a híreket dobja fel és most már olvasok olyanokat is, hogy Kínában kijárási tilalom lesz. Ez volt a Covidnál is. A keletiek ugyenúgy eszik a denevérek, tobzoskák, madarakat nyersen. Tele van a tiktok vele. Most már azt olvasni hogy bizony az immunológusok szerint is közel egy nagyobb járvány. Nem akarok lezárásokat. Nem tudok online dolgozni. Szerintem ezzel sokan vannak így
Már kifújt az Ukrán háború, elfáradtak a felek. Az ukránok elfogytak hiába kapnak fegyvert, sorozni már alig tudnak és ekkor visszajön a járvány? Pont most?
Tudom, hogy a lezárás megfojtja a gazdaságot és már nem teszik meg. De kínában ez történik mégis. Vakcina meg nincsen [link]
Lehet, hogy Karikó Katalint meg kellene bízni egy újabb vakcina létrehozásával?
ma 08:13
2/12 anonim válasza:
Ha az ukrajnai háborúnak vége, jó eséllyel megint csinálnak egy kamujárványt, hogy legyen miről írni a médiának, és hogy eltereljék a figyelmet a valódi problémákról, mint pl. az egyre erősödő diktatúra és az új világrend.
ma 08:18
3/12 anonim válasza:
Én javaslom neked a pszichoterápiát. Önismeret, önfejlesztés, valami olyan terápia, ami beránt a valóságba és ott is tart. Az ilyen emberek a valódi járványok, mint te is.
ma 08:25
4/12 A kérdező kommentje:
Az embereknek a járvánnyal tele vana tökük. Miért nem iprovizálnak. Lehetne meterosokkal, UFO invázióval vagy fekete lyukakkal is kísérleteznie a CERN-nek. Az elnyeli az egész Földet. Sokkal több félelmet kelthetne. Szét lehetne bombázni egy létesítményt és azt mondani, hogy egy nano fekete lyuk nyelte el, de már tanultunk belőle és a következő sokkal jobb lesz. Tuti urrá lenne a félelem. Nem kellene lezárni sem, maszk sem kéne
ma 08:26
5/12 anonim válasza:
Egyszer volt Budán kutya vásár!
ma 08:26
6/12 anonim válasza:
Influenzához hasonló betegség, szóval ne számíts lezárásokra. Persze ettől még nem tilos maszkot hordani, ha akarsz vagy ha beteg vagy, több emberen is láttam mostanában.
ma 08:32
7/12 A kérdező kommentje:
Covid nem az volt?
ma 08:39
8/12 anonim válasza:
A covid súlyosabb volt.
ma 08:41
9/12 anonim válasza:
Így igaz, nem tilos maszkot hordani. Téli göthös időszakban én is szoktam néha, mert semmilyen vírust nem akarok összeszedni, mindegy minek hívják a vírust. Ja meg ha nem vagy nagyon primitív, akkor göthösen nem látogatod meg a szívbeteg és cukorbeteg nagymamát, se az újszülött unokaöcsit. És lehetőleg nem is akkor mész kozmetikushoz meg fodrászhoz összeprüszkölni mindent.
ma 08:41
10/12 anonim válasza:
A covid egy sima nátha volt, a pánikkeltés és az intézkedések csináltak belőle nagyobb bajt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!