Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mihazánkosok, mégis mit...

Mihazánkosok, mégis mit vártok a Mihazánkra való szavazástól, amikor nyilvánvaló, hogy maradna a fidesz a kormányon? Egyszerű matek sem megy?

Figyelt kérdés

Abba most ne is menjünk bele, hogy a Mihazánk egyébként a fidesz fiókpártja, mert számos olyan dolog van, amiből ez egyértelműen látszik, de menjünk tovább... tételezzük fel, hogy nem azok.

Akkor is milyen változást várnak a Mihazánkosok attól, ha rájuk szavaznak, amikor még a parlamentbe való bejutáshoz is kevés a támogatottságuk?

Ha sikerül is bejutniuk a parlamentbe, akkor is csak a fidesz 2/3-os teljhatalmával találnák szembe magukat, amivel az égvilágon SEMMIT nem lehet kezdeni a parlamenten belül, mert a végén úgyis a fidesz dönt mindenről.

Tehát minden egyes rájuk leadott szavazat elpazarolt szavazat, ami csak a fideszt erősíti egy valódi ellenzékkel szemben (Tisza). Azaz MATEMATIKAI TÉNY, hogy ebben a demokráciának csúfolt bábszínházban minden szavazat, ami nem a legerősebb ellenzékre megy (Tisza) az elpazarolt szavazat.

Mivel az is tény, hogy ebben a demokráciának nevezett (de valójában közel sem az) rendszerben az a szavazat ér valamit, ami a legesélyesebb ellenzékre megy, ezért ha valaki a Mihazánkat szeretné kormányon látni, annak most a Tiszára kellene szavazni, mert ezzel van a legtöbb esélye arra, hogy 2030-tól esélyesként indulhassanak ellenzékiként, mert hogy most SEMMI, de az égvilágon SEMMI esélyük nincs, az matematikai bizonyosság.

Felháborodnak azon, ha "Mihasznás"-oknak nevezik őket, de arra nem tudnak érdemleges választ adni, hogy ez az elnevezés egyébként miért nem jól megalapozott, amikor konkrétan matematikai tény.

#FIDESZ #Mi Hazánk #Orbán #Úgyis maradna, mert esélytelenek még a parlamentbe is bejutni #Meg amúgy is 2/3
dec. 7. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 gago77 ***** válasza:
34%

#28 Az előző választáskor is ugyanezt csináltátok, meg a megelőző választáskor is (emlékszem, akkor is megkampányoltak a balos ismerősök, hogy így-meg úgy esélyesebbek vagyunk ha Gyurcsányra szavazunk...stb)! Mi lett belőle? SEMMI. Csak hittétek hogy van esélyetek! :)

Én NEM szavazok egyik gecziládáról a másikra. Látom képtelen vagy ezt felfogni. Semmi kedvem cseberből-vederbe kerülni. Nem hiszed el, hogy lehet még rosszabb mint most? Rendben. Én viszont - ezt magyar pétert látva - bizony el tudom képzelni hogy még rosszabb lesz, ha a tisza kerül hatalomra... Mit lihegtek itt ennyire? Savanyú a szőlő v mi? Mindenkinek azt hazudja a Medián hogy már lehagyta a tisza a fidszt (hihi), akkor meg miafaxom bajotok van? Erőszakos kis sudribunkerek vagytok. Nem állok be közétek, sem matematikai, sem etikai alapon, sem sehogy. Ezek után meg pláne sehogy.

dec. 9. 08:14
 32/78 gago77 ***** válasza:
25%

Ja igen, 29-nek ugyanezt üzenem. Amúgy végig sem olvastam már a 28-ast sem, nem éri meg az időt, gyagyákkal nem szabad vitázni.

#30 Pontosan. Az ilyen férgek meg mint a Kérdező, a 28-29 stb elmehetnek a pitschába.

dec. 9. 08:17
 33/78 gago77 ***** válasza:
25%
Magyar Péter semmi mást nem mond, mint amit a Mihazánk korábban mondott, vagy akár más ellenzéki pártok mondtak. Tudnátok, ha nem csak a ballib-náci propagandát követnétek... Ez tehát azt jelenti (követve a ti agymenésetek logikáját miszerint az Mihazánk fidesz szatelit párt), hogy a Tisza párt is Fidesz szatelit. No akkor mi a csöcs bajotok van itt kispisisek?? :D
dec. 9. 09:02
 34/78 anonim ***** válasza:
56%

Az MHsok eleve fideszesnek tartják a Tiszát. Míg a fideszesek nem fideszesnek, nekik ez a bajuk. Tehát a tisza olyan vagy rosszabb mint a Fidesz. Tehát itt egy szellemi dologról van szó, nem is tudják hogy MP nem fidesz-szerű.

Aki hazaáruló, az az, aki turulokat akar eltávolítani, az egyetlen magyar pártot nácizza, a hazafiság számára náci, az országot, népet gyalázza. Aki nácizás meg könyvdarálózás miatt nem az MHra, hanem a hazaáruló pártokra szavazott korábban, tudatosan. Ezek nem tévednek, ezek tudatosan hazaárulók.

Amúgy van a felvetésben logika. De nem ezen fog múlni. És ha a tisza mégsem lesz jó, akkor elvesztegetett szavazat.

dec. 9. 09:26
 35/78 gago77 ***** válasza:
57%

"Az MHsok eleve fideszesnek tartják a Tiszát"

Ez így nem igaz, bocs. Toroczkai is megmondta, hogy a Tisza igazából egy zsákbamacska. Nem lehet tudni, merre megy majd ez az őrült Tiszapetyka, de nagyon veszélyes lehet. Sok tiszás úgy szavazott a Tisza pártra, hogy nem igazán tudta/érdekelte, hogy mi a helyzet a Tisza politikájával kapcsolatosan. Elegük van a Fideszből, ami értehető. De nagyon benne van, hogy ha a Tisza nyer (bár nem fog), akkor a magyaroknak ugyanolyan rossz vagy rosszabb lesz mint most. Az igen értelemes (?) "érvek" amiket a Kérdező felvonultat pont erre utalnak. Igazából nem érdekli őket hogy ki nyer csak a "Zóórbán" ne nyerjen... Hiányos ismeretek birtokában a MATEMATIKÁRA hivatkozva próbálják az igazukat bizonyítani. Kell ehhez még valamit hozzátenni? Már ez a kérdés is magának a kérdezőnek a bizonytalanságát igazolja. Ha biztos lenne a dolgában, hogy jól szavazott akkor nem érdekelné az a pár % aki nem vele ért egyet... Ha biztos lenne a jövőbeni győzelemben, akkor nem érdekelnék a "Mihasznák" ennyire, még csak beléjük sem akarna rúgni. Egy hülye kretén, akinek nem áll fel, ezért mindenkit rúgdos akit csak tud. Csak ez lehet a magyarázat. VAGY: a Tiszára szavazott és most kezd rájönni, h barom volt, ezért - a maga módján - próbálja magát igazolni, azzal, hogy másokat még hülyébbnek próbál beállítani. A tiszások 90%-a szerintem ilyen...

dec. 9. 09:50
 36/78 A kérdező kommentje:

30-as válasza:

"Az MHM a kulturált értelmiségiek pártja. Modern, XXI. századi politikát képvisel magas szakértelemmel."

32-es mihazánkos válasza a 30-asra:

"#30 Pontosan. Az ilyen férgek meg mint a Kérdező, a 28-29 stb elmehetnek a pitschába."

Értem. Igen. A kulturált értelmiségiek pártja. Magas szakértelem...

Csak saját magatoknak mondtok ellent 2 kommenten belül 😅🤣🤣

dec. 9. 12:36
 37/78 gago77 ***** válasza:
36%
Röhögjél hülyegyerek, nem mindenki értelmiségi aki MH-s. Ez az egyik. A másik meg az hogy az ilyen debilek mint te nem értenek a szép szóból. Meg hát amilyen az adjon isten tudod? Azok után ahogy te kommunikálsz mit vártál? Majd megdícsérünk? Kétbiteseknek hiába érvelünk, a huszonhatodik bunkóságodra még jó, hogy ilyen választ kapsz. Vitatkoztam én már értelmiségiekkel és nyugodt szívvel állíthatom hogy sokkal előbb és sokkal durvábban lettem elküldve a pitschába mint te.... Szóval röviden: menj te pitschába. :D
dec. 9. 19:04
 38/78 anonim ***** válasza:
66%

"Nem mindenki értelmiségi aki MH-s" ne haragudj, de közületek értelmiségit még nem láttam.

Kezdjük ott, hogy oltásellenesek vagytok, ez már felér a laposföldesek szintjével. Erre csak rájön az a személyeskedő, undorító stílus, amit képviselsz, és amit a gazdapártotok is képvisel a bayer meg menczer félékkel meg a megafonnal.

dec. 9. 19:13
 39/78 gago77 ***** válasza:
33%

És hát az hogy féreg vagy, egy tényszerű - és igaz! - megállapítás, mit szépítsük? Attól hogy ezt elmondom neked még lehetek értelmiségi.

Teljesen nulla vagy, nem is értem mit akarsz...

dec. 9. 19:16
 40/78 anonim ***** válasza:

Ha egy fideszes hazaáruló mihaszna mondja, akkor pont csak azt erősíti, hogy amivel személyeskedve vagdalóztok, az pont rátok igaz.

Mondom, rajtatok kívül senki sem oltásellenes. Még az agyatlan kék fideszesek, a DK-sok sem. Ez is elmond sok mindent rólatok.

Szerencsére csak 3%-ot ér a laposföldes pártotok és mentek a levesbe a többi kamu ellenzéki párttal, mint a dk, párbeszéd, mszp, lmp...

dec. 9. 19:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!