Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért nem támogatja...

A kormány miért nem támogatja soha a most 40-50 éves korosztályt? Szerintem ez az a réteg, ami minden támogatásból kimaradt az élete folyamán. Most a fiataloknak 4milka hitelt ad, amit a 3.gyereknél elenged.

Figyelt kérdés
A nyuggereknek emeli a nyugdíjat. A középkorúakat miért nem támogatja semmiben sem?

#Orbán nem gondol a középkorúakra
febr. 7. 20:38
1 2 3 4
 11/31 árokpart ***** válasza:
23%
Kérdező! Mert minket gondolkodó embereket a Nemzetet kirekeszti, mert nem nemzeti a kormány ahogyan állítja magáról, hanem egy féldiktatúra és azokat támogatja akiket sakkban tud tartani.
febr. 7. 23:19
 12/31 PMC Wagner ***** válasza:
67%

"Miért mindenki az államtól várja a megoldást és a sült galambot?"

Mert a többség kommunizmust akar.

febr. 8. 01:44
 13/31 anonim ***** válasza:

Én már annak is örülnék, ha másoknak nem adna, máris könnyebb lenne lakáshoz jutni.

Azzal, hogy valakinek adnak, mást hátrányba hoznak.

Kérdező, aki 40 alatti, és nincs gyereke, az se kapott soha semmit az államtól.

Ellenben sok 40es már bőven kapott támogatást, aki családos, mert 15 éve még fiatalok voltak, mióta ezek kormányon vannak.

Sőt, pont ez a réteg járt legjobban, aki 2015 körül olyan 35 körül volt, olcsón vásároltak ingatlant, felvették a támogatást, most meg a mai napig pumpolják az államot, mert még most is kapják a családi adókedvezményt is.

febr. 8. 02:34
 14/31 anonim ***** válasza:

"Miért mindenki az államtól várja a megoldást és a sült galambot?"

Nem erről van itt szó. Szimplán felháborító, hogy egy -egyre szélesebb- réteg mindent megkap, más meg semmit. Az utolsó mucsai cigánykölyök is frissen vett kocsival furikázik, mert nagyrészt arra költik a munkáshitelt a statisztikák alapján, én pedig hiába csináltam meg a jogsit - rohadt drágán, saját költségen, mert ugye azt is csak a fiataloknak támogatják -, tök felesleges volt, mert időközben annyira elszálltak az árak, hogy nem tudnék normálisan fenntartani egy autót az egyre drágább albérlet mellett (mert ugye nekem a saját otthonban sem segít senki).

Nem lenne azzal gond, hogy nem segítenek, csak legalább ne hátráltatnának folyamatosan azzal, hogy másokat előnybe hoznak. És igen, ebben van irigység is: ha másnak jár az "ajándékpénz", nekem miért nem? Az én korosztályomnak, vagy annak, aki nem csupasz seggre vállalt gyereket, miért kell mindenért többszörösen megküzdenie?

Nem kell a sültgalamb, csak akkor a másik se kapjon pulykát, mert csak.

febr. 8. 04:59
 15/31 A kérdező kommentje:
Az általam jelzett korosztály, még kibővítve az egyik válaszadó által megadott korral kb 35-50 minden támogatásból kimaradt. Fiatalként nem volt munka, most oda mennek dolgozni, ahova akarnak. Nem volt babaváró, semmi segítő elengedem majd hitel. Sőt a halottak után is fizetni kellett, amit eztán eltöröltek. A nyuggerek meg most nálunk, adott szakterületen dolgozók, visszajövők hawaioznak. Persze a családosok, ha az egyik tag huszonéves támogatva van. De a még, szerintem tök beszámítható,szintén magyar 35-50- es semmi, és mindenből kiesik, ami támogatás. Sze. Étség!
febr. 8. 08:46
 16/31 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy aki meg ne adj isten szingli, na az emigráljon inkább!
febr. 8. 08:47
 17/31 anonim ***** válasza:
63%
14 Azert mert a tamogatasokat nem feneketlen varazslo kalapbol huzza elo az allam, hanem azok fizetik akik nincsenek kedvezmenyezett csoportban. Az hogy neked is kene egy auto, nem jelenti hogy neked is kedvezmenyek jarnak. Irigykedjel csak az allitolagos ciganygyerekre. Tudtad ugye hogy ennek a munkashitelnek a feltetele a buntetlen eloelet, folyamatos TB jogviszony, magyarorszagi munkaviszony, stb, tehat az allitolalgos mucsai ciganyok eleve kiestek. Amelyik meg nem esett ki, az a rendes cigany, lehet hogy rendesebb mint te.
febr. 8. 11:02
 18/31 árokpart ***** válasza:
100%
17-es De nem akarjuk fizetni másnak a kedvezményeit ezt értsétek már meg.
febr. 8. 11:54
 19/31 anonim ***** válasza:
18 Hat az szopo ugyebar. Mas nem fogja.
febr. 8. 13:17
 20/31 anonim ***** válasza:
#18 Benne van a nevében: hitel. Vagyis vissza kell fizetni. Nem ingyen van, nem ajándék. Hitel.
febr. 9. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!