Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mihazánkosok, mégis mit...

Mihazánkosok, mégis mit vártok a Mihazánkra való szavazástól, amikor nyilvánvaló, hogy maradna a fidesz a kormányon? Egyszerű matek sem megy?

Figyelt kérdés

Abba most ne is menjünk bele, hogy a Mihazánk egyébként a fidesz fiókpártja, mert számos olyan dolog van, amiből ez egyértelműen látszik, de menjünk tovább... tételezzük fel, hogy nem azok.

Akkor is milyen változást várnak a Mihazánkosok attól, ha rájuk szavaznak, amikor még a parlamentbe való bejutáshoz is kevés a támogatottságuk?

Ha sikerül is bejutniuk a parlamentbe, akkor is csak a fidesz 2/3-os teljhatalmával találnák szembe magukat, amivel az égvilágon SEMMIT nem lehet kezdeni a parlamenten belül, mert a végén úgyis a fidesz dönt mindenről.

Tehát minden egyes rájuk leadott szavazat elpazarolt szavazat, ami csak a fideszt erősíti egy valódi ellenzékkel szemben (Tisza). Azaz MATEMATIKAI TÉNY, hogy ebben a demokráciának csúfolt bábszínházban minden szavazat, ami nem a legerősebb ellenzékre megy (Tisza) az elpazarolt szavazat.

Mivel az is tény, hogy ebben a demokráciának nevezett (de valójában közel sem az) rendszerben az a szavazat ér valamit, ami a legesélyesebb ellenzékre megy, ezért ha valaki a Mihazánkat szeretné kormányon látni, annak most a Tiszára kellene szavazni, mert ezzel van a legtöbb esélye arra, hogy 2030-tól esélyesként indulhassanak ellenzékiként, mert hogy most SEMMI, de az égvilágon SEMMI esélyük nincs, az matematikai bizonyosság.

Felháborodnak azon, ha "Mihasznás"-oknak nevezik őket, de arra nem tudnak érdemleges választ adni, hogy ez az elnevezés egyébként miért nem jól megalapozott, amikor konkrétan matematikai tény.

#FIDESZ #Mi Hazánk #Orbán #Úgyis maradna, mert esélytelenek még a parlamentbe is bejutni #Meg amúgy is 2/3
dec. 7. 13:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/144 A kérdező kommentje:

20-as. Ez a baj veletek, hogy ti elhiszitek azt, hogy itt demokrácia van és helye van annak a gondolkodásmódnak, hogy arra kell szavazni, amire akarunk.

Szerinted a Tisza szavazók 100%-ka Magyar Pétert akarja? Nem, ahogy én sem. Orbánt NEM akarjuk. Óriási különbség!

Ellenben van annyi szürkeállományom, hogy tudjam, hogy ahhoz hogy Orbánt leváltsuk, ahhoz az kell, hogy olyanra szavazzunk, aminek matematikailag is esélye van, különben nincs értelme, csak elpazarolt szavazat.

Azt meg te emésztgesd, hogy a mihasznák az a fidesz szazelitpártja, tehát mind számokban, mind AMÚGY IS a fideszre szavaztok, csak elhiszitek azt, hogy valódi ellenzékre szavaztok....

dec. 8. 20:19
 22/144 gago77 ***** válasza:
48%

"az MHM sosem volt nemzeti párt. Pont annyira nemzeti, mint a fidesz, mert pont ugyanazt mondják, képviselik és teszik."

Ez egyébként egy érdekes jelenség, hogy sokan azt gondolják, hogy az ellenzék csak akkor igazi ellenzék, ha mindent (is) leszavaz, amit a kormány kitalál... :D

dec. 8. 20:21
 23/144 gago77 ***** válasza:
48%

Én megfordítanám amit írtál Kérdező.

Nem az a baj, hogy mi mihasznánkosok (:D) elhisszük (???ezt honnan vetted), hogy demokrácia van, hanem pont az, hogy TI, akik a nyugati vadliberalizmust képviselitek NEM HISZITEK EL... Ergo, abban sem hisztek ami mellett prédikáltok. Érted? :)

"Szerinted a Tisza szavazók 100%-ka Magyar Pétert akarja? Nem, ahogy én sem. Orbánt NEM akarjuk. Óriási különbség!"

Óriási butaság inkább... Ezen nem is vitázok, mert a te fajtád nem szívvel szavaz, hanem indulatból. Emellett mindig megpróbálsz okoskodni a számokkal. Ha működne, már az ezt megelőző választáson is működött volna... Én legalább nem érzem magam hülyén szavazás után, mert azokra szavaztam akikkel azonosulni tudok, akikben hiszek. Ha más másban hisz akkor így jártam. El kell fogadni, hogy nem mindig az van amit én akarok.

Az utolsó bekezdésedre pedig az előző, 22-es kommentem ajánlom tanulmányozásra!

dec. 8. 20:32
 24/144 A kérdező kommentje:

Mind a kettő hülyeség volt, így nagyon nincs miről beszélni. A mihasznák többször bizonyították már azt, hogy a fidesz oldalán vannak. Ha erre a felismerésre nem jöttél még rá, az csak azt jelenti, hogy vagy nem ismered eléggé a saját pártodat, vagy nem tudod helyesen értelmezni azt, ami egyébként nyilvánvaló.

Azt elmondhatom még, hogy egy oltásellenes kamu ellenzéki szektás és valóban esélytelen és egyébként is fideszes párttól szívből is ezerszer inkább szavazok a Tiszára és egy valóban nemzeti érzelmű, valóban konzervatív jobboldali ember szintúgy.

dec. 8. 20:46
 25/144 gago77 ***** válasza:
30%

Az átlagos majom és az okos majom egymás mellett eszik a banánokat. Az átlagos majom mindig lehúzza a banán héját mielőtt megeszi, de látja ám hogy az "okos" majom héjastól zabálja be mindet. Meg is kérdezi tőle:

- Te miért nem húzod le a banán héját?

Mire az "okos" majom:

- Minek? Úgy is tudom mi van benne!

Na, kedves Kérdező! Te pontosan olyan vagy mint az okos majom!

dec. 8. 21:09
 26/144 A kérdező kommentje:

Hát ez nagyon szar példa volt.

Leegyszerűsítem neked akkor a dolgokat, bár tartok attól, hogy így sem érted meg.

Fideszre szavazol = Marad a fidesz

Muhasznákta szavazol = Marad a fidesz.

Így már érted?

dec. 8. 21:51
 27/144 A kérdező kommentje:
Elírtam a mihasznákat.
dec. 8. 21:52
 28/144 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező: Értik, csak pont ez az, hogy nagyobb a baj attól, hogy nem értik, mert akkor meggyőzhetőek lennének logikus érvekkel.

Ők ugyanis úgy szavaznak egy esélytelen pártra, hogy közben tudják, hogy semmit sem ér a szavazatuk, és ezzel tulajdonképpen a fideszre szavaznak. Olvashattad a 23-as agymenéseit:

"mert a te fajtád nem szívvel szavaz"

Eleve ellentmondásos már az, hogy egy elvileg magyar a másik magyarra azt mondja, hogy "a te fajtád", mellesleg teszi ezt úgy, hogy a pártja neve az, hogy "Mi hazánk", aminek elvileg a magyarságról kellene szólnia, nem a széthúzásról.

Az meg, hogy szívvel szavazni.. ha demokrácia lenne és mindegyik jó opció lenne, amire lehetne szavazni, akkor lenne létjogosultsága ennek a gondkodásnak, azonban amilyen a fidesz és amilyenek nálunk a fidesz által kreált választási törvények és viszonyok, gyakorlatilag elmondható az, hogy aki nem a legerősebb ellenzékre szavaz, az vagy eszetlen, vagy egyszerűen egyetért a mértéktelen pedofil bűnelkövetéssel, a mértéktelen lopással és azzal az erkölcsi és szellemi színvonallal amire a fidesz süllyesztette az országot.

Ki kell mondani, hogy a mihazánkosok hazaárulók, és pont azért, mert tudják mit csinálnak, elvileg utálják a fideszt, elvileg értik, hogy ha nem a legerősebb ellenzékre szavaznak, akkor marad a fidesz, és mégis hagynák kijátszani az országot továbbra is a fidesznek.

Igenis ki kell mondani. A mihazánkosok nem hülyék. A mihazánkosok hazaárulók.

dec. 8. 22:04
 29/144 anonim ***** válasza:
27%

#28: az a baj, hogy nagyon 1bitesek. Olyanok, mint Fletó vagy Vitya szerelmes hívei, csak nekik az araboknak hazát kiárusító párt, vagy a könyvdarálás, szivárványos zászló hazalopása (lebukás esetén a felelősség elől elfutás természetesen), rombolás, Szibériai munkatáborokba küldés koncepciós perek alapján.

Igazából sokszor mondják a mihasznákra, hogy szélsőjobb de valójában max szavakban. Tettekben valami feudális és kommunista porontyok keverékei. Ékes példa erre a vármegyés hülyeség is, amellyel azon kívül, hogy kvázi azt mondják mi vagyunk a rabszolgáik (jobbágyok) és ők a földesurak (ispánok..) még egy csomó adófizetői Forintba is került.

Tehát a magyarok megalázása ilyen formában nem tudom mennyire nemzeti de nyilván majd jön mindjárt 2-3 egybites mihaszna és elmagyarázza, hogy nem úgy van, mert az ő pártjuk az atyaúristen és ők még a legmagyarabb magyarok.

Nem vagyok egyáltalán Tisza hívő, sőt nem is szavaztam rájuk (direkt kispártra szavaztam, hogy hátha sikerül a mihasznákat kitolni a francba) de ezt a tébolyt meg kell szüntetni valahogy.

Ha tetszik, ha nem, '26-ban aki az MHM-re szavaz, az a fideszre szavaz. És most mindegy is, hogy van-e vagy nincs együttműködés köztük és a fidesz között (egyébként van, de nyilván a híveknek ezt nem mondhatják).

Én nagyon örülnék ha a parlamentbe egy szakértői és normális párt bekerülne illetve kormányra is. De ez sosem lesz elmondható az MHM-re.

dec. 9. 00:58
 30/144 anonim ***** válasza:
46%
Az MHM a kulturált értelmiségiek pártja. Modern, XXI. századi politikát képvisel magas szakértelemmel. Ugyanakkor tiszteli a tradíciót, a hagyományokat, és a hagyományos értékek, normák mellett áll ki. Mindig a magyar nemzet, a közjó érdekeit nézi, nem úgy mint más elvtelen politikai falkák, érdekvezérelt politikai szereplők.
dec. 9. 02:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!