Mihazánkosok, mégis mit vártok a Mihazánkra való szavazástól, amikor nyilvánvaló, hogy maradna a fidesz a kormányon? Egyszerű matek sem megy?
Abba most ne is menjünk bele, hogy a Mihazánk egyébként a fidesz fiókpártja, mert számos olyan dolog van, amiből ez egyértelműen látszik, de menjünk tovább... tételezzük fel, hogy nem azok.
Akkor is milyen változást várnak a Mihazánkosok attól, ha rájuk szavaznak, amikor még a parlamentbe való bejutáshoz is kevés a támogatottságuk?
Ha sikerül is bejutniuk a parlamentbe, akkor is csak a fidesz 2/3-os teljhatalmával találnák szembe magukat, amivel az égvilágon SEMMIT nem lehet kezdeni a parlamenten belül, mert a végén úgyis a fidesz dönt mindenről.
Tehát minden egyes rájuk leadott szavazat elpazarolt szavazat, ami csak a fideszt erősíti egy valódi ellenzékkel szemben (Tisza). Azaz MATEMATIKAI TÉNY, hogy ebben a demokráciának csúfolt bábszínházban minden szavazat, ami nem a legerősebb ellenzékre megy (Tisza) az elpazarolt szavazat.
Mivel az is tény, hogy ebben a demokráciának nevezett (de valójában közel sem az) rendszerben az a szavazat ér valamit, ami a legesélyesebb ellenzékre megy, ezért ha valaki a Mihazánkat szeretné kormányon látni, annak most a Tiszára kellene szavazni, mert ezzel van a legtöbb esélye arra, hogy 2030-tól esélyesként indulhassanak ellenzékiként, mert hogy most SEMMI, de az égvilágon SEMMI esélyük nincs, az matematikai bizonyosság.
Felháborodnak azon, ha "Mihasznás"-oknak nevezik őket, de arra nem tudnak érdemleges választ adni, hogy ez az elnevezés egyébként miért nem jól megalapozott, amikor konkrétan matematikai tény.
"Ez csak egy újabb bizonyíték arra, amit a tanult emberek észrevesznek, a mihazánkosok meg akkor is tagadják, ha az nyilvánvaló."
Hát szóval... Ez most mitől "bizonyíték"?? Ezt írta Bogos egy posztban. Én azt sem tudom ki ő? Hogy ellenőrízzem, hogy ez amit mond, igaz??? Semmi bizonyítékot nem linkelt hozzá... de biztos csak én vagyok a "mérőkanál"... :S
#56: jaja, tanulatlan vagyok 3 szakmával meg 2 természettudományi diplomával, amiből az egyik MSc.
8 éve dolgozom, meg suli mellett is korrepetáltam, mentorálok, nyilván én vagyok a tanulatlan és nem az, akinek még a 8 általános is nyögvenyelősen ment valószínűleg :DDD
Vicc az egész pártotok, velük együtt ti is. További jó mocskolódást, sárban dagonyázást, rabszolga sorsot.
Ha annyira tanult vagy, akkor annál gázabb, hogy mihazánkos vagy, illetve hogy nincs benned annyi érzelmi intelligencia, hogy egy ilyen, elvileg számodra alaptalan "vádat" higgadtan, nyugodtan elutasíts.
Akik valóban tanultak, nem menőznek a diplomáikkal, és tudnak személyeskedés nélkül érvelni:
"akinek még a 8 általános is nyögvenyelősen ment valószínűleg :DDD"
Ez az írásod pont nem az intelligenciádra utal.
Arról nem is beszélve, hogy viccnek nevezel egy egész pártot és annak szavazóit is úgy, hogy 7 hónap alatt többet letettek az asztalra politikailag, mint a mihazánk 7 év alatt.
Tehát neked az a párt vicc, amelyik le tudná váltani a fideszt, ellenben az nem, amelyiknek a parlamentbe való bejutáshoz is küzdeni kell, mindezt több idő alatt.
Ha csendben maradtál volna...
63 "tehetségtelen lusta dög vagy és nincs motivációd"
Ezt írtam, nem azt h tanulatlan vagy. Leszel szíves figyelni, ha már vitatkozol!
Tudod te hány diplomás mókust ismerek, aki totál motiválatlan és mellette egy lusta dög?? :D Dunát lehet az ilyenekkel rekeszteni!
Ha te egy értelmes ember lennél nem követnél ilyen 23-24 éves emberkéket, akik szerelmesek a saját hangjukba, újságírónak nevezik magukat, miközben porbafingó kis aktivisták és telehazudják a faszbukot... Te meg elhiszed és ettől mások fölé helyezed magad. :)
#64: nem neked írtam és nem vagyok mihasznákos. Ki nem állhatom azt a pártot. A legaljasabb, leginkább magyarellenes párt a fidesz mellett.
Pártfüggetlen vagyok.
#65: a tehetségtelen részben magában foglalja a tanulmányokat is. Tudod az én seggem alá nem raktak semmit, általános sulis korom óta dolgozom (ez akkor nyilván nem ilyen értelemben volt értelmezhető, korrepetálás, gépszerelés stb.) - ami a hobbim is.
Én nem követem Bogost, láttam pár videóját, nem rossz de nem vagyok a követője. Te a #64-nek akartad ezt a részt címezni.
Na látod, erről beszélek. Minél többször ragadsz billentyűzetet, annál jobban derül ki, hogy nem áll összhangban a magadról leírt intelligencia, a képzettséged fokával.
"Leszel szíves figyelni, ha már vitatkozol!"
Na ez is nagyon üt, amikor PONT te nem figyeltél...
"#56: jaja, tanulatlan vagyok 3 szakmával meg 2 természettudományi diplomával, amiből az egyik MSc."
Utána írod ezt:
"Ezt írtam, nem azt h tanulatlan vagy. "
Most akkor saját magaddal vitatkozol, vagy mi?
Én egyrészt eleve nem veszek magamra semmit, ami nem ingem, másrészt meg nem személyeskedek, hanem érvelek. Számtalan tanult emberrel beszéltem már és egyik sem beszélt ilyen stílusban. Tudtak érvelni, nem személyeskedtek. Ezen kívül, ha csorba érte a képzettségüket, nem álltak le hevesen védeni, meg fitogatni, mert tudják, hogy nem kell kinek bizonygatni.
"Ha te egy értelmes ember lennél nem követnél ilyen 23-24 éves emberkéket, akik szerelmesek a saját hangjukba, újságírónak nevezik magukat"
Tehát szerinted egy 23-24 éves nem lehet semmiben sem jó? Mit szóltál volna te 23 évesen, ha így beszélnek rólad, ha ettől (feltehetően) idősebb korodra, amikor elvileg nagyobb érzelmi intelligenciával rendelkezel, így felkapod a vizet? :)
"újságírónak nevezik magukat"
Már ne haragudj, de Bogos Csaba pont hogy arról híres, hogy azokat állítja sarokba, akik valóban alaptalanul nevezik magukat újságírónak, meg "oknyomozó riporternek" mint pl Bohár Dánielt.
Egymagában többet tett a fidesz leváltására ezzel az egy videóvalal ez az általad "porbafingónak" nevezett ember, mint az egész mihazánk 7 év alatt, nem hogy még a Tisza.
Mellesleg miért nem bohár danira mondod, hogy telehazudja a facebookot, amikor még egy nyomógombos kapucsengőre is azt hazudja, hogy az kaputelefon és nem válaszolnak?
Na erről beszélek. Kár vitatkoznunk. Ha te jelented a diplomás értelmiségit, akkor én inkább letagadom a saját diplomámat.
#66 "Én nem követem Bogost, láttam pár videóját, nem rossz de nem vagyok a követője."
Áá, ezek szerint csak másoknak ajánlod követésre... és bizonyítékként hivatkozol egy-egy posztjára... Értem. Emellett "pártfüggetlen" vagy, de azért bizonyos pártokat utálsz... Nagyon meggyőző...
Köszönöm 66-os. Láthatóan a sok diploma meg mesterszak nem tanította meg a 65-öst arra, hogy felismerje, hogy egyáltalán kivel beszél. :)
Erről eszembejut egy vicc (illetve nem is az, hisz a 65-ös példájából látva ez a valóság...)
A friss diplomást felveszik az első munkahelyére. Odaadnak neki egy partvist. Ott a raktár, seperd fel!
-De.. de nekem diplomám van!
Jaj, elnézést, nem tudtam. Megmutatom hogy kell!
"Áá, ezek szerint csak másoknak ajánlod követésre... és bizonyítékként hivatkozol egy-egy posztjára... Értem"
Most már komolyan szakadok. Még most sem tudja, hogy kivel beszel.
Te sokdiplomás! Azt ÉN írtam. A 66-os és én két különböző entitás vagyunk! Legalább néznég meg azt, hogy miket írtunk...
Én Tiszás vagyok. A 66-os meg pártfüggetlen. Ennyire nehéz követni egy alap beszélgetést ennyi diplomával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!