Mihazánkosok, mégis mit vártok a Mihazánkra való szavazástól, amikor nyilvánvaló, hogy maradna a fidesz a kormányon? Egyszerű matek sem megy?
Abba most ne is menjünk bele, hogy a Mihazánk egyébként a fidesz fiókpártja, mert számos olyan dolog van, amiből ez egyértelműen látszik, de menjünk tovább... tételezzük fel, hogy nem azok.
Akkor is milyen változást várnak a Mihazánkosok attól, ha rájuk szavaznak, amikor még a parlamentbe való bejutáshoz is kevés a támogatottságuk?
Ha sikerül is bejutniuk a parlamentbe, akkor is csak a fidesz 2/3-os teljhatalmával találnák szembe magukat, amivel az égvilágon SEMMIT nem lehet kezdeni a parlamenten belül, mert a végén úgyis a fidesz dönt mindenről.
Tehát minden egyes rájuk leadott szavazat elpazarolt szavazat, ami csak a fideszt erősíti egy valódi ellenzékkel szemben (Tisza). Azaz MATEMATIKAI TÉNY, hogy ebben a demokráciának csúfolt bábszínházban minden szavazat, ami nem a legerősebb ellenzékre megy (Tisza) az elpazarolt szavazat.
Mivel az is tény, hogy ebben a demokráciának nevezett (de valójában közel sem az) rendszerben az a szavazat ér valamit, ami a legesélyesebb ellenzékre megy, ezért ha valaki a Mihazánkat szeretné kormányon látni, annak most a Tiszára kellene szavazni, mert ezzel van a legtöbb esélye arra, hogy 2030-tól esélyesként indulhassanak ellenzékiként, mert hogy most SEMMI, de az égvilágon SEMMI esélyük nincs, az matematikai bizonyosság.
Felháborodnak azon, ha "Mihasznás"-oknak nevezik őket, de arra nem tudnak érdemleges választ adni, hogy ez az elnevezés egyébként miért nem jól megalapozott, amikor konkrétan matematikai tény.
#28 Az előző választáskor is ugyanezt csináltátok, meg a megelőző választáskor is (emlékszem, akkor is megkampányoltak a balos ismerősök, hogy így-meg úgy esélyesebbek vagyunk ha Gyurcsányra szavazunk...stb)! Mi lett belőle? SEMMI. Csak hittétek hogy van esélyetek! :)
Én NEM szavazok egyik gecziládáról a másikra. Látom képtelen vagy ezt felfogni. Semmi kedvem cseberből-vederbe kerülni. Nem hiszed el, hogy lehet még rosszabb mint most? Rendben. Én viszont - ezt magyar pétert látva - bizony el tudom képzelni hogy még rosszabb lesz, ha a tisza kerül hatalomra... Mit lihegtek itt ennyire? Savanyú a szőlő v mi? Mindenkinek azt hazudja a Medián hogy már lehagyta a tisza a fidszt (hihi), akkor meg miafaxom bajotok van? Erőszakos kis sudribunkerek vagytok. Nem állok be közétek, sem matematikai, sem etikai alapon, sem sehogy. Ezek után meg pláne sehogy.
Ja igen, 29-nek ugyanezt üzenem. Amúgy végig sem olvastam már a 28-ast sem, nem éri meg az időt, gyagyákkal nem szabad vitázni.
#30 Pontosan. Az ilyen férgek meg mint a Kérdező, a 28-29 stb elmehetnek a pitschába.
Az MHsok eleve fideszesnek tartják a Tiszát. Míg a fideszesek nem fideszesnek, nekik ez a bajuk. Tehát a tisza olyan vagy rosszabb mint a Fidesz. Tehát itt egy szellemi dologról van szó, nem is tudják hogy MP nem fidesz-szerű.
Aki hazaáruló, az az, aki turulokat akar eltávolítani, az egyetlen magyar pártot nácizza, a hazafiság számára náci, az országot, népet gyalázza. Aki nácizás meg könyvdarálózás miatt nem az MHra, hanem a hazaáruló pártokra szavazott korábban, tudatosan. Ezek nem tévednek, ezek tudatosan hazaárulók.
Amúgy van a felvetésben logika. De nem ezen fog múlni. És ha a tisza mégsem lesz jó, akkor elvesztegetett szavazat.
"Az MHsok eleve fideszesnek tartják a Tiszát"
Ez így nem igaz, bocs. Toroczkai is megmondta, hogy a Tisza igazából egy zsákbamacska. Nem lehet tudni, merre megy majd ez az őrült Tiszapetyka, de nagyon veszélyes lehet. Sok tiszás úgy szavazott a Tisza pártra, hogy nem igazán tudta/érdekelte, hogy mi a helyzet a Tisza politikájával kapcsolatosan. Elegük van a Fideszből, ami értehető. De nagyon benne van, hogy ha a Tisza nyer (bár nem fog), akkor a magyaroknak ugyanolyan rossz vagy rosszabb lesz mint most. Az igen értelemes (?) "érvek" amiket a Kérdező felvonultat pont erre utalnak. Igazából nem érdekli őket hogy ki nyer csak a "Zóórbán" ne nyerjen... Hiányos ismeretek birtokában a MATEMATIKÁRA hivatkozva próbálják az igazukat bizonyítani. Kell ehhez még valamit hozzátenni? Már ez a kérdés is magának a kérdezőnek a bizonytalanságát igazolja. Ha biztos lenne a dolgában, hogy jól szavazott akkor nem érdekelné az a pár % aki nem vele ért egyet... Ha biztos lenne a jövőbeni győzelemben, akkor nem érdekelnék a "Mihasznák" ennyire, még csak beléjük sem akarna rúgni. Egy hülye kretén, akinek nem áll fel, ezért mindenkit rúgdos akit csak tud. Csak ez lehet a magyarázat. VAGY: a Tiszára szavazott és most kezd rájönni, h barom volt, ezért - a maga módján - próbálja magát igazolni, azzal, hogy másokat még hülyébbnek próbál beállítani. A tiszások 90%-a szerintem ilyen...
30-as válasza:
"Az MHM a kulturált értelmiségiek pártja. Modern, XXI. századi politikát képvisel magas szakértelemmel."
32-es mihazánkos válasza a 30-asra:
"#30 Pontosan. Az ilyen férgek meg mint a Kérdező, a 28-29 stb elmehetnek a pitschába."
Értem. Igen. A kulturált értelmiségiek pártja. Magas szakértelem...
Csak saját magatoknak mondtok ellent 2 kommenten belül 😅🤣🤣
"Nem mindenki értelmiségi aki MH-s" ne haragudj, de közületek értelmiségit még nem láttam.
Kezdjük ott, hogy oltásellenesek vagytok, ez már felér a laposföldesek szintjével. Erre csak rájön az a személyeskedő, undorító stílus, amit képviselsz, és amit a gazdapártotok is képvisel a bayer meg menczer félékkel meg a megafonnal.
És hát az hogy féreg vagy, egy tényszerű - és igaz! - megállapítás, mit szépítsük? Attól hogy ezt elmondom neked még lehetek értelmiségi.
Teljesen nulla vagy, nem is értem mit akarsz...
Ha egy fideszes hazaáruló mihaszna mondja, akkor pont csak azt erősíti, hogy amivel személyeskedve vagdalóztok, az pont rátok igaz.
Mondom, rajtatok kívül senki sem oltásellenes. Még az agyatlan kék fideszesek, a DK-sok sem. Ez is elmond sok mindent rólatok.
Szerencsére csak 3%-ot ér a laposföldes pártotok és mentek a levesbe a többi kamu ellenzéki párttal, mint a dk, párbeszéd, mszp, lmp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!