Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » HATALMAS reprezentatív közvéle...

HATALMAS reprezentatív közvélemény kutatás!!! Kire szavaznál?

Figyelt kérdés

jan. 7. 13:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
24%

"Nem gondolom, hogy a magyar választások és a választási rendszerünk szabad és demokratikus lenne"

És mégis miért nem demokratikus? az nyer akire többen szavaznak ez a demokrácia! ha ezzel sem vagy tisztában akkor nagy gondok vannak nálad... fogadd el hogy az emberek a fideszt szavazzák meg! ezt mondom úgy hogy NEM VAGYOK fideszes

jan. 9. 00:26
 12/34 anonim ***** válasza:
74%

"az nyer akire többen szavaznak ez a demokrácia"

Azt erősen kétlem mondjuk hogy te nem vagy fideszes, de én például elfogadom ezt teljes mértékben.

Régebben jobbikos voltam, akkor a szavazatszámláló bizottságokban ülve többször láttam az eredményeket is.

De azt is el kell majd fogadni ha ebben a rendszerben majd a tiszának lesz teljes fölénye a következő választáson. Nem fogják örökké a fideszt megszavazni, semmi sem örök, a fidesz sem

jan. 9. 05:00
 13/34 anonim ***** válasza:
17%

"Régebben jobbikos voltam, akkor a szavazatszámláló bizottságokban ülve többször láttam az eredményeket is."

Oh igen és mit láttál? Mert erősen kétlem hogy azt láttad volna hogy kidobják a nem fideszes szavazólapokat. Lehet itt hazudni meg olyan hazug képet beállítani hogy a fidesz diktátor akit nem lehet leváltani de a valóság nagyon nem ez! EU és NATO tag vagyunk arról nem beszélve hogy a magyar választási rendszer még az amerikainál is ezerszer jobb!

Azért vicces a baloldali narratíva hogy amikor 2006 ban az államfő egy kiszivárgott hangfelvételben elismerte hogy teljesen inkompetens az ország vezetésére és hazudott reggel, éjjel meg este és még megis lopta az országot, az emiatt tüntetőket "csőcseléknek" nevezik akiket le lehet verni gumilövedékkel meg lovasrohammal, ez NEM diktatúra hogy leverik a népet de az igen hogy a nép többsége a fideszre szavazat... szóval szerintetek az a diktátor fogalma aki választást nyer és nem baloldali... nevetséges! Mint a hisztis kisgyerekek akik ordítanak mikor vesztenek "csaltál csaltál"

Gondolom kiemeled majd a "jobb a magyar választás mint az amerikai" mert nem érted, nem tudod.

Az egyesült államok választásába 2 nagy hiba van ami a magyarba nincs!

1: az nyer akire többen szavaznak:

Magyarországon CSAK az nyerhet választást akire többen szavaznak (ez a demokrácia) ezzel szembe az usában elektorok vannak tehát megtörténhet és történt is már hogy az nyert akire kevesebben szavaztak, ilyen volt Trump is 2016 ban!

2: Sokkal nehezebb elcsalni a választást:

Amerikába a választáson nincs olyan nagy igazoltatás mint magyarországon, nincs szükség személyire se lakcímkártyára de még lista sincs ahol lehúzzák a neved! Voltak ezzel már visszaélések...

A másik pedig hogy egyes államokban ELEKTROMOS szavazás van tehát NEM PAPÍRALAPÚ! Remélem tudod hogy egy gépben a számokat 2 kattintás átírni úgy hogy nyomasincs, ezzel szemben a papírt sokkal nehezebb meghamisítani! Magyarországon pedig minden szavazólapot ELLENŐRIZNEK hogy egyse tűnjön el.

Még Elon Musk is aki emberekbe akar chipet ültetni annyira modernizálás mániás, még ő is szégyennek nevezi hogy nem csak papírral lehet szavazni. Azért érezhető ennek a súlya ha egy ilyen emberrel is a papíralapú szavazás mellett voksol

jan. 9. 08:33
 14/34 anonim ***** válasza:
36%
Itt a Gyk n a Tisza szerintem minimum 70 százalékos eredményt ér el... aztán jövőre jön a valóság.
jan. 9. 08:43
 15/34 anonim ***** válasza:
26%

"Oh igen és mit láttál? Mert erősen kétlem hogy azt láttad volna hogy kidobják a nem fideszes szavazólapokat. Lehet itt hazudni meg olyan hazug képet beállítani hogy a fidesz diktátor akit nem lehet leváltani de a valóság nagyon nem ez!"

Nagyon sajnálom hogy nem tudok ellentmondani, hiszen én is azt írtam hogy: "de én például elfogadom ezt teljes mértékben."

Persze szövegértés nem jár a kormánypártisághoz, de azért így utólag remélem leesik hogy nyitott kapukat döngettél.

Mondjuk az vicces ahogy belekevered Gyurcsányt ebbe is, amikor senki nem hozta szóba.

Persze észérv híján mit is tudnál mondani. A választások megnyerését leginkább Gyurcsánynak köszönhetitek, és emiatt él szimbiózisban a fidesszel 14 éve az az ember. Aztán jobbikosként magamra hivatkozva próbálsz Gyurcsánypártinak beállítani az elég gusztustalan. De jövőre megbuktok mind végre!

jan. 9. 14:48
 16/34 anonim ***** válasza:

a

11

nem lát tovább az orránál

jan. 11. 06:51
 17/34 anonim ***** válasza:
50%
#11 Azért nem demokratikus, mert nem a baloldal nyer. Akkor demokratikus a választás, ha a baloldal nyer. Ha kék cédulával, akkor kék cédulával, ha ceruzával, mint 1985-ben, akkor ceruzával.
jan. 22. 11:10
 18/34 anonim ***** válasza:
23%
Mivel rendszerváltást szeretnék, ezért csak a Tisza. Minden más esetben a kutyik.
jan. 23. 03:22
 19/34 anonim ***** válasza:

Hát, ez aztán tényleg HATALMAS!

Ja, nem...

jan. 23. 11:40
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

18

"Mivel rendszerváltást szeretnék, ezért csak a Tisza"

Aha.

Majd az a pali fogja leváltani a rendszert,akinek ez a rendszer 14 évig tök jó volt.

Ő csak bosszut akar,nem jóbb életet nekünk...

jan. 23. 12:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!