Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » HATALMAS reprezentatív közvéle...

HATALMAS reprezentatív közvélemény kutatás!!! Kire szavaznál?

Figyelt kérdés

jan. 7. 13:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
19%

30#

Nem akarlak meggyőzni.

Mert MP valóban a NER oszlopos tagja volt. A Mihazánk viszont jelenleg is a NER oszlopos tagja.

Elképzelései túlzottan hasonlítanak a fideszéhez, túlzottan oroszpártiak (mint a fidesz) és ami a legfontosabb reálpolitika szempontjából: túlzottan jobboldaliak, azaz a baloldaliak nem tudják őket elfogadni. A tiszát igen, ez egy nagyon fontos különbség

jan. 23. 15:19
 32/34 anonim ***** válasza:
34%
De mi az a Tisza, amit elfogadnak? MP és még kik? Tudják egyáltalán?
jan. 23. 15:45
 33/34 anonim ***** válasza:

31

Örülök hogy nem akarjuk egymást győzködni,és normális hangnemben beszélünk egymással.

Ez a konteó visszont amióta a DK elkezdte terjeszteni,szárnyra kapott.

'Mihazánk viszont jelenleg is a NER oszlopos tagja.'

jan. 23. 15:52
 34/34 anonim ***** válasza:
53%

"Ez a konteó visszont amióta a DK elkezdte terjeszteni,szárnyra kapott"

Engem nem érdekel a dk mert rühellem a Gyurcsány bandát.

Viszont egykori jobbikosként felfordul a gyomrom ha látom mi lett a jobbik utódaiból. Már a legelejétől fogva visszataszító volt látni számomra, ahogy az egykori büszke nagyratörő ellenzéki párt szánalmas utódpártja (a jobbik árulásáról most ne is beszéljünk) hogyan csicskul be a kormánynak.

Nekik terjesztenek be törvényeket, és mint említettem ugyanolyan oroszpárti vonalat képviselnek amit én képtelen vagyok támogatni.

Ezzel nem vagyok egyedül úgy látom. Az egész társulat gyakorlatilag a fidesz kottájából játszik ahogy láttam mindig is.

Mint olvastam minap egy haverodtól, a fideszt ti komolyan nemzetinek tartjátok, ez pedig titeket is minősít, mert akkor ti sem vagytok igazán nemzetiek (ha nem látjatok be hogy a fidesz populizmusa mögött nincs nacionalizmus)

Magyar Péter a populista politika felesküdött ellensége jelenleg, ami a mihazánkról nem mondható el mert egy populista párt nyomdokaiban evez.

Nem vagytok ellenségek, csupán legalább olyannyira megtévesztetteknek látunk titeket, mint amennyire ti minket

jan. 23. 16:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!