Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért nem támogatja...

A kormány miért nem támogatja soha a most 40-50 éves korosztályt? Szerintem ez az a réteg, ami minden támogatásból kimaradt az élete folyamán. Most a fiataloknak 4milka hitelt ad, amit a 3.gyereknél elenged.

Figyelt kérdés
A nyuggereknek emeli a nyugdíjat. A középkorúakat miért nem támogatja semmiben sem?

#Orbán nem gondol a középkorúakra
febr. 7. 20:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
10%
Mert egy egyedülálló középkorú oldja meg a saját gondjait. Ha meg családos, van családtámogatás.
febr. 7. 20:40
 2/31 anonim ***** válasza:
75%

35 vagyok, én is pont kimaradtam mindenből. Már ahhoz is pont öreg vagyok, hogy a méhemet eladjam. :'D

Nekünk ez jut, ha nincs támogató háttér eleve (akik ugyebár nem szorulnak támogatásra), akkor marad az albérletben nyomorgás és a jövőtlenség életünk végéig.

febr. 7. 20:44
 3/31 anonim ***** válasza:
48%
45 eves vagyok, par eve vettunk fel babavarot, aztan csok pluszt, most otthonfelujitasit palyazunk. Nem mondanam hogy nincs lehetoseg. Persze nem ingyenpenz, de jelentos konnyites. Alanyi jogon, mert eppen 40-es vagyok, nincs semmi, ja. Jo ez igy.
febr. 7. 21:00
 4/31 anonim ***** válasza:
72%
Miért mindenki az államtól várja a megoldást és a sült galambot?
febr. 7. 21:08
 5/31 anonim ***** válasza:
32%

Jogos és jó az észrevétel. Szerintem totáál azt gondolják, hogy A, mindenki olyan eszes-ügyes, hogy el tudja önmagát mindenféle támogatás nélkül is látni; B, totál nem nézik, hogy a zemberek eü.-állapota régóta nem jó.

E mellett emlékezzünk vissza a 2006-2010-es időszakra, amikoris a zemberek hogy ugattak egymásra, hogy: "Mennyé dóóóógozni!", egyes politikusok meg, hogy: "Vége van a jóléti államnak". Na ezek miatt van az, ami.

febr. 7. 21:10
 6/31 anonim ***** válasza:
59%
5 Ha mindenki aki X eves, alanyi jogon kapna tamogatast ahogy a kerdezo szeretne, akkor meg kevesbe jutna azoknak akik raszorulnak a te peldaidban. Ezert eppen hogy nem egyetertened kellene vele. Gondolkozzunk belaim.
febr. 7. 21:15
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

A közösség feladata a RÁSZORULÓK támogatása, nem mindenki támogatása, aki megszületett és levegőt vesz.

Az viszont igaz, hogy az sem rászoruló, aki 25 év alatti, stb. Ha hatalomra kerülnék, az első dolgom lenne a támogatások megnyirbálása, mert jelenleg szinte mindenki visszakap egy kicsit, de a valódi rászorulónak ezért nem jut (az árvasági ellátás egy vicc pl).

febr. 7. 21:32
 8/31 anonim ***** válasza:
34%
Szavazatot vásárol a Fidesz. Iskolázatlan fiatalok nyitottabbak a Fideszre, oda céloznak. S szerintem ez működni is fog… 2026-ig kimérnek még 1-2 célcsoportot, ami kell a többséghez, jól irányzott támogatásokkal meg átbillentenek annyi embert, ami kell, hogy többen legyenek, mint a Tisza. Nincs nagy különbség, pontosan tudják mennyi kell, és ez ennek az eszköze. Nem a korcsoportról szól. Ezt csinálják, számolnak, mérnek és az szerint pénzt szórnak.
febr. 7. 21:34
 9/31 anonim ***** válasza:

#4: "Miért mindenki az államtól várja a megoldást és a sült galambot?"

Én a magam részéről annak örülnék a legjobban, ha békén hagyna. Eddig mindig, amikor 'segíteni' próbált, csak rosszabb lett.

febr. 7. 22:02
 10/31 árokpart ***** válasza:
1-es Ausztriában ,Svájcban, Olaszországban meg tudja oldani, de, hogy itt nálunk nem az biztos.
febr. 7. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!