HATALMAS reprezentatív közvélemény kutatás!!! Kire szavaznál?
2, tüntettem, mikor megváltoztatták a választási törvényt, tüntettem a civil, a rabszolga törvénynél, a netadónál... tüntettem én már eleget, hogy tudjam, hogy semmi értelme, mert ez az ország ilyen. Minden egyes választás előtt jön valaki, akivel eljátszák, hogy mi még demokrácia vagyunk. Minden egyes választás előtt kijön, hogy az aktuális ellenzék mennyivel vezet...
Aztán minden egyes választás után, kiderül, hogy buszoztattak, hogy krumplit osztottak, hogy fenyegettek, hogy változtatták meg a választási törvényt és a következő választásra, mint valami országos amnézia, mindenki elfelejti.
Én nem.
3
M.P-n kívül ismersz bárkit a pártból? Névtelen senkik..
Ha nincsenek Kutyák, akkor csak a TISZA!
6 - Bár ne ismernék egyetlen fidernyák képviselőt sem!!!
Amelyiket személyesen ismerem, azokat szégyellem is nagyon!!!
Hogy a fidkány papokról ne is beszéljünk!
"Minden egyes választás előtt kijön, hogy az aktuális ellenzék mennyivel vezet..."
Ez konkrétan hazugság, bár talán nem szandékos de akkor is hamis
Egy generációnyi idő telt el azóta hogy legutóbb nem a fidesz fölényét mérnék hiteles elemzők, Magyar Péter megjelenéséig.
Tavaly volt az első alkalom vagy 18 éve hogy először fordulatot jeleztek, azaz egy ellenzéki párt támogatottsága elérte és meghaladta a fideszét. Ezt azóta több intézet is megerősítette egyre nagyobb tisza fölényt mérve.
Ez azt jelenti hogy nem egy ciklikus átverést láthatunk, hanem egy nagy fordulatot amire kb. 14 évet kellett várni, a nagy 2010-es választás óta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!